Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar selam bebişim 10 aylık ve aşılamayla olmuştu.eşim 2.yi istiyodu hemen ama benim hiç umudum yoktu.adetim 5 gün geckti ve bugün tahlil yaptırdım.sonuç pozitif 340 değerim..şoklardayım.karışığım. bebeğim küçük diye sevinç ve üzüntü arasındayım
kızlar selam bebişim 10 aylık ve aşılamayla olmuştu.eşim 2.yi istiyodu hemen ama benim hiç umudum yoktu.adetim 5 gün geckti ve bugün tahlil yaptırdım.sonuç pozitif 340 değerim..şoklardayım.karışığım. bebeğim küçük diye sevinç ve üzüntü arasındayım