hamileyimmmmm ama

ece1982

allahım sen koru
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2008
985
0
96
Diğer
daha önce aşılama ile hamile kaldım ama dış gebelik oldu igne ile düşürüldü ama uzun zaman sag tarafımda agrı kaldı laparaskopi yapıldı agrı için ve agrılarım geçtı.1 yıl sonra tüp bebek yaptırdım 2 blast embiryo koyuldu ve 10. gün degerim 375 12.gün degerim 924 çıktı.doktorum büyük ihtimal ikiz diyor.ama benim sag tarafımdaki agrı geri geldi sürekli ama hafif hafif agrıyor ve ben tekrar dış gebelikten çok korkuyorum.lütfen yorumlarınızı bekliyorum

daha önce aşılama ile hamile kaldım ama dış gebelik oldu igne ile düşürüldü ama uzun zaman sag tarafımda agrı kaldı laparaskopi yapıldı agrı için ve agrılarım geçtı.1 yıl sonra tüp bebek yaptırdım 2 blast embiryo koyuldu ve 10. gün degerim 375 12.gün degerim 924 çıktı.doktorum büyük ihtimal ikiz diyor.ama benim sag tarafımdaki agrı geri geldi sürekli ama hafif hafif agrıyor ve ben tekrar dış gebelikten çok korkuyorum.lütfen yorumlarınızı bekliyorum

canım benim olumsuz düşünme ne düşünürsen onu yaşarsın...test sonucun pozitif olduktan sonra ağrılar sancılar çok çok normal. içini rahat tut ki güzel haberler alasın..bu arada sen 35 yaşüstümüsün 2 embriyo konuldu?

hiç korkma o kasık ağrısı illa dış gebelik değil sen içini rahat tut bebeklerini üzme kendinide hoşçakal

yok canım 27 yaşındayım 3.denemem olugu için.benim biraz karışık sürekli tedavi oldum yumurta çok olmadıgı tedavilerdede aşılama oldum.pko var bende

benimde aynı şekilde olmuştu
sonradan araştırdım ki gebeliğin en erken dönemlerinde tek taraflı kasık ağrısı çok normalmiş
keseyi görene kadar bende de vardı aynı endişeler
sen içini ferah tut bence tutunma ağrıları onlar
bir kaç hafta içinde yok olacağına eminim
şimdiden sağlıklı bir hamilelik dilerim

benimde aynı şekilde olmuştu
sonradan araştırdım ki gebeliğin en erken dönemlerinde tek taraflı kasık ağrısı çok normalmiş
keseyi görene kadar bende de vardı aynı endişeler
sen içini ferah tut bence tutunma ağrıları onlar
bir kaç hafta içinde yok olacağına eminim
şimdiden sağlıklı bir hamilelik dilerim

canım sende mi daha önce dış gebelik geçirdin?

Back
X