Hamileyimmm

kafadengi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
27
9
13
Kızlar Merhaba

Dün hamile olduğumu öğrendim. Çok güzel bir duygu. Fakat biraz kanamam var. İlk hamileliğim umarım, bebeğimi sağlıklı dünyaya getiririm. Ek olarak mide bulantısı ve göğüs ağrısı, kalp çarpıntım var bu belirtiler ne zaman geçer acaba, doktora gitmeli miyim bunun için?

Kanama varsa mutlaka doktora gitmelisin.Belirtilerin geçmesi 12. haftayı bulur.
Mutlaka ama mutlaka doktora git. Kanama ihmale gelmez.

merhaba.benim de bügün adet olmam lazımdı ama bişey yok. dün biraz kahverengi bişeyler kirletti çamaşırımı,küçücük. acaba test yapsam mı

kızlar 5 gun oldu kahverengı ve pembe akıntım var adetm geçtı ama kıstlerımde var gecen ay dokta cıkmıstm bu akıntı nedır yerlesme kanamasımı acaba pembe pembe geldı smdı kahverengıne dondu anlayamadm ya evde ıdrar testı yptm poztf cktı

hamileyim :) 5 haftalık ne kese gördük ne bişey ama annelik çöktü bile çoktan:) çarşamba umarım keseyi ve susamımı göreceğiz :) sağlıklı olun hepiniz ...

öğrendikten 2 gün sonra tam adet günüme yakın kahvrengi az lekelenmelerim oldu , müthiş bir korkuyla dr a gittik. 1 doz progestan oldum. Ancak benim tahminim bu bir yerleşme lekesiysi. yine de dikkatli olun ama çok da korkuya kapılmayın. Hemen bir uzmana başvurun. Aşırı ,adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım 4. haftada çok yoğundu , bugün daha rahatım.

öğrendikten 2 gün sonra tam adet günüme yakın kahvrengi az lekelenmelerim oldu , müthiş bir korkuyla dr a gittik. 1 doz progestan oldum. Ancak benim tahminim bu bir yerleşme lekesiysi. yine de dikkatli olun ama çok da korkuya kapılmayın. Hemen bir uzmana başvurun. Aşırı ,adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım 4. haftada çok yoğundu , bugün daha rahatım.
hayırlı olsun ne zaman öğrendiniz gebeliği? benmim bugün adet olmam lazımdı ama olmadım.dün bozuk para büyüklüğünde kahverengi bişeyler geldi sadece..test yapmadım.

yap hemen çıkıyor. ben adet tarihim gelmeden yaptım testi. pozitifti.
cevabı görmeden yazmışım :) bugece memelekete yola çıkıyorum.en erken yarın kan verebilirim.bakalılm kısmet inşallah.heyecanlandım senin yorumundan

4
hayırlı olsun ne zaman öğrendiniz gebeliği? benmim bugün adet olmam lazımdı ama olmadım.dün bozuk para büyüklüğünde kahverengi bişeyler geldi sadece..test yapmadım.
Adet günüm gelmeden önce idrar akşama ise kanda acilde gördük. 72 ml di beta hcg . Ama bu kadar erken öğrenince her an düşük thlikesi olduğu için çok korkuyor insan :) Benim de adet olmam gereken günlerde hafif kahve lekelenmem oldu.

cevabı görmeden yazmışım :) bugece memelekete yola çıkıyorum.en erken yarın kan verebilirim.bakalılm kısmet inşallah.heyecanlandım senin yorumundan
Herşey gönlünce olsun. Ne olursa olsun üzülmeyin. Gebeliklerin bir çoğu , hatta bazen biz farketmeden zaten düşükle sonlanabilirmiş. Kromozonal veya başka bir uyumsuzlukta. Vücut mükemmeli arıyor yani :) Yine de şansınız sağlığınız bol olsun. Burdan uzun aylar boyunca birbirimizi bilgilendirebiliriz :)

4

Adet günüm gelmeden önce idrar akşama ise kanda acilde gördük. 72 ml di beta hcg . Ama bu kadar erken öğrenince her an düşük thlikesi olduğu için çok korkuyor insan :) Benim de adet olmam gereken günlerde hafif kahve lekelenmem oldu.
idrar da görünmez belki diye yapmadım.bakalım yarını da atlatayım.bi şey daha sorabilir miyim? benim 2 gündür vajinamda hafif kasılmalar,seğirmeler oluyor böyle bişey yaşadınız mı?

idrar da görünmez belki diye yapmadım.bakalım yarını da atlatayım.bi şey daha sorabilir miyim? benim 2 gündür vajinamda hafif kasılmalar,seğirmeler oluyor böyle bişey yaşadınız mı?
Heveslendirmek istemem , ama batmalar , adet olacak gibi aşağıya baskılar, sürekli gaz ve idrar hali :) ben gebeliğimi ishal sandım :))) ama çok pardon vajinamda dmişssin , benim yumurtalıklarda karnımda vs idi . işte herkes farklı tabi olabilir de olmayabilir de. bence çık bir idrar testi al öğren kurtul . migroslarda bile satılıyor.

Kızlar Merhaba

Dün hamile olduğumu öğrendim. Çok güzel bir duygu. Fakat biraz kanamam var. İlk hamileliğim umarım, bebeğimi sağlıklı dünyaya getiririm. Ek olarak mide bulantısı ve göğüs ağrısı, kalp çarpıntım var bu belirtiler ne zaman geçer acaba, doktora gitmeli miyim bunun için?
En minik bir lekeyi bile dr lar düşük tehditi sayıyor. İğne oldunuz mu , dr a gidin geç kalmayın.

Heveslendirmek istemem , ama batmalar , adet olacak gibi aşağıya baskılar, sürekli gaz ve idrar hali :) ben gebeliğimi ishal sandım :)))
8 ay oldu bebek isteyeli 8 aydır zaten heveslerim kursağımda kaldı onun için herşeye hazırlıklıyım. bakalım olursa süpriz olacak çünkü bu ay prolaktinimde yüksekti ve ilaca başlamıştık.bikaç güne belli olur pozitif olursa sonuç yazarım mutlaka :) size sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum şimdiden.

8 ay oldu bebek isteyeli 8 aydır zaten heveslerim kursağımda kaldı onun için herşeye hazırlıklıyım. bakalım olursa süpriz olacak çünkü bu ay prolaktinimde yüksekti ve ilaca başlamıştık.bikaç güne belli olur pozitif olursa sonuç yazarım mutlaka :) size sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum şimdiden.
Ablam hiç bir sağlık sorunu olmamasına rağmn 13 ay olmadı.Şİmdi ise yeğenim 4 yaşında :) Herkes çok farklı. Umarım sağlıklı , ömürlü bebekleriniz olur. Adet ve gebelik belirtileri malesef aşırı yakın. Hayırlısı olsun .

çok yiyorum çok fazla yemek yiyorum . bir de tatil girdi evdeyim , dur duraksız , hatta normalde aklıma gelmeyen şeyleri de yiyorum . hani psikolojik diyeceğim ama 30 yıldır hiç olmayan psikoloji şimdi mi oldu? sizde durumlar nasıl ?

Back
X