hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

PIRILTI1471 lavinya06 arkadaşlar daha yeni okuyabildim mahvoldum o duyguu iyi bilirim allah kimseye yaşatmasın asla ümidinizi kaybetmeyin neler duyuyoruz mutlaka başka doktora gidin dualarımız siiznle rabbim herşeyin hayırlısını verir mutlaka unutmayın....

Merhaba Kızlar,bu aralar pek fazla gıremıyorum ondan sımdı okudum yazdıklarınızı ve cok uzuldum. lavinya06 ve PIRILTI1471 her ne olursa olsun umudunuzu kaybetmeyın.Sizler ıcın dua edecegım. PIRILTI1471 canım kalp atışları 7 8 9.haftalara kadar sarkabılıyor onun ıcın uzme kendını ve mutlaka haber ver. lavinya06 kan verdın mı canım? sonuc ne? ne olursun uzme kendını ıns hersey yoluna gırer ve guzel haberler alırsın.Dualarımız sızlerle kızlar

Geldim kızlar ıkı doktora daha gittim ilginç...
Bebek 4 günde 2 mm den 7.5 mm ye buyumuş ama hala kalp atışı yok...
%99 ihtiamlle ölü ama %1 ihtimal için senı bır hafta daha bekletelım sonr a tekrar kontrol edıp kurtaj yaparız dedıler...
Kese düzgün bebek kalp atışsız büyüyor bende zehirlenme yok kanama yok ama kürtaj ...
Kısmet değilmiş kızlar verende Allah alanda Allah nasip değilmiş belki yaşıt olamazlar sizin tatlı bebişlerle ama kardeş olurlar ınşallah ılerkı zamanlarda :) Allaha emanet olun opuyorum hepınızı sağlıcakla kucağınıza alın ınşallah herbırınızın destegınden duasından dolayı cok teşekkür ederım...
Haftaya %1 ihtimalime gdip o soğuk aletlerle veda edeceğim pirinç taneme .... sizler kavuşursunuz bızde sızın mutlulugunuzla beslenırız

Ahh canım arkadaşım benim .. okurken diken diken oldu tüylerim . İnş hersey yoluna girer umudunu kaybetme . Bolca dua et gerisi Rabbim e kalmış.. sakin kaybolma bi yerlere hep bizimle kal üzme kendini ..

Sevgili hamis bayanlar Allah hepinize sagsaglim bebislerinizi almayi nasip etsinbize de yakin zamanda nasip etsin
Sizlere sorum su hepiniz illa bir belirti mi yasadiniz hicbir belirti olmadan da hamile olunabilir mi

Sevgili hamis bayanlar Allah hepinize sagsaglim bebislerinizi almayi nasip etsinbize de yakin zamanda nasip etsin
Sizlere sorum su hepiniz illa bir belirti mi yasadiniz hicbir belirti olmadan da hamile olunabilir mi
Olunabilir canım örneğin kiminde hiç mide bulantısı olmaz kiminde de feci şekilde olabilir

Bu topigi acarken ki heyecanım geldi aklıma. . Ne hayallerim vardı.. Ne ümitlerim. . Nasıl mutluydum.. içim içime sığmıyor. .
Baştan tekrar okudum yazdıklarımı..
Nasılda mutluydum.. Yapmayı en cok istediğim gebelik takvimimi nasılda heycanla yapmıştım.. şimdi elim gitmiyor silmeye..
Bende hiç ümit kalmadı... bebeğimin kalp atışı yok.. pazar günü kanamam oldu.. Dedim inşallah düşmüştür o soğuk kürtaj masasına yatmam.. dr gittik kese duruyordu... daha düşük olmamış.. drum cumaya kadar bekleyelim o arada kendi düşer düşmezse cuma günü kürtaj... Cok zormuş..
Hayırlısı buymuş..
Ben bu topigi acarken tektim... sonra sizler geldiniz.. Yol arkadaşı olduk... Sizin yolunuz acık olsun Rabbim sizi ve bebeklerinizi korusun.. Allahım hiçbirinize acı yaşatmasın.. Sağlıkla yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin..
Benım yolum buraya kadarmış..

Sözlerin oyle bir işledi ki ..söyleyeceklerim bir bir düğümlendi boğazıma... sanırım ne kadar Üzgün olduğumu anlatmam a yardimci olabilecek bir kelime yok . Heyecanlarımızı mutlukuklarimizj hep beraber paylaştık seninle çok Üzgünüm lavinyam gercekten cok Üzgünüm ... Tüm desteklerin önerilerin yardımların için teşekkür ederim hakkını helal et güzel yürekli arkadaşım ins en kisa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirir evladını kucağına alırsın iletisimimizi koparmayalim hiçbir şey bitmedi hersey asıl şimdi başlıyor sakin unutma dualarim seninle sakin üzülme ..

Cnm Rabbim hayırlısını versin . Ne diyelim Rabbim en doğrusunu bilir bizim aklımız ermez. Benim anlamadığım nasıl oluyorda büyüyor o zaman

Bu sözlerin üzerine söyleyebileceğim hiç bir söz yok. Gerçekten bende çok üzüldüm. lavinya06 Allah gönlüne göre versşn cnm. İnşallah hemen sende aramıza katılırsın hamişim diye

Ah arkadasım benım ne buyuk bır acıdır bu allahım kımseye yasatmasın ınsallah o %1 ıhtımalle bebegın yasıyordur ınsaalah.Sakın kendını yıpratma allah buyuktur umudunu yıtırme hep burdayız bız ne zaman ıstersen yanındayız

Arkadasımmm coook uzuldum ınankı.dusunuyorumda ılk heyecanlarımız panıklerımız heveslerımızı burda senın sayende paylasıp bırseyler ogrendık.Inankı cok uzuldum hakkında hayırlısını versın allahım ınsallah en kısa zamanda evlat nasıp eder rabbım.Hıc bır annenın kucagını bos bırakmasın.

arkadaşlar düşük her 5 kadından 1'inin başına gelebilen birşeymiş o yüzden kendinizi çok üzmeyin veren de alan da allahtır sonuçta ve sağlıksız bebek düşer kesinlikle bir trafik kazasında 5 aylık hamile bir bayanın arabanın camından fırlayıp yerlerde sürüklendiğini ve bebeğine hiçbirşey olmadığını da duymuştum. ben de bir kez düşük yaşadım allah yardımcınız olsun çok zor bir şey. şimdi tekrar hamileyim 9 hafta 2 günlük olmuşuz kafamdaki soru işaretlerinden kurtulamıyorum ve gebeliğimin mutluluğunu bile yaşayamadım daha. dün doktora gittim normal herşey bir sıkıntı yok dedi. ben bir şey sormak istiyorum bu topicte yazan arkadaşlar da hemen hemen benimle aynı haftalarda göğüs hassasiyetiniz nasıl? benim zaman zaman azalıyor sanki ya da bir göğsüm daha az acıyor gibi geliyor bazen, sizlerin durumu nasıl ya da bu göğüs hassasiyetinin azaldığını hissedenler hangi haftalarda hissettiler acaba?

kızlar inanılmaz derecede üzgünüm bu aldığım bugun 3. haber burdada bi arkadaşım kalp atışlarını duyamadı cuma günü kürtaj demiş doktor mahvoldum siiznde haberinizi alınca bende 1 düşük yapmıştım ilk günkü acımı hissediyorum ama inanınki geçiyo rabbim yenisini en güzelini nasip edicek inşallah her kadının başına gelebilcek bişey ilk düşük sakın kendinizi bırakmayın allah yar ve yardımcınız olucak eminim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…