hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

arkadaşlar merhaba hepinizin bebişleri shayırlı olsun RABBİM hepimize kucağımıza almayı nasip etsin.Arkadaslar bende hamile olduğumu yeni öğrendim size birkaç sorum olacak 10 aylık evliyim ilk hamileliğim 3 ay önce kan gebeliği sonucu düşük yaparak sonlandı şimdi ikinci hamileliğimi perşembe günü kan tahlilinde öğrendim o gun 54.58 di sonucum doktorum pazar gunu yine istedi 117.4 cıktı bugünde 251.4 cıktı perşembe tekrar tahlil yaptırıp pazartesi görüşmeye gideceğim sizce değer artışlarım normal mi doktorum persmbe gunu 500 civarın olması gerek dedi önceki gebelilten dolayı korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim.birde suanki değerlerime bakıldığında pazartesi gittiğimde inşallah keseyi görebilirmiyim

Merhaba arkadaslar. Herkesin bebisi hayirli olsun. Bende cumartesi bata 3 gun kala test yaptirdim. Beta hcg 63.6 cikti. Normalmidir sizce danismak istedim

Merhaba arkadaslar. Herkesin bebisi hayirli olsun. Bende cumartesi bata 3 gun kala test yaptirdim. Beta hcg 63.6 cikti. Normalmidir sizce danismak istedim
Normal canım bende bir gün önce yaptirmistim 54.58 çıktı iki gün sonra 117 olmuştu önemli olan iki günde bir iki kat artması sonucun hayırlı uğurlu olsun şimdiden bebisin

Normal canım bende bir gün önce yaptirmistim 54.58 çıktı iki gün sonra 117 olmuştu önemli olan iki günde bir iki kat artması sonucun hayırlı uğurlu olsun şimdiden bebisin

Sanada hayirli olsun. Allah hayirli evlat olmasini nasip etsin. İcimi rahatlattin. Saglikla kucagimiza alalim insAllah

Sanada hayirli olsun. Allah hayirli evlat olmasini nasip etsin. İcimi rahatlattin. Saglikla kucagimiza alalim insAllah
Aminn cumlemizle sağol canım kendini dusuncelerime verip üzme stres yapma bende yeniyim çok bir bilgim yok ama.etrafda moralimi bozmak isteyenlere inat dahada pozitif olmaya çalışıyorum sende dikkat et kendine

kızlar meraba bugn öğrendim gebe olduguğum adetim 4 gün geçti degerim 238 pazar günü tekrar dedi doktor sizce normal mi

Merhaba kızlar , oncelikle Rabbim hepimizin yardımcısı olsun gönüllerimize göre versin inşallah..

Benimde bugün adetim geçeli 4 gün oluyor ve hcg 752 çıktı.

Sonucu doktora gösteremedim imkanim yoktu. Biraz daha zaman geçmesini bekliyorum kadin doguma gitmek için. Kese için erkendir herhalde . neler düşünüyorsunuz, ?

Canim bn adet gunmden iki gun once yaptrmistm 55 cikmisti sonra katlandi . Yanlis hatrlamiyosam iki bin oludugunda kese gizukuyodu. Rabbim hayrlu gebelik nasio etsin insallah nasip eder canim yuce nevlam. Bebislerimiz sag saglim dogsun insallah allahin izniyle

Gerçekten çok tesekkur ederim bende daha doktora gidemedim çarşamba gideceğim inş bugün sonucum 2580 çıktı yalnız bi sorunum var önceki kan gebeliginde yaşadığım ağrının aynısı bugun başladı çok korkuyorum aglamakliyim nerdeyse Doktorum değerin çok güzel dedi idrara sıkışık gel kizim dedi ne olur dua edin aynı şeyi yaşamak istemiyorum

Olmaz insallah rabbim saglikli gebelik nasip eder icinizi ferah tutun. Insallah dunyalar tatlisi bir bebisi rabbim nasip eder

meraba kızlar ben adetimden 4 gün geçtikten sonra ögrendim değerim 238 idi iki gün sonra pazar günü cagrdı ikiye katlanması gerekiyor dedi 490 olmuştu normal güzel dedi cuma günü tekrar cagırdı acaba keseyi görebilirmiyiz cuma günü siz ne zaman ögrenmiştiniz...?

Merhaba hayırlı olsun... Değerlerimiz farkli olsa da zamanlarimiz aynı sanirim :)
Ben en son 750 lerde iken kan vermeyi biraktim.. Henüz kese görünmemişti...cuma günü benimde randevum var.. Degerin 3000 lere gelmis olmasi gerekiyor hesaplamalarima göre bir sıkıntı yoksa..muhtemelen görünür diyorum ama bakalim...

Hastane açısından sıkıntıli bir yerde yasadigim için sürekli gidemiyorum. Gittiğimde de kontrol etmiyor saglikli bilgi vermiyorlar. Ne kadar dogru bilemem yani ama 2000 lere gelmeden keseye bakmiyormuslar... 6000 lere gelince ancak ultrasonla muayane edermis.. Falan ...
Ne derece bilgili olduklari tartışılır:)

Allah hayırlısını versin halklarımızda

Saglikli sihatli bir bebis olur insallah

TESEKKÜR EDERİM CANIM COK ENDİŞE EDİYORUM İLK BEBEĞİM VE ÇOK TECRÜBESİZİM BU KONUDA RABBİM SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN CUMA DOKTORA CIKTIKTAN SONRA YAZARIM BURAYA SENDE YAZ CANIM

canım gittim ben doktora kesemizi gördük gayet güzel iyi dedi 18 mm gelişimide güzel dedi 5 nisanda cagırdı bebişi görürüz dedi

canım gittim ben doktora kesemizi gördük gayet güzel iyi dedi 18 mm gelişimide güzel dedi 5 nisanda cagırdı bebişi görürüz dedi

Hayırlı olsun canim. Tebrik ederim seni... İnşallah hayirlisiyla görürsün bebeğini..

Bende gittim doktora ama henüz cok küçük olduğunu net göremediğini söyledi.. Yine ayni şekilde benimde 10 gün sonra randevum var..
Bakalim o zaman gorebilecek mi ?
Bende endiseli bir sekilde bekliyorum..

merhaba arkadaslar. ben 2 yil 3 ay evliyim ilk 6 ay boyunca korundum 2 seneye yakin cocuk istiyoruz esimle doktora gittik esim ve beni muane etti ikimizin bir sorunu olmadigini soyledi elhamdulillah.evinize gidin sabretmemizi soyledi bir normalde adet günlerin bir 30 gunumu alır sonraki ayimda 23 24gunumu alır adetlerimde hem erken oluyor hem geç oluyor son geçen iki ayimda 31 günümü tamamladım bir hafta önce adet oldugumda adetim normal 5 gun sürerken 1 buçuk hemen iki surdu adetimin üzerinden 4 gün geçti acile gittim kan testi yaptırdım negatif doktor bir haftayı geçmeden yüzde 90 net cikmaz dedi. ama bende aradakasiklarim agriyor adetten sonra kabizligim bir türlü geçmedi sanki adet olacakmisim gibi agrilarim var bacaklarim agriyor midemde tuhaf yanmalar karnimin sskinligi bacaklarimin agrimasi kabizligim belimin ara ara agrimasi sizcehamilemiyim
calistigimdan dolayi izin alamiyorumyardimci olurmusunuz lutfen esim bencocuk sahibi olmayi o kadar cok istiyoruzki allHim isteyen herkese evlatnasip etsin bizede insaalllah

cnm benim de öyle olmuştu daha evvel. regl olmuştum 1.5-2 gün sürmüştü. şimdi sen kendini şartlandırdığın için psikolojik olarak etkileniyor bedenin de. o yüzden olması gerekenden kısa sürmüş regl.

tesekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…