hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

Ayy canim senin bizden onceymis baya pespese gidiyoruz. Ins sag salim kucaginiza aliriz tam 3 sene bekledim ben bebisimi

Bugün 4+4 olduk canım xok şükür :) Rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin ins isteyen herkese nasip etsin :)) bu arada lavinyaninki bizden büyük senin bat ne zamandi:)

4+5 herhalde canım yarın dr gidiyorum orda kesinlesecek inşallah sen hamile misin canım
Merhaba canım.Evet bende hamileyim 4+6 benimde.bugun gittim doktora keseyı gorduk ama bebiş kucuk oldugu ıcın o yoktu :) Sen ne yaptın gördün mü?

Canım folbiol kullanıyorum zaten gebelikte bi sakoncasi yok ve depolanmadigi için bi zararı olmuyor sorun olacağını düşünmüyorum

Kızlarr yine aklıma bırsey takıldı.Kese görüldüğü zaman normal gebelık surecımız baslıyo degıl mı? yanı dıs gebelık vs olma ıhtımalı kalkıyo ortadan.İnsan uzun zamandır bebiş bekleyınce armutun sapı uzumun copu didikleyıp duruyo :)

Canım bildiğim kadarıyla kese görününce dış gebelik ihtimali ortadan kalkıyor sonra da bebek keseye yerleşmiş mi kalp atışı var mı süreci başlıyor

beta degerinde 1364 yazıyor banada yorumlarmısınız pek bir anlamıyorum

Canım değerin gayet iyi ama kaçıncı gün sonucun bu ne zaman baktirdin bat dan ne kadar sonra . Ben 4+4 Hf gebeyim değerim dün 1687 ydi dr gayet iyi olduğunu söyledi

valla ben hamile oldugumu bile bilmiyordum ki bugun doktora gittim kan tahlili aldılar ancak doktora sonucu yarın gösterecegim.kendim hastaneını insternet sitesinden baktım bu yazıyor hamilemiyim yani

valla ben hamile oldugumu bile bilmiyordum ki bugun doktora gittim kan tahlili aldılar ancak doktora sonucu yarın gösterecegim.kendim hastaneını insternet sitesinden baktım bu yazıyor hamilemiyim yani

:)) hamilesin tabi canım tebrik ederim :) son adet tarihine göre hesaplayabilirsin ne kadarlik olduğunu

adet düensizligim vardı zaten normalde her ay.en son 12 ekimde bitmişti adetim

O zaman karışıklık olabilir biraz çünkü değere göre tahmini 4 4 buçuk haftalik ama sat a gore xok daha büyük sen bi Dr a git usg de belli olur herhaldr

2 ay oncede kan tahlılı yapmıştım sonuc 1 çıkmıştı.doktor sabah ultrasonda baktı burda bişey gözküyor dedi kan tahlılı istedi değerde 1364 çıktı ay kafam karıştııııııı(((((

Ayy inanamıyorum yaa şaka gibi :) canım sen sakin ol hamilesin ins yarın erkenden git dr a beni de haberdar et hayırlı haberlerini bekliyorum ya baksana kesen bile göründü belki bebek göründü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…