Hamileyimmmm :)

tebrik ederim arkadaşım bende hamileğim inşallah ikimizde sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi dünyaya getiririz allah isteğen herkeze versin :)

oyy alalhımm ne zorluklarla gelmiş küçük melek
allahhım tamamınada erdirmeyi
sonrasındada ananlı babalı saglıklı bir ömür nasip etsinn
kendine ve bebişe dikkatt

Salıklı bir dönem diliyorum bijom, kaç yıldır ertelemek zorunda kaldığım ziyaretinede bu ufaklık sebep olacak inşallah :))
innşallahh.. sen gel diye doğurucam sırf kaydirigubbakcemile3
tebrik ederim arkadaşım bende hamileğim inşallah ikimizde sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi dünyaya getiririz allah isteğen herkeze versin :)
teşekkürlerrr Şeniz
allahın izniyleee canım beraber doğurucazzzz :CüvCüv:

oyy alalhımm ne zorluklarla gelmiş küçük melek
allahhım tamamınada erdirmeyi
sonrasındada ananlı babalı saglıklı bir ömür nasip etsinn
kendine ve bebişe dikkatt
çitolcüm çoook mersi hayatım olumunekankayizsmile
evet sorunlar yaşadım ama inşallah bu sefer iyi olacak.

rabbim hayirlisiyla kavustursun melegine bijom. anasina babasina saygili merhametli hayirli evlat olsun insallah. güzel allahim istiyen herkese nasip etsin..:Saruboceq:

hayırlısı olsun çok tebrik ederim darısı başımıza hayatım çok sevindimopuyorumnanaktan

olumunekankayizsmile bijoux tebrikler canım Allah analı babalı büyütsünnnnnn

Bu arada hamile olanlar ultrason resimlerinide ekleseler keşkeboshayallersmile

canım evet ben de seni hatırladım.. malesef aranızdan ayrılmak zorunda kalmıştım.. umarım şimdi aynı şeyler başıma gelmez.

çok teşekkür ederim güzel dileklerin için..

Dualarımız seninle canım olumunekankayizsmile

bijommm gözün aydın canımŞeniz yeni gördüm konuyu. İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alrsın kocaman öpücüklerolumunekankayizsmile

Canım benzer şeyler yaşamışız.Ben de bu kez kalp atışını duymayı bekliyorum hevesle.Eşim de öyle..
İnşallah bebişlerimiz hep bizimle olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

rabbim hayirlisiyla kavustursun melegine bijom. anasina babasina saygili merhametli hayirli evlat olsun insallah. güzel allahim istiyen herkese nasip etsin..:Saruboceq:
çok teşekkür ederim ablacım bir tanesin sen opuyorumnanaktan

hayırlısı olsun çok tebrik ederim darısı başımıza hayatım çok sevindimopuyorumnanaktan
amin canım hep dua ediyorum Allahım isteyenlere de versin diye.
olumunekankayizsmile bijoux tebrikler canım Allah analı babalı büyütsünnnnnn

Bu arada hamile olanlar ultrason resimlerinide ekleseler keşkeboshayallersmile
sağol canım kaydirigubbakcemile5 ultrason fotosunda minicik bir nokta daha kaydirigubbakcemile3
bijommm gözün aydın canımŞeniz yeni gördüm konuyu. İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alrsın kocaman öpücüklerolumunekankayizsmile
ablacımm teşekkür ederimm Şeniz

nş. birgün bende sizlerle sevinçli haberi paylaşabilirim
canım. ben inanıyorum vereceksin bir gün inşallah.. hepsi sıralarını bekliyorlar..

canım benim sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah.sakın iş yapmaaaaaa...
tamam ablacım artık yapmam uzun süre.. çok mersi dileklerin için dee opuyorumnanaktan
Canım benzer şeyler yaşamışız.Ben de bu kez kalp atışını duymayı bekliyorum hevesle.Eşim de öyle..
İnşallah bebişlerimiz hep bizimle olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Allahın izniyle duyacaksın canım. ama kalp atışıyla bitmiyor ondan sonra da bir sürü endişe. Allaha emanet diyoruz. hayırlı olsun senin bebişin dee kaydirigubbakcemile5

Tebrik ederim...ALLAH' ım, hayırlısıyla saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

bende 20 haftalık hamileyim ama doktorlar bebeğimin 1 hafta küçük olduğunu söyledi doktora sordum gelişimiyle ilgilimi die bi problem olmadığını söyledi ama benim aklım hala orda korunuyodum acaba onun etkiside olabilir mi?

merak etme canım bişey olmaz kimininki önde kimininki geride galiba bu erkekn yada geç döllenmeyle ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…