- 22 Ağustos 2014
- 1.763
- 2.145
- 133
- Konu Sahibi Yesilperiii
-
Sen adetin kaçıncı günündesin ? ben bugün veya yarın bekliyorum. yarın 27. günü olacak..
bence yarın da olmazsan eczaneden Predictor ün early gebelik testi var , fiyatı 15 tl. adetine 3 gün kalana kadar kandaki hcg yi ölçüyormus. denemekte fayda var . Ben yarın sabah ilk idrarımda deneyeceğim..
Canım kendi derdimden takip edemedim,
Hayırlı haberler gelir sendende inşallah, o dediğin test hcg değerinimi gösteriyor , çizgimi veriyor ?
Benimde etlerim dayak yeniş gibi acırdı :) test al testmhblaaarr kızlarrrrr iyi grceller uykum yoookkk nedeseee adetim gecikti 2gn goguste hassıyrt ve akıntım su gbı beyaz bide karın yanlarım karnımın etleri agrıor sizceee nedemek optümm sizleri
Hayırlı haberler gelir sendende inşallah, o dediğin test hcg değerinimi gösteriyor , çizgimi veriyor ?
hadi cnm sende güzel haberler ver inş bize :)Sen adetin kaçıncı günündesin ? ben bugün veya yarın bekliyorum. yarın 27. günü olacak..
bence yarın da olmazsan eczaneden Predictor ün early gebelik testi var , fiyatı 15 tl. adetine 3 gün kalana kadar kandaki hcg yi ölçüyormus. denemekte fayda var . Ben yarın sabah ilk idrarımda deneyeceğim..
hadi cnm sende güzel haberler ver inş bize :)
Hımm normal idrar testi, ekn olmazsan kan testide yaptır ama mutlaka ...
ayyyy hamilesin sennnnK
Kızlarrrrr bana yardım edin, evde ovülasyon testi vardı, dayanamadım az önce yaptım, pozitif çıktı.. Adet günüm bugündü, bazı arkadaslarda ovülasyon testi gebeliğide gösterir dedi.. Siz ne dersiniz.. Ekte fotografı da paylasıyorum
Yardım lütfenn
ayyyy hamilesin sennnncok sevndm cnm hayrlı ugurlu olsn
Kardelen, evde ovülasyon testi vardı onu yaptım pozitif çıktı, sence hamilemiyim
Hadi canim ya inslh hamissindir bak çok heyecanlandım bende şimdi gerçekten senin adına sevindimEvet yumurtama testi ama forumlarda gebeliğide gösteriyor yazanlar var, bende o var diye onu denedim, T çok koyu çıktı, kendimi çok ümitlendirmek istemiyorum yinede
Hadi canim ya inslh hamissindir bak çok heyecanlandım bende şimdi gerçekten senin adına sevindim
bi arkdasım almış, markası predictor erken gebelik testiymiş, idrardaki hcg yi 19 a kadar gösteriyormuş, normal bir insanda gebelik yoksa hcg değeri 0-2 arasında olurmuş ama bu test 19 hcg yi algılayabiliyor. bugün ve yarın adet olabilirim, eğer hamileysem hcg değerim 19 un üstündedir herhalde demi ?
hamilesin bence simdi sonuc ne ?lh yumurtlama testi değil mi nasıl gebeliği gösteriyor benim dört gündür ikinci çizgi silik çıkıyıor hiç iki koyu çizgi çıkmadı bugn negatife döndü bu ne demek oluyor
ne yaptin cnmPembeleri gördüm malesef yine olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?