Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım..5 ay önce tüp Bebek yaptırdık eşimde sorun vardı bendede adet düzensizliği tutmadı maglesef bu ayda tüp Bebek tedavisine tekrar başliycaktik ve hamile olduğumu öğrendim
Aminn Allah isteyen herkese versinRabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım..![]()
Eşiniz de nasıl bir sorun vardı acaba5 ay önce tüp Bebek yaptırdık eşimde sorun vardı bendede adet düzensizliği tutmadı maglesef bu ayda tüp Bebek tedavisine tekrar başliycaktik ve hamile olduğumu öğrendim
Varikosel sen amelyat oldu değerleri çok düşüktüEşiniz de nasıl bir sorun vardı acaba
Anladm canım çok sevindim ne güzel darısı bizlere :)Varikosel sen amelyat oldu değerleri çok düşüktü
5 ay önce tüp Bebek yaptırdık eşimde sorun vardı bendede adet düzensizliği tutmadı maglesef bu ayda tüp Bebek tedavisine tekrar başliycaktik ve hamile olduğumu öğrendim
Amin darısı isteyen herkeseÇok sevindim senin adına. Gözlerim doldu.
Umarım sağlıkla kucağınada alırsın![]()
Merhaba, tebrik ederim saglikla kucaginiza alin insallah5 ay önce tüp Bebek yaptırdık eşimde sorun vardı bendede adet düzensizliği tutmadı maglesef bu ayda tüp Bebek tedavisine tekrar başliycaktik ve hamile olduğumu öğrendim
5 aydır kullanmiyorumMerhaba, tebrik ederim saglikla kucaginiza alin insallahvitamin kullanmismiydiniz?
Kaç aydır denediniz tebrik ediyorum5 aydır kullanmiyorum
5 ay önce işte tüp Bebek yaptırdık öncesinde hep vitamin kullandım tüp Bebek tutmadı bıraktım ve oldu şükürler olsunKaç aydır denediniz tebrik ediyorum![]()