innşallahh.. sen gel diye doğurucam sırf kaydirigubbakcemile3Salıklı bir dönem diliyorum bijom, kaç yıldır ertelemek zorunda kaldığım ziyaretinede bu ufaklık sebep olacak inşallah :))
teşekkürlerrr Şeniztebrik ederim arkadaşım bende hamileğim inşallah ikimizde sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi dünyaya getiririz allah isteğen herkeze versin :)
çitolcüm çoook mersi hayatım olumunekankayizsmileoyy alalhımm ne zorluklarla gelmiş küçük melek
allahhım tamamınada erdirmeyi
sonrasındada ananlı babalı saglıklı bir ömür nasip etsinn
kendine ve bebişe dikkatt
canım evet ben de seni hatırladım.. malesef aranızdan ayrılmak zorunda kalmıştım.. umarım şimdi aynı şeyler başıma gelmez.
çok teşekkür ederim güzel dileklerin için..
çok teşekkür ederim ablacım bir tanesin sen opuyorumnanaktanrabbim hayirlisiyla kavustursun melegine bijom. anasina babasina saygili merhametli hayirli evlat olsun insallah. güzel allahim istiyen herkese nasip etsin..:Saruboceq:
amin canım hep dua ediyorum Allahım isteyenlere de versin diye.hayırlısı olsun çok tebrik ederim darısı başımıza hayatım çok sevindimopuyorumnanaktan
sağol canım kaydirigubbakcemile5 ultrason fotosunda minicik bir nokta daha kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile bijoux tebrikler canım Allah analı babalı büyütsünnnnnn
Bu arada hamile olanlar ultrason resimlerinide ekleseler keşkeboshayallersmile
ablacımm teşekkür ederimm Şenizbijommm gözün aydın canımŞeniz yeni gördüm konuyu. İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alrsın kocaman öpücüklerolumunekankayizsmile
canım. ben inanıyorum vereceksin bir gün inşallah.. hepsi sıralarını bekliyorlar..nş. birgün bende sizlerle sevinçli haberi paylaşabilirim
tamam ablacım artık yapmam uzun süre.. çok mersi dileklerin için dee opuyorumnanaktancanım benim sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah.sakın iş yapmaaaaaa...
Allahın izniyle duyacaksın canım. ama kalp atışıyla bitmiyor ondan sonra da bir sürü endişe. Allaha emanet diyoruz. hayırlı olsun senin bebişin dee kaydirigubbakcemile5Canım benzer şeyler yaşamışız.Ben de bu kez kalp atışını duymayı bekliyorum hevesle.Eşim de öyle..
İnşallah bebişlerimiz hep bizimle olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bizede nasip olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?