hamileyimmmmmmmmmmmmmmm

sercem1

benAgustosuSeviremmm
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
5.014
143
103
kan degerim
247 degerim
oluyorum mutlulukdannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kac heftelik haftalik hamileyim nolur yazin
ben mucizemi buldum
sukur sukur sukur Allahim sana sukurler olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun
annesine tutundu
yureyimi guldurdu
omrume sevinc getirdiiiii
evimize nese geldi yillarimi sildim bugun dogdum
:119::119::119:

Gözünüz Aydın olsun:))) sağsalim kucağınıza alasınız bebeğinizi inşallah.ben de dünden beri sevincliyim,yiyenim hamileymiş 3 haftalık Allah tüm kızlarımıza bu güzel duyguyu tattırsın,biz anneleri de torun haberiyle sevindirsin. Âmin

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Allah razi olsun isteyen herkese nasib olsun amin
cok mutluyum inanin
bu mutlulugu herkes yasasin insallah

tebrık ederımmmmmmm guzel gebelık gecırırısn ınsallaahhh
darisiu basiniza amin cok sagolun)))

Canimmm cok sevindimm.seninle sohbet etmedik ama uzaktan izliyodumm.bnmde bat dundu olmadim halen :)

Canimmm cok sevindimm.seninle sohbet etmedik ama uzaktan izliyodumm.bnmde bat dundu olmadim halen :)
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
bana kurkde verdiler
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canim arkadasim
bunu bana hediyye eden
seni dunyalar kadar seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Rabbim en kisa surede sana ummetinden evlat nasib etsin
munecuim
cok sagol
Kazencim cok sagol
cok seviyorum Turkiyyennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnni

Masallah canim bende merak etmostim kan sonucunu..bize de dua et pozitifi gorelim ins

Gözün aydınn caanımm :)) ne zaman yaptınn kan testiini :)

adetime 3 gün koldu esimle 2haftadır iliskiye girdik sürekli suan 3 haftam gögüslermde agrı ve kasıklarımda agrıyor adet sancısı gibi bide akıntı geliyor çok fena dün dr ketoral ilac yazdı 3 tane fitil var onu kullandım daha fazla geldi sabaha kadar nerdeyse sizce bu normelmi ilaç kullanmadan öncede akıntım vardı bu akıntı 1 haftadan beri beyaz renginde lütfen yardımcı olun ilactanmı yoksa gebelik belirtisimi adetimede 3 gün kaldı 4 hafta önce test yaptım kan testi gebelik yoktu sonra 2 hafta calısmalara devam ettik acaba olabilirmi test olumsuz cıkacak diede cok üzülüyorum bu yüzden adetim gecsin istiyorum bilgisi yada basından böle bi durum yasadıysanız lütfen bilgilendirin lütfen

Son düzenleme:
Gözunaydin canim kalp atisini duydugunuda paylaşır dogumunuda buralaradan paylaşır ve anlatirsin İnsallah

mutlaka bekle gunun gecsin insallah hamilesindir belirtilerin cok guzel
akinti olur mesala bende hala var
bazen cok korkuyorum neden cok die ama kizlar normal dediler

mutlaka bekle gunun gecsin insallah hamilesindir belirtilerin cok guzel
akinti olur mesala bende hala var
bazen cok korkuyorum neden cok die ama kizlar normal dediler

canım akıntım sık sık gelmiyo bi geliyor bi gelmiyor dün iactan sonnra cok geldi fitil vermisti dr. 3 gün kullanıyor onun etkisi varmıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…