hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

merhaba arkadaşım bende senle aynı durumdayım kafamda soru işareti korku bitmiyor hep tedirginm ama buda iyi bişey değil onlar için sağlıklı olmalıyız pozitif olmayılız herşey Allahtan sonuçta demeliyiz... doktor herşey yolunda demşti hafata kontrolüm var 2 li test için 12 haftalık olucaz allah nasip ederse ama bana kalsa hergün gidip kontrol olmak istiyorum pimpirikleniyorum sürekli... göğüs hassasiyei oluyo ara ara geçiyo dounamıyodum ben ilk zamanlar canım acıyodu şimdi geçti bulantılarım başladı bu seferde herkeste değişiyo sanırım...

sağol canım ben de aynen pimpirikleniyorum göğüs hassasiyetim geçti mi bebişe bişey mi oldu diye ama haklısın böyle yaparak kendimize ve onlara zarar veriyoruz. annelik hormanları çok etkileniyor. ben de ilk zamanlardaki kadar yoğun hissetmiyorum göğüs hassasiyetini miğde bulantısı zaten olmadı hiç dedğin gibi kadından kadına değişiyor. bir de bir yerde okumuştum göğüs hassasiyeti ilk gebelikte daha yoğun hissedilirmiş ikinci ve sonraki gebeliklerde o kadar yoğun olmazmış. vücut kendini anneliğe hazırladığı için. bir de doktor sana daha önce düşük yaşadığın için bu gebeliğinde herhangi bir ilaç verdi mi? kan sulandırıcı falan.

Benimde ilk gebeliğim kürtajla sonlanmıştı allahım kimseye yaşatmasın. Şimdi 7+5 günlük hamileyim. Aynı sizler gibi tedirginim hep bi korku var. Tam sevincini yaşayamadım daha. İlk haftalarda gögüslerim çok acıyordu. Şimdi daha iyi. Ağrı sızı yok. Ama ben ne yesem çıkartıyorum. Gerçi birşey yiyemiyorum 1 haftadır. Ve 2,5 kilo verdim. Benim midemde reflü vardı hamilelikte beni mahvetti. Su bile içemez hale geldim. Serumla yaşıyorum resmen. Rüyalarıma çeşit çeşit yemek, su falan giriyor artık. Gerçekten çok zor allahım sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin tek duam bu. :,(

amin inşallah canım 5,5 haftalıkken gitmiştim doktora ilk kez şimdi 9 haftalık ama bana 1 sene gibi geldi geçen zaman

bende senin gibi panik olduğum için doktora gider gitmez ilaç istedim coaspirin vericekmisiniz dedim tek başına bi işe yaramaz gerek yok dedi ilk düşüğüm kimyasaldı zaten coraspirinle kendiliğinden düştü oyüzden bişey vermedi ama tedirginim tabi...

canım benim kocaman bi aminnn diyorum inş hepimiz sağlıkla kavuşuruz bugun tam 11 haftalık oldum bende ilk düşüğüm kimyaaldı insan ister isteemz pimpirikleniyor o yüzden bende hep tetikteyim daha etrafıma söyleyemiyorum sevincini yaşayamıyorum doktor çok kızdı bi sevin istersen bu ne stres diyo... göğüs hassasiyetim geçti mide bulantım başladı ara ara öğürme geliyor çok bekledim razıyım tabi bunlara rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip eder inşallahhh

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Stresten uzak dur. kötü düşünmemeye çalış allahım nasip ederse herşey hayırlısı ile olur. Ben herkese söyledim valla. :) bulantıya bende razıyım ama benimki başka birşey midede reflü olunca gerçeten çok zor. Su içemiom o noktadayım. Gaviscon işe yaramıyor. 3 ay dayan geçer diyorlar ama sanmıyorum aç yaşıyoruz resmen. Allahım kimseye yaşatmasın sabrınıda dermanınıda verir inşallah .

amin canım aynen bulantı çok kötü bişey bende midemde rahatsızlık var ne olduunu bilmediğim eskidende midem bulanırdı o yüzden bende idare etmeye çalışıyorum iş yerimde sıkıntılı inş aşıcaz bu zamanları buarada bişey sorucam leke yada çatlak kremi duydunuzmu yada kullanıcakmısınız ben 11 haftalığım maşallah iç karnım dar sanırım baya güzel genişledim :) kullanayım bişeyler diyorum :)

Kullanıcam bende ama tavsiye edebilceğim bişi yok. Eczanelerde bulabiliriz herhalde. Benimde gögüslerimde bi kaçtane gözüme ilişti. İhmal etmemek lazım. Bence biran önce başla canım sürmeye. İnterten yada forumlardan belki seçenek bulabilirsin. Kendimi iyi hissetmeye başladığımda bende başlıcam. Resmen karanlık odada yatıyorum kalkıyorum. Ses ışık hepsi rahatsız ediyor. Çok ağır geçiyor. Ya sabır..

canım benim bol dua ile inş herşey yoluna giricek geçicek bu günler sonu sonsuz mutluluk inş hepimiz için... bende araştırayım haberleşrizi yine burdannnn

Kızlar az önce doktordan geldim ve morelim bozuldu. Kesenin normalden büyük olduğunu söyledi. Bebeğinin kalp atışları normal dedi. Kesenin büyük olması kötü birşey mi bana doğru düzgün açıklama bile yapmadı. Bekleyip görücez, haftaya yine gel dedi. Varmı bilgisi olan

Ben sizi anlamiyorum arkadaslar neden akliniza takilan sorulari orda dr sormuyorsunuz bu bebeginizle alakai birsey sonucta utanmasi cekinmesi olmaz. Eger dr na kafana takilanlari soramayacaksan degistir derim rahat olman gerek daha onumjzde aylar var daha da zor zamanlar olacak gun gelecek. Bu arada kesenin buyuklugu ile bi bilgim yok ama baska bi dr da gorun ve ayrintili sor derim boyle icide bi kurt bebegine daha cok zarar verirsin. Moralimiz iyi olmali bu surecte.

Sordum adam akıllı cevap bile vermedi kesenin büyük olması iyi değil,bekleyip görcez dedi sadece. Haftaiçi gidicem başka doktora. 5 dakika tutup gönderiyorlar paraya bakar olmuşlar.

İyi akşamlar hanımlar . Epeydir girmemiştim bu topiğe merak ettim PIRILTI1471 lavinya06 ne yaptınız cnm varmı iyi bir gelişme. İnşallah iyisinizdir.
iyiyz kuzum kürtaj etkısı gebelık hormonu atlatmaya calışıoruz sızı takıp edıp diğer gebelıgımızde daha bılgılı olalım dıe uğraşıoruz :) sağlıklı gebelıkler kızlr

iyiyz kuzum kürtaj etkısı gebelık hormonu atlatmaya calışıoruz sızı takıp edıp diğer gebelıgımızde daha bılgılı olalım dıe uğraşıoruz :) sağlıklı gebelıkler kızlr

Çok geçmiş olsun cnm. Rabbim tez zamanla tekrar nasip etsin inşallah. Bi dahakine çok daha güzel sağlıklı hamileliğin geçer. Bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Kişiden kişiye değişir bu canım bi arkadaşımda 75 çıkmıştı şimdi kızı kucağında ve çok sağlıklı benim 1350 çıktı daha bebiş karnımda kafana takma yani

Mrb kizlar benim regl gunumde gectigimiz cuma hcg degerim 76 iki gun sonrasi pazardi pazartesi tekrar test yaptik 237 cikti normal degilmi artis ?

Merhaba Arkadaşlar ben de bu ay aşılama yaptırmıştım. Aşılamanın 12. gününde değerim 9,92 çıkmıştı. 15. gün bu değer 39,24 oldu. 17. gün ise 66,7 oldu. Değerim çok düşük seyrediyor ve yavaş artıyor gibi. Daha önce de 2 düşük yapmıştım ve önceki hamileliklerimde adetten sonraki aynı günlerde beta hcg değerlerim çok daha yüksekti. Umut var mı sizce? Dış gebelik olabilir mi?

Kizlar ben sali gunu gebe olgumu ogrendim degerim 55 ti. Carsamba beta 105.24 progesteron 44 tu dojtor gayet iyi dedi. Bugun beta 296.54 cikti. Progesteron 32 ye dusmus doktor degerin guzel ama progesteron biraz dusmus kanaman okursa gel dedi. Ama 9 yada 10a duserse tehlike var dedi. Sizce durum nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…