Ins canim dr cikisi yine yaz buraya merak ederim :)Ay canım öylede diyorlar ama sanırım 1500 lerde alttan görülüyormuş kimisinin de daha erken alttan görülüyor.. benim dün degerim 800 du bugün bakalım Dr gorcekmi:)
Ayy canim senin bizden onceymis baya pespese gidiyoruz. Ins sag salim kucaginiza aliriz tam 3 sene bekledim ben bebisimi
Ins isteyen herkese nasip olur. Sen de bi an once dr got folik asit basla cnm bgn d.rum verir heralde yoksa ben hatirlatcam.Bugün 4+4 olduk canım xok şükür :) Rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin ins isteyen herkese nasip etsin :))
Ins isteyen herkese nasip olur. Sen de bi an once dr got folik asit basla cnm bgn d.rum verir heralde yoksa ben hatirlatcam.
Merhaba canım.Evet bende hamileyim 4+6 benimde.bugun gittim doktora keseyı gorduk ama bebiş kucuk oldugu ıcın o yoktu :) Sen ne yaptın gördün mü?4+5 herhalde canım yarın dr gidiyorum orda kesinlesecek inşallahsen hamile misin canım
tebriklerrr :)Kizlaaaaaaarrrr ikiye katlamis degerim 342 olmus cok sevindimmmmm benimde ogleden snra randevum.
Bugün 4 de randevum var canım inşallah bende görürüm yaa..:)Merhaba canım.Evet bende hamileyim 4+6 benimde.bugun gittim doktora keseyı gorduk ama bebiş kucuk oldugu ıcın o yoktu :) Sen ne yaptın gördün mü?
Canım ben 2 hafta önce basladim zaten dr bişey demedi ama ben başladım yinede[/QUO
zbyd88 bence doktora gıtmeden ılaca baslama.Bende folıkasıte baslayacaktım ama benım doktroum bugun folıstasıt +b12vitamını olan folcadı dıye bı folısasıt verdı.eczaneye sordum bunu da kullanabılıyormus hamışler.onun ıcın doktor tavsıyesı ıle bırlıkte kullan
Kızlarr yine aklıma bırsey takıldı.Kese görüldüğü zaman normal gebelık surecımız baslıyo degıl mı? yanı dıs gebelık vs olma ıhtımalı kalkıyo ortadan.İnsan uzun zamandır bebiş bekleyınce armutun sapı uzumun copu didikleyıp duruyo :)
Bugün 4 de randevum var canım inşallah bende görürüm yaa..:)
beta degerinde 1364 yazıyor banada yorumlarmısınız pek bir anlamıyorum
valla ben hamile oldugumu bile bilmiyordum ki bugun doktora gittim kan tahlili aldılar ancak doktora sonucu yarın gösterecegim.kendim hastaneını insternet sitesinden baktım bu yazıyor hamilemiyim yani
adet düensizligim vardı zaten normalde her ay.en son 12 ekimde bitmişti adetim
2 ay oncede kan tahlılı yapmıştım sonuc 1 çıkmıştı.doktor sabah ultrasonda baktı burda bişey gözküyor dedi kan tahlılı istedi değerde 1364 çıktı ay kafam karıştııııııı(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?