Hamileyimmm

fovfov

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
725
3
316
Bolu
kızlar selam bebişim 10 aylık ve aşılamayla olmuştu.eşim 2.yi istiyodu hemen ama benim hiç umudum yoktu.adetim 5 gün geckti ve bugün tahlil yaptırdım.sonuç pozitif 340 değerim..şoklardayım.karışığım. bebeğim küçük diye sevinç ve üzüntü arasındayım

:nazar::nazar:tebrik ederim canım .....sağlıkla kucağına al inşallah .......darısı başımıza :16:ne güzel bu günlerde bol hamile haberi alıyoruz forumda :nazar:

kızlar selam bebişim 10 aylık ve aşılamayla olmuştu.eşim 2.yi istiyodu hemen ama benim hiç umudum yoktu.adetim 5 gün geckti ve bugün tahlil yaptırdım.sonuç pozitif 340 değerim..şoklardayım.karışığım. bebeğim küçük diye sevinç ve üzüntü arasındayım

fovfov inamıyorumm tebrik ederimm ikizini kaybettiğinde çok üzülmüştümmm... Rabbim yerine hemencecik göndermişşşş.... Allah sağlıkla doğmasını nasip etsinnn maşallahhh...

tebrik ederim canım hiç üzme kendini ne güzel işte bebişine kardeş geliyor :D

tebrıkler canımcım cok ama cok sevındım ya..ne guzel boyle hamılelık haberlerı almak..! bı bakayım dedım sıteye mujdelerle karşılaştım..
MAŞALLAH HEPINIZE..INŞALLAH DİLEYENLERE..AMİİN :)))))))))

fovfov inamıyorumm tebrik ederimm ikizini kaybettiğinde çok üzülmüştümmm... Rabbim yerine hemencecik göndermişşşş.... Allah sağlıkla doğmasını nasip etsinnn maşallahhh...

canım benim çokk sağol bu sene o kadar çok yaşattı ki bize...hayırlısı olsun inşallah

bu arada tebrik eden arkadaşlara çok teşekkürler.inşallah allahım isteyen herkese nasip eder.

Back
X