Hamileyimmmmm

Kızlar az önce kan tahlili yaptırdım 12.gün sonucu 91,72 (Değer düşük değil dimi kızlar)

Cuma günü testi tekrarlayacağım. Şükürler olsun Yüce Allahım isteyen herkese nasip etsin :Saruboceq:

Allah hepinizden razı olsun beni yanlız bırakmadınız.
tebrik ederim cnm.allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

böyle mutlu haberleri almak bizlerde moral oluyor. allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhhhhhh

canım benım tebrik ederim
allah saglıklı kucagına almayı nasıp etsın canım :nazar: :nazar: :nazar:
darısıda bızlerın başına inşallah

:Saruboceq:

tebrikkler arkadaşım rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsinn inşallahhopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canımmmm tebrik ediyorum
senin iyi haberini bekliyordum çoook mutlu oldum.
sağlıkla kucağına alırsın inşallah tatlım.
darısı başımıza

tebrik ederim..rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canım..

bence değer iyi canım..cuma günü tekrarlayacakmışın zaman iki katı artış olursa sıkıntı yok demek..gebeliğin sağlıklı olup olmadığı anlaşılıyorr..

umarım herşey yolunda giderr

canımmmm tebrik ediyorum
senin iyi haberini bekliyordum çoook mutlu oldum.
sağlıkla kucağına alırsın inşallah tatlım.
darısı başımıza

Amin canım inşallah. Allah herkese yaşatsın bu mutluluğu. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin HEPİMİZE
:enbuyukkk:

Kızlar ben bu gece nasıl uyurum bilmem. Şuanda işyerindeyim çalıştın mı sabahtan beri derseniz ne gezer. O site senin bu site benim dolaşıp durdum. Eeee şimdi bana iyi bir hastane ve kadın doğumcu lazım. Tedaviyi Memorial de oldum ama muayene ve doğum ücretleri beni aşıyor. Uz.Dr.160 TL Normal Doğum 6.000 TL Sezeryan 7.000 TL diye bilgi verdiler telefonda... kafamçokkarıştı

Back
X