Hamileyimmmmm

arkadaşım tekrar tebrikler rabbim inşallah en kısa zamanda bizlerede nasip eder bebişimizin haberlerini. ben şuan amerikamn has. tedavi görüyorum gebelik olduğu zaman benim önceki doktorum vardı beni o gönderdi bu hastaneye inşallah hamilelik başlayınca tekrar ona gideceğim kendinin hem özel yeri var hemde has. çalışıyor sigortada geçiyor. sende öyle birşey yapabilirsin illa tedavi gördüğün yerde devam etmek zorunda değilsin bir arkadaşım aynı has. tedavi gördü takiplerini sigorta has. yaptırdı.
tabi canım senin bileceğin şey yanlış yönlendirmiş olmamayım seni.....

tTEBRİK EDERİM HER HAMİLE HABERİNE SEVİNİYORUM HELE Kİ TÜP İSE SEVİNCİM KATLANIYOR SAĞLIKLA KUCAĞINA AL İNŞALLAH VE BİZLERİ DE DUALARINDA AN a.s.:nazar:

arkadaşım tekrar tebrikler rabbim inşallah en kısa zamanda bizlerede nasip eder bebişimizin haberlerini. ben şuan amerikamn has. tedavi görüyorum gebelik olduğu zaman benim önceki doktorum vardı beni o gönderdi bu hastaneye inşallah hamilelik başlayınca tekrar ona gideceğim kendinin hem özel yeri var hemde has. çalışıyor sigortada geçiyor. sende öyle birşey yapabilirsin illa tedavi gördüğün yerde devam etmek zorunda değilsin bir arkadaşım aynı has. tedavi gördü takiplerini sigorta has. yaptırdı.
tabi canım senin bileceğin şey yanlış yönlendirmiş olmamayım seni.....

Bulutcuğum bende zaten Memoriale gitmeyi düşünmüyor. Şimdi hastane arayışı içine girdim. İyi bir hastane ve en önemlisi iyi bir doktor arıyorum. Tavsiye edeceğiniz yerler varsa bilmek isterim canım.

Bu arada inşallah sizlerde hayırlı ve en kısa zamanda hamiş olursunuz. İnan bunu canı gönülden istiyorum.

tTEBRİK EDERİM HER HAMİLE HABERİNE SEVİNİYORUM HELE Kİ TÜP İSE SEVİNCİM KATLANIYOR SAĞLIKLA KUCAĞINA AL İNŞALLAH VE BİZLERİ DE DUALARINDA AN a.s.:nazar:

Teşekkür ederim canım, inşallah bende sizlerin hamişliklerine sevineceğim. Rabbim herkesin gönlündekini versin.

yaaaa ben tebrik için sonlara kalmışım......çok üzgünüm...ama hiç nete giremedim ki bugün...bir sürü telaşe vcardı......
ama senin başlıgı görünce hemen geldim....biraz geç göedüm ama artık idare et.....
canım Rabbim gönlündekini nasip etti çok şükür....inş.eline ayagına kavuşursun...

yaaaa ben tebrik için sonlara kalmışım......çok üzgünüm...ama hiç nete giremedim ki bugün...bir sürü telaşe vcardı......
ama senin başlıgı görünce hemen geldim....biraz geç göedüm ama artık idare et.....
canım Rabbim gönlündekini nasip etti çok şükür....inş.eline ayagına kavuşursun...

Hiç önemli değil canım, çok teşekkür ederim. Hepsinden önemlisi duaların için sana minnettarım. Rabbim sana çifter çifter nasip etsin İnşallahhhhhhh

ailenin haberi yokmuş. öyle yazmışın özelime. çok merak ettim orda olmak isterdim ailene müjdeyi verdiğinde..

tebrık ederım canımmmmmmmm cok sevındım allah nazarlardan saklasın hayırlı saglıklı sekılde bebişini kucagına almayı nasıp etsın cok mutlu oldummmmmmmmm.bende 1 agustosta bellı olucak

ailenin haberi yokmuş. öyle yazmışın özelime. çok merak ettim orda olmak isterdim ailene müjdeyi verdiğinde..

Henüz kaçırmış sayılmazsın hala söylemedim aileme. Sadece birkaç arkadaşım ve sizler biliyorsunuz. Ramazan Bayramında söylemeyi düşüyorum, dayanabilirsem tabi. Şimde ben ne kadar olumsuz düşünmesemde Bugün telefonda doktorlada konuştuk Değerim 100'ün altında çıktığı iyi takip edilmesi gerekiyormuş anlayacağın daha bende pek sevinemedim. Yarın öğleden sonra tekrar test yaptıracağım bakalım ne olacak. Daha öncede düşük yaptığım için bir olumsuzluk sözkonusu olabilirmiş...?

tebrık ederım canımmmmmmmm cok sevındım allah nazarlardan saklasın hayırlı saglıklı sekılde bebişini kucagına almayı nasıp etsın cok mutlu oldummmmmmmmm.bende 1 agustosta bellı olucak

Çok teşekkür ederim amin canım. İnşallah sende 1 Ağustosta mutlu haberi vereceksin bizlere, Allah hayırlısını nasip etsin.

tebrik ederim canım rabbim nazarlardan korusun değerin katlayarak gitsin inşallah
darısıda başımıza olsun :))

darısı pazartesi benim başıma inşallah bende güzel haberleri burdan veririm kocaman bi hamileyim msjı veririm dua edin canlarım belim çok ağrıyo ben devamlı yatmadım bugün 8.günümdü neden ağrıyo anlamadım

darısı pazartesi benim başıma inşallah bende güzel haberleri burdan veririm kocaman bi hamileyim msjı veririm dua edin canlarım belim çok ağrıyo ben devamlı yatmadım bugün 8.günümdü neden ağrıyo anlamadım

İnşallah güzel haberler alırsın. Belinin ağrıması normal kafana takma bende hiç yatmadım eğer ağır iş yapmadıysan sorun yok demektir. Hayırlı haberlerini bekliyorum.

İnşallah güzel haberler alırsın. Belinin ağrıması normal kafana takma bende hiç yatmadım eğer ağır iş yapmadıysan sorun yok demektir. Hayırlı haberlerini bekliyorum.

inşallah canım aynı zamanda hamile kalmış oluruz böylece inşallah 9 ayı birbirimize anlatarak geçiririz artık şöyle oldu böyle oldu tekmeledi felan ayyyy ya düşünmesi bile insanı heyecanlandırıyo rabbim sen yardım et bütün anne olmak isteyen bizlere

Kızlar 14.gün test sonucun 230,5 çıktı. Şimdi çok daha mutluyum. Allahım şükürler olsun. Hayırlısı ile isteyen herkese bu mutluğu yaşatsın Rabbim. Destekleriniz için teşekkür ederim.
Şimdi 17 Ağustosu bekleyeceğiz inşallah olumlu bir süreç olur herkes için...

Back
X