hamileyimmmm tüm belirtiler dogruymus

Benimde adetime birkac gun kaldi heyecanla bekliyorum.o kadar heyecanliyim ki sabah test yapmak istedim testi tuvalete dusurdum:) ozellikle tek kasigimda surekli gerilne gibi sanci var..surekli uykum geliyor.insallah hamileyimdir

daha adetime çok var canım dokuz gün var ama hamile olabileceğimi hiç düşünmemiştim çok tuhaf oldum şimdi yani ben testte problem var diye düşünüyodum
9 gunmu var :S nasil yani adette belli olur o testlerde hamileyken cikar yani idrar testi.. sen oncedenmi kaldn acaba ?

Benimde adetime birkac gun kaldi heyecanla bekliyorum.o kadar heyecanliyim ki sabah test yapmak istedim testi tuvalete dusurdum:) ozellikle tek kasigimda surekli gerilne gibi sanci var..surekli uykum geliyor.insallah hamileyimdir
guzel haberlerini bekliyoruz :)

cnm değerin normal eminim yüksekmiştir ya bu arada bu ay bnde ilşkiden snra aynı belirtileri yaşıyorum maalesef benm ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ama onla aynı belirtileri yaşıyorum ilişkiden 3 gün snra sol bacak ve kasık ağrılarım başladı ve bel ağrımm var ha iştahım çok açıldı dilerim bnde güzel haber alırım

Ana simdi aglcam aynilari endede var ve iki gecedir titreyerek yaniyrum cok usuyorum ama esim ck sicaksn nasil usuyosun diyo adetime 5 gun var umarim bnde hamileyimdirrrrr

benim adetin duzensizdi aslinda o 69.55 ciktiginda adetime 4 gun varmis 2 gun sonra gittigimde 170 lerde cikmisti ve adetime 2 gun kalaydi :) yani ozamanlar bosuna korkmuusm 5.haftada kesemi gorduk cok sukur bu pers 7.haftam olucak allah nasip ederse kalp atislarini duyucaZ.. rabbim sizlerede nasip etsin insallah

insallahh canim :)
Normalde benim adet oncesi gogsum fln agrimaz canim beni en cok o dusunduruyor. Ama bu ay cyclo progynova diye bir ilac kullandim onunda yan etkisi goguste hassasiyet ama ilac bittikten iki gun sonra agrimaya basladi yan etki olsaydi 21 gun kullandim o sirada olurdu dimi

bak ben adetime 2 gun kala agri yasadim sanmistm megerse her ay ileri attigindan bir hafta varmis yani 1 hafta kala goguslerimn sadece ucu aci ve koyulasma vardi.. kasiklarda batma ve karnimda agri adet sancisi gibi hatta sonra doktora gitmistim adetime 4 gun kala ogrendm kan testi ile eger adetin duzenliyse sana tavsiyem adetin 2 gun gecsin gec yumurtalama falan oluyo idrar testi yap su ucuzlarindan silik bile ciksa git doktora zaten emin ol insan vucudunu taniyo psikoljk degilse dogru cikiyor :)

Adetim duzenli degil benim skintim da o zaten. Ilaci adet duz3nsizligi icin kullandim. Benimde gogus uclarim sizliyo ve rengi koyulasti resmen sg kasigimda da agrim var birde ayiptir soylemesi 2 gundur gunde 4-5 kere buyuk tuvalete cikiyorum ishal olrk. Yarin test yapsam mi diyprum yarin 27. Gunum.

vallahi adetin gecmediyse cikmaz canm brn doktora giderkn yaptim negatifdi "D

ay inş cnm valla bnde de belirtiler çok fazla bnde ilk gebeliğimi erken öğrenmiştim adetten dilerm herkse nasip eder rabbim... sende biran önce alırsın bebğini kuacağına sağlıklı bir şeklde çok harika bir duygu onu öğrenmek içinde bir canlı olduğunu bilmek sonuda güzel olur inş

cok sagol canimmmmm hepimize nasip olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…