hamileyimmmm çok şükür :)

brnbrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
1.691
2.021
133
35
evde test yaptım çok silik çıktı dayanamadım gittim kan verdim ilk;
13 ocak 31.82
15 ocak 89.29
19ocak 808 çıktı doktor 4-5 haftalık dedi ama ben en son 13 aralıkta adet gördüm benim eşim görevdeydi 3 ay yoktu 26 aralıkta geldi doktora daha birşey söylemedim oda sormadı henüz ben doktora 26 aralık mı desem çünküğ diger türlü 5 haftalık hamile olmam imkansız

Canım sıkıntı yok değerlerine göre en son adet gördüğün adet tarihine göre hesaplanıyor.Sen 26 ade ilişkiye girmisin yumurtlama tarihinde hamie kalmışsın.Sana göre 2-3 haftalık, adet tarihinin ilk gününe göre 4-5 haftalık.

benimde son adetim 13 aralık ve 26 27 aralık yumurtlama tarihimdi.
yani zaten 26 aralıkta kalsan bile ondan önce 2 haftalık bi yumurta gelişme zamanı var ve oda gebeliğin içine ekleniyor.
yani doktoruna tam adet gününü söyle çünkü herkesin o şekilde hesaplanıyor.
eğer kendi kafandaki günü söylersen doktor yanlış hesaplar yapabilir.

saol cnm seninle aynı sanırım hamilelik :) hayırlı olsun

hayırlı olsun rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin.sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat olsun.sanada tatlı tatlı hamilelik süreci versin inşallah.

Kslarlar bsey sorucam acil cevap veren lütfen bugun oglen 1de kanamam geldi sandm.adet oldum ama kanamamin devami gelmedi napmam lazım acaba

Kslarlar bsey sorucam acil cevap veren lütfen bugun oglen 1de kanamam geldi sandm.adet oldum ama kanamamin devami gelmedi napmam lazım acaba
çok bilgim yok ama hamilemisin öyleyse doktora git degilsen olma ihtimalin varsa yerleşme kanı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…