inş canım ya allah korusunnKan alıp usg de de ense kalinligini olcuyorlarmis ona göre de down sendromu riski analizi yapıyorlar mis ins bi sıkıntı çıkmaz
Geldim kızlar ıkı doktora daha gittim ilginç...
Bebek 4 günde 2 mm den 7.5 mm ye buyumuş ama hala kalp atışı yok...
%99 ihtiamlle ölü ama %1 ihtimal için senı bır hafta daha bekletelım sonr a tekrar kontrol edıp kurtaj yaparız dedıler...
Kese düzgün bebek kalp atışsız büyüyor bende zehirlenme yok kanama yok ama kürtaj ...
Kısmet değilmiş kızlar verende Allah alanda Allah nasip değilmiş belki yaşıt olamazlar sizin tatlı bebişlerle ama kardeş olurlar ınşallah ılerkı zamanlarda :) Allaha emanet olun opuyorum hepınızı sağlıcakla kucağınıza alın ınşallah herbırınızın destegınden duasından dolayı cok teşekkür ederım...
Haftaya %1 ihtimalime gdip o soğuk aletlerle veda edeceğim pirinç taneme .... sizler kavuşursunuz bızde sızın mutlulugunuzla beslenırız
Olunabilir canım örneğin kiminde hiç mide bulantısı olmaz kiminde de feci şekilde olabilirSevgili hamis bayanlarAllah hepinize sagsaglim bebislerinizi almayi nasip etsin bize de yakin zamanda nasip etsin
Sizlere sorum su hepiniz illa bir belirti mi yasadiniz hicbir belirti olmadan da hamile olunabilir mi
Benm 3 gun gecikti normalde hep gecikir ama suan adet belirtim bile yok ondan dedim belki bi umut...Olunabilir canım örneğin kiminde hiç mide bulantısı olmaz kiminde de feci şekilde olabilir
Bu topigi acarken ki heyecanım geldi aklıma. . Ne hayallerim vardı.. Ne ümitlerim. . Nasıl mutluydum.. içim içime sığmıyor. .
Baştan tekrar okudum yazdıklarımı..
Nasılda mutluydum.. Yapmayı en cok istediğim gebelik takvimimi nasılda heycanla yapmıştım.. şimdi elim gitmiyor silmeye..
Bende hiç ümit kalmadı... bebeğimin kalp atışı yok.. pazar günü kanamam oldu.. Dedim inşallah düşmüştür o soğuk kürtaj masasına yatmam.. dr gittik kese duruyordu... daha düşük olmamış.. drum cumaya kadar bekleyelim o arada kendi düşer düşmezse cuma günü kürtaj... Cok zormuş..
Hayırlısı buymuş..
Ben bu topigi acarken tektim... sonra sizler geldiniz.. Yol arkadaşı olduk... Sizin yolunuz acık olsun Rabbim sizi ve bebeklerinizi korusun.. Allahım hiçbirinize acı yaşatmasın.. Sağlıkla yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin..
Benım yolum buraya kadarmış..
Geldim kızlar ıkı doktora daha gittim ilginç...
%99 ihtiamlle ölü ama %1 ihtimal için senı bır hafta daha bekletelım sonr a tekrar kontrol edıp kurtaj yaparız dedıler...
Kese düzgün bebek kalp atışsız büyüyor bende zehirlenme yok kanama yok ama kürtaj ...
Kısmet değilmiş kızlar verende Allah alanda Allah nasip değilmiş belki yaşıt olamazlar sizin tatlı bebişlerle ama kardeş olurlar ınşallah ılerkı zamanlarda :) Allaha emanet olun opuyorum hepınızı sağlıcakla kucağınıza alın ınşallah herbırınızın destegınden duasından dolayı cok teşekkür ederım...
Haftaya %1 ihtimalime gdip o soğuk aletlerle veda edeceğim pirinç taneme .... sizler kavuşursunuz bızde sızın mutlulugunuzla beslenırız
Sözlerin oyle bir işledi ki ..söyleyeceklerim bir bir düğümlendi boğazıma... sanırım ne kadar Üzgün olduğumu anlatmam a yardimci olabilecek bir kelime yok . Heyecanlarımızı mutlukuklarimizj hep beraber paylaştık seninle çok Üzgünüm lavinyam gercekten cok Üzgünüm ... Tüm desteklerin önerilerin yardımların için teşekkür ederim hakkını helal et güzel yürekli arkadaşım ins en kisa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirir evladını kucağına alırsın iletisimimizi koparmayalim hiçbir şey bitmedi hersey asıl şimdi başlıyor sakin unutma dualarim seninle sakin üzülme ..
Ah arkadasım benım ne buyuk bır acıdır bu allahım kımseye yasatmasın ınsallah o %1 ıhtımalle bebegın yasıyordur ınsaalah.Sakın kendını yıpratma allah buyuktur umudunu yıtırme hep burdayız bız ne zaman ıstersen yanındayızGeldim kızlar ıkı doktora daha gittim ilginç...
Arkadasımmm coook uzuldum ınankı.dusunuyorumda ılk heyecanlarımız panıklerımız heveslerımızı burda senın sayende paylasıp bırseyler ogrendık.Inankı cok uzuldum hakkında hayırlısını versın allahım ınsallah en kısa zamanda evlat nasıp eder rabbım.Hıc bır annenın kucagını bos bırakmasın.Bu topigi acarken ki heyecanım geldi aklıma. . Ne hayallerim vardı.. Ne ümitlerim. . Nasıl mutluydum.. içim içime sığmıyor. .
Baştan tekrar okudum yazdıklarımı..
Nasılda mutluydum.. Yapmayı en cok istediğim gebelik takvimimi nasılda heycanla yapmıştım.. şimdi elim gitmiyor silmeye..
Bende hiç ümit kalmadı... bebeğimin kalp atışı yok.. pazar günü kanamam oldu.. Dedim inşallah düşmüştür o soğuk kürtaj masasına yatmam.. dr gittik kese duruyordu... daha düşük olmamış.. drum cumaya kadar bekleyelim o arada kendi düşer düşmezse cuma günü kürtaj... Cok zormuş..
Hayırlısı buymuş..
Ben bu topigi acarken tektim... sonra sizler geldiniz.. Yol arkadaşı olduk... Sizin yolunuz acık olsun Rabbim sizi ve bebeklerinizi korusun.. Allahım hiçbirinize acı yaşatmasın.. Sağlıkla yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin..
Benım yolum buraya kadarmış..
Kızlar bişey sorabilir miyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?