hamileyimmmm tüm belirtiler dogruymus

Canım kendi derdimden takip edemedim,
Hayırlı haberler gelir sendende inşallah, o dediğin test hcg değerinimi gösteriyor , çizgimi veriyor ?

Canım kendi derdimden takip edemedim,
Hayırlı haberler gelir sendende inşallah, o dediğin test hcg değerinimi gösteriyor , çizgimi veriyor ?

bi arkdasım almış, markası predictor erken gebelik testiymiş, idrardaki hcg yi 19 a kadar gösteriyormuş, normal bir insanda gebelik yoksa hcg değeri 0-2 arasında olurmuş ama bu test 19 hcg yi algılayabiliyor. bugün ve yarın adet olabilirim, eğer hamileysem hcg değerim 19 un üstündedir herhalde demi ?

şimdi de reklamlar gibi oldu biraz =)=) teşekkürler yinede. Oralara kadar gelebilirsek, İstanbul da yaşayanlar değerlendirirler herhalde..

hadi cnm sende güzel haberler ver inş bize :)

K
hadi cnm sende güzel haberler ver inş bize :)

Kızlarrrrr bana yardım edin, evde ovülasyon testi vardı, dayanamadım az önce yaptım, pozitif çıktı.. Adet günüm bugündü, bazı arkadaslarda ovülasyon testi gebeliğide gösterir dedi.. Siz ne dersiniz.. Ekte fotografı da paylasıyorum
Yardım lütfenn

Eklentiler

• image.webp
    162,8 KB · Görüntüleme: 205

Eklentiler

• image.webp
    162,8 KB · Görüntüleme: 165
ayyyy hamilesin sennnn cok sevndm cnm hayrlı ugurlu olsn

lh yumurtlama testi değil mi nasıl gebeliği gösteriyor benim dört gündür ikinci çizgi silik çıkıyıor hiç iki koyu çizgi çıkmadı bugn negatife döndü bu ne demek oluyor

Evet yumurtama testi ama forumlarda gebeliğide gösteriyor yazanlar var, bende o var diye onu denedim, T çok koyu çıktı, kendimi çok ümitlendirmek istemiyorum yinede

Kardelen, evde ovülasyon testi vardı onu yaptım pozitif çıktı, sence hamilemiyim

Tatlım bilemedim inşallah hamilesindir ama normal gebelik testi al bakalım yarın ne verecek ...
Benim durumda pek parlak değil, kan tahlili takibi yapcaz, bir süre daha beklemedeyiz bakalım ...

Evet yumurtama testi ama forumlarda gebeliğide gösteriyor yazanlar var, bende o var diye onu denedim, T çok koyu çıktı, kendimi çok ümitlendirmek istemiyorum yinede
Hadi canim ya inslh hamissindir bak çok heyecanlandım bende şimdi gerçekten senin adına sevindim

5 in üzerinde ise pozitif kabul ediliyor, ama 20 - 30 ları görüp gidince doktor şimdi git 20 gün sonra gel diyor bilgine...

ee kizlarrr yoktum bir suredir kimlerde guzel haberler var bakalim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…