- Konu Sahibi Yesilperiii
-
Canim adetime 6 gun kala 0.288 cikti ama gebe degilsin dediler ondan 4 gun once de 2.45 cikmisti baska bir hastanede bilmyorum bi umit varmi ins bu ay tutmuştur bebegim ; (Canim bide sen kac gun kala test yaptn
İnsallah degerin yukselmis daha cok yukselirCanim adetime 6 gun kala 0.288 cikti ama gebe degilsin dediler ondan 4 gun once de 2.45 cikmisti baska bir hastanede bilmyorum bi umit varmi ins bu ay tutmuştur bebegim ; (
Canim bide sen kac gun kala test yaptn reglne
Sence bi umut varmi cnm ya cok agladim doktor hamile degilsin ddedinde; (İnsallah degerin yukselmis daha cok yukselir
Cnm suan hamilemisin?Ben 2 gün kala yaptım beklediğim adet tarihine önce idrar testi yaptım silik çıktı hemen arkasına gittik hastaneye kan değerim de 159 çıktı :)
Canim adetime 6 gun kala 0.288 cikti ama gebe degilsin dediler ondan 4 gun once de 2.45 cikmisti baska bir hastanede bilmyorum bi umit varmi ins bu ay tutmuştur bebegim ; (
Cnm suan hamilemisin?
ya bide regln ikinci gunu olduuBen 2 gün kala yaptım beklediğim adet tarihine önce idrar testi yaptım silik çıktı hemen arkasına gittik hastaneye kan değerim de 159 çıktı :)
ya bide regln ikinci gunu olduu
Canim adetime 6 gun kala 0.288 cikti ama gebe degilsin dediler ondan 4 gun once de 2.45 cikmisti baska bir hastanede bilmyorum bi umit varmi ins bu ay tutmuştur bebegim ; (
2gun snra oldu yani yanlis soyledmYok reglnden 2 gün önce yaptırdım testi ben ama herkeste farklı seyrediyomus bu olay
İliski
2gun snra oldu yani yanlis soyledm
Amin cnm 411 dedigin rakamin basinda 0 yoktu dimii hamilelik takvimi yapsana kac haftalik bebis gorelimEvet cnm çok şükür 40 saat sonra tekrar yaptırdım kan testi 411 e yükselmiş çok şükür darısı sana olsun ins:)
Amin ya ins laf aramizds bnde kiz istiyorum ama esim saglikli olsun diyo ama o erkek istiyo ilkini ; )) hyrlisi olsunda evladin hepsi birBence erken yaptir misin cnm bi arkadaşım adetten kaç gün sonra yaptırdı oda gecikince şimdi 1 yaşında şeker mi şeker bi kızıvar☺
Regl bittikten 1ve 2.gunu iliskiye girdk 13gun oldu reglmede 12gun var snce olabilir miCnm tam anlamadım soruyu bidaha sorsan:)
Aminnnnnnn ins cnmBencede var bebis
Regl bittikten 1ve 2.gunu iliskiye girdk 13gun oldu reglmede 12gun var snce olabilir mi
Yumurtlama gununde mi yaptn yoksa regl bitiminde miCanim daha erken bekle sabır biraz bende zor bekledim ama güzel sonucu Rabbim verdi çok şükür sende bekle biraz daha hersey güzel olcak
Amin cnm 411 dedigin rakamin basinda 0 yoktu dimii hamilelik takvimi yapsana kac haftalik bebis gorelimçok sevindim darisi basimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?