Hamileyimmmm :)

bijoux

Toprak kokusu...
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
6.173
202
373
45
ben de sonunda hamileyimm :dance::teytey:
geçen yıl bu zamanlarda da hamileydim ama kalp atışı duyamamıştık ve kürtaj olmuştum.. umudumu hiç yitirmedim. 3 ay korundum ve bıraktım.. 1 yıl sonra aynı zamanda tekrar hamileyimm.. bu sefer kalp atışlarını duyana kadar kimseye söylemedim ama artık yazabilirim çünkü kalp atışlarını duydukk..

Allah isteyen herkese versin..

Çok tebrik ederim. Allah bu sefer sana bağışlar inşallah.Sağlıcakla kucağına alırsın.

bijouxcuğum çok sevindim ALLAH TAMAMINA ERDıRSıN ıNŞ.:Saruboceq: Allah olmayıpta bekleyenlere de versin ....kendine iyi bak....

Tebrik ederim canim. Allah kazasiz belasiz kavustursun :)

ne güzel tebrik ederim..
rabbim sağsalim kucagınıza almayı nasip etsin..
ve bizlerede nasip etsin inşallah...

hepinize çok teşekkürler arkadaşlarr opuyorumnanaktan

canım rabbim kucağınada almayı nasip etsin..hayırlı olsun...bende bir ay önce kürtaj oldum ilk bebeğimdi...tekrar hamile kalmak istiyorum rabbimin izni ile....bize korunma vermedi doktorum ..kürtajdan sonraki ilk adetimi oldum...bugün 4 günü...26 gün sonra adet gördüm...şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum..sen düşükten ne kadar sonra hamile kalmış oluyorsun...korunmayı saymazsak...canım..inşallah rabbim çok bekletmeden bebeğimi gönderir.........

canım çok geçmiş olsun umudunu hiç kaybetme. bana 3 adet zamanı korunma verdi sonra bırakabilirsin dedi. ben 5-6 ay kadar korundum. eylülde bıraktım korunmayı ocakta hamile kaldım. inşallah sen de kalacaksın canım ama 3 adet zamanı korunman lazım çünkü hem hormonlarının hem rahminin toparlanması lazım. dr nasıl bunu atlamış çok hayret..

bijoxum günaydıın her sabah keçiboynuzu pekmezi iç az az başla canıım tatlı kaşığıyla ..çok gelirse tatlı kaşığının yarısıyla yavaş yavaş çoğalt direk bebeği geliştiriyor...GÜZEL HAMıLLEıKLER DıLıYORUM TEKRAR..

pekmez yiyebildiğim zaman yicem aklımda.. ama şu an hiçbişey yiyemiyorum adam gibi :bbo:
hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin saglıklı bir şekilde

çok teşekkür ederim arkadaşlar darısı isteyen herkesin başına opuyorumnanaktan

canım tebrik ederim ..ekim annelerinden hatırlıyorum seni..inşallah meleğini sağlıkla kucağına alırsın çok sevindim senin adına..

canım tebrik ederim ..ekim annelerinden hatırlıyorum seni..inşallah meleğini sağlıkla kucağına alırsın çok sevindim senin adına..

canım evet ben de seni hatırladım.. malesef aranızdan ayrılmak zorunda kalmıştım.. umarım şimdi aynı şeyler başıma gelmez.

çok teşekkür ederim güzel dileklerin için..

Salıklı bir dönem diliyorum bijom, kaç yıldır ertelemek zorunda kaldığım ziyaretinede bu ufaklık sebep olacak inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…