- 10 Eylül 2014
- 1.396
- 2.157
- 198
- 38
- Konu Sahibi Yesilperiii
-
Bugün adetimin 3. Günü dün yeni bir Dr a başladım tahlillerim yenilendi coraspin Folbiol Serophene Verdi bana esimede bi ilaç yazdı 26 sına hsg günü verdi cnmne yaptin cnm
daha adetime çok var canım dokuz gün var ama hamile olabileceğimi hiç düşünmemiştim çok tuhaf oldum şimdi yani ben testte problem var diye düşünüyodumhamilesin bence simdi sonuc ne ?
9 gunmu var :S nasil yani adette belli olur o testlerde hamileyken cikar yani idrar testi.. sen oncedenmi kaldn acaba ?daha adetime çok var canım dokuz gün var ama hamile olabileceğimi hiç düşünmemiştim çok tuhaf oldum şimdi yani ben testte problem var diye düşünüyodum
guzel haberlerini bekliyoruz :)Benimde adetime birkac gun kaldi heyecanla bekliyorum.o kadar heyecanliyim ki sabah test yapmak istedim testi tuvalete dusurdum:) ozellikle tek kasigimda surekli gerilne gibi sanci var..surekli uykum geliyor.insallah hamileyimdir
e canim alsana idrar testi?Ayyyy gercekten mi?? :) :) :)
Ama bu hcg testi değil lh testi, hamileliği de gösterir mi cidden? Çok heycanlıyım yahuuu
canım ben ovulasyon testinden bahsedıorum gebelik testinden değil9 gunmu var :S nasil yani adette belli olur o testlerde hamileyken cikar yani idrar testi.. sen oncedenmi kaldn acaba ?
evet anladim onu hic kullanmadim ustune gorme olmadiysan hamile degilsindir suan anlayamazsncanım ben ovulasyon testinden bahsedıorum gebelik testinden değil
cnm değerin normal eminim yüksekmiştir ya bu arada bu ay bnde ilşkiden snra aynı belirtileri yaşıyorum maalesef benm ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ama onla aynı belirtileri yaşıyorum ilişkiden 3 gün snra sol bacak ve kasık ağrılarım başladı ve bel ağrımm var ha iştahım çok açıldı dilerim bnde güzel haber alırımkizlar dun adet gunumdu bugun kan testi oldum 69.5 ciktii aradim doktoru gebesin ama cok yeni dedi.. 2 gun sonra tekrar yapcaz ve degerlerime bakicaz.... sizce 69.5 azmi?
Tüm belirtileri yazmak istiyorum cünku ben cok bakmistim bu siteye... öncelikle iliskiden 1 hafta sonra kasik batmam oldu karnim agriyordu acayip sisti gaz dolu oldum resmensonra 1 agustos adet günümdü 2 gün kasik batmalari yasadim..bel agrisindan öldüm anlatamam goguslerimij sadece ucu agriyodu, koyulasmisti, kalinlasmisti... ve o dediginiz damarlar vardi... aksamlari usuyordum hemde vucudum esimin soylemiyle cok sicakti... test yapmistim dun negatifti ama bugun pozitifi gordum cok yenide olsa hamileyimmmmmmm
Ana simdi aglcam aynilari endede var ve iki gecedir titreyerek yaniyrum cok usuyorum ama esim ck sicaksn nasil usuyosun diyo adetime 5 gun var umarim bnde hamileyimdirrrrrkizlar dun adet gunumdu bugun kan testi oldum 69.5 ciktii aradim doktoru gebesin ama cok yeni dedi.. 2 gun sonra tekrar yapcaz ve degerlerime bakicaz.... sizce 69.5 azmi?
Tüm belirtileri yazmak istiyorum cünku ben cok bakmistim bu siteye... öncelikle iliskiden 1 hafta sonra kasik batmam oldu karnim agriyordu acayip sisti gaz dolu oldum resmensonra 1 agustos adet günümdü 2 gün kasik batmalari yasadim..bel agrisindan öldüm anlatamam goguslerimij sadece ucu agriyodu, koyulasmisti, kalinlasmisti... ve o dediginiz damarlar vardi... aksamlari usuyordum hemde vucudum esimin soylemiyle cok sicakti... test yapmistim dun negatifti ama bugun pozitifi gordum cok yenide olsa hamileyimmmmmmm
insallahh canim :)Ana simdi aglcam aynilari endede var ve iki gecedir titreyerek yaniyrum cok usuyorum ama esim ck sicaksn nasil usuyosun diyo adetime 5 gun var umarim bnde hamileyimdirrrrr
benim adetin duzensizdi aslinda o 69.55 ciktiginda adetime 4 gun varmiscnm değerin normal eminim yüksekmiştir ya bu arada bu ay bnde ilşkiden snra aynı belirtileri yaşıyorum maalesef benm ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ama onla aynı belirtileri yaşıyorum ilişkiden 3 gün snra sol bacak ve kasık ağrılarım başladı ve bel ağrımm var ha iştahım çok açıldı dilerim bnde güzel haber alırım
Normalde benim adet oncesi gogsum fln agrimaz canim beni en cok o dusunduruyor. Ama bu ay cyclo progynova diye bir ilac kullandim onunda yan etkisi goguste hassasiyet ama ilac bittikten iki gun sonra agrimaya basladi yan etki olsaydi 21 gun kullandim o sirada olurdu dimiinsallahh canim :)
bak ben adetime 2 gun kala agri yasadim sanmistm megerse her ay ileri attigindan bir hafta varmis yani 1 hafta kala goguslerimn sadece ucu aci ve koyulasma vardi.. kasiklarda batma ve karnimda agri adet sancisi gibi hatta sonra doktora gitmistim adetime 4 gun kala ogrendm kan testi ile eger adetin duzenliyse sana tavsiyem adetin 2 gun gecsin gec yumurtalama falan oluyo idrar testi yap su ucuzlarindan silik bile ciksa git doktora zaten emin ol insan vucudunu taniyo psikoljk degilse dogru cikiyor :)Normalde benim adet oncesi gogsum fln agrimaz canim beni en cok o dusunduruyor. Ama bu ay cyclo progynova diye bir ilac kullandim onunda yan etkisi goguste hassasiyet ama ilac bittikten iki gun sonra agrimaya basladi yan etki olsaydi 21 gun kullandim o sirada olurdu dimi
vallahi adetin gecmediyse cikmaz canm brn doktora giderkn yaptim negatifdi "DAdetim duzenli degil benim skintim da o zaten. Ilaci adet duz3nsizligi icin kullandim. Benimde gogus uclarim sizliyo ve rengi koyulasti resmen sg kasigimda da agrim var birde ayiptir soylemesi 2 gundur gunde 4-5 kere buyuk tuvalete cikiyorum ishal olrk. Yarin test yapsam mi diyprum yarin 27. Gunum.
ay inş cnm valla bnde de belirtiler çok fazla bnde ilk gebeliğimi erken öğrenmiştim adetten dilerm herkse nasip eder rabbim... sende biran önce alırsın bebğini kuacağına sağlıklı bir şeklde çok harika bir duygu onu öğrenmek içinde bir canlı olduğunu bilmek sonuda güzel olur inşbenim adetin duzensizdi aslinda o 69.55 ciktiginda adetime 4 gun varmis2 gun sonra gittigimde 170 lerde cikmisti ve adetime 2 gun kalaydi :) yani ozamanlar bosuna korkmuusm 5.haftada kesemi gorduk cok sukur bu pers 7.haftam olucak allah nasip ederse kalp atislarini duyucaZ.. rabbim sizlerede nasip etsin insallah
cok sagol canimmmmm hepimize nasip olsun insallahay inş cnm valla bnde de belirtiler çok fazla bnde ilk gebeliğimi erken öğrenmiştim adetten dilerm herkse nasip eder rabbim... sende biran önce alırsın bebğini kuacağına sağlıklı bir şeklde çok harika bir duygu onu öğrenmek içinde bir canlı olduğunu bilmek sonuda güzel olur inş
Pembeleri gördüm malesef yine olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?