Hamileyimmmmmm :))

Yabanadogru

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2013
5.031
1.121
198
35
Okadar çok takip ettim ki bu siteyi hamile kalabilmek için uğraştığım zamanlarda :)) sonra dedim ki hamile kaldığım zaman kadınlar kulubüne mutlaka yazacağım. Dün sayfaya üye oldum ve bugun yazabiliyorum. Hamileyimm hamileyim hamileyim :)) darısı diğer tüm isteyenlerin başına. Allah kucağımıza almayı da nasip etsin.

Okadar çok takip ettim ki bu siteyi hamile kalabilmek için uğraştığım zamanlarda :)) sonra dedim ki hamile kaldığım zaman kadınlar kulubüne mutlaka yazacağım. Dün sayfaya üye oldum ve bugun yazabiliyorum. Hamileyimm hamileyim hamileyim :)) darısı diğer tüm isteyenlerin başına. Allah kucağımıza almayı da nasip etsin.

hayırlı olsun cnm Allah kucagına sag salım almayı nasıp etsın ınsallah:nazar: darısı da bana ve benım gıbı ısteyenlere olsun dua et bıze hamılelerın duası kabul olurmus :1:

Dualarım sizinle. İnş herkes isteyen herkes bu duyguyu tadabilir. Cok teşekkür ederim :1: ama soyle söyleyeyim hersey gebe kaldığınızı öğrendikten sonra başlıyor. Hamile kalmak aslında kolay, zor olan sağlıklı kucağına alabilmek. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri okadar stresliyim ki anlatamam. Acaba sağlıklı mı acaba bir problem varmı acaba kese gorunecekmı yok kalp atışları derken kafayı sıyırıyor insan :))

Gözün aydın canım:)
Ben de dün öğrendim hehe:)
Senin çizgi nasıl çıktı? Silik mi net mi? Ve regl günün ne zaman?

Benim son regli tarihim 19.12.2013 dü. Toplamda 5 test yaptım 12.01 de yaptığım test iki saat sonra falan silik çıktı. 3 gün sonra yeniden yaptım. Yine çıkmadığını düşünerek eşime söylendiğim an teste yeniden bir baktım ki pozitif :)) yani 15.01 de öğrendim. Baya baya netti. 19.01 de de hatıra olsun diye bir test daha almıştık onuda yaptık silik bile değil hersey cok netti. Senin nasıldı?

Back
X