kan degerim
247 degerim
oluyorum mutlulukdannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kac heftelik haftalik hamileyim nolur yazin
ben mucizemi buldum
sukur sukur sukur Allahim sana sukurler olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun
annesine tutundu
yureyimi guldurdu
omrume sevinc getirdiiiii
evimize nese geldi yillarimi sildim bugun dogdum:119::119::119:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnGözünüz Aydın olsun:))) sağsalim kucağınıza alasınız bebeğinizi inşallah.ben de dünden beri sevincliyim,yiyenim hamileymiş 3 haftalık Allah tüm kızlarımıza bu güzel duyguyu tattırsın,biz anneleri de torun haberiyle sevindirsin. Âmin
Gözünüz Aydın olsun:))) sağsalim kucağınıza alasınız bebeğinizi inşallah.ben de dünden beri sevincliyim,yiyenim hamileymiş 3 haftalık Allah tüm kızlarımıza bu güzel duyguyu tattırsın,biz anneleri de torun haberiyle sevindirsin. Âmin
darisiu basiniza amin cok sagolun)))tebrık ederımmmmmmmguzel gebelık gecırırısn ınsallaahhh
kan degerim
247 degerim
ben mucizemi buldum
annesine tutundu
yureyimi guldurdu
peki test yaptinmi yap mutlaka insallah hamilesindir sende yaz mutlaka dua edicemCanimmm cok sevindimm.seninle sohbet etmedik ama uzaktan izliyodumm.bnmde bat dundu olmadim halen :)
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyCanimmm cok sevindimm.seninle sohbet etmedik ama uzaktan izliyodumm.bnmde bat dundu olmadim halen :)
kan degerim
247 degerim
ben mucizemi buldum
annesine tutundu
yureyimi guldurdu
kan degerim
247 degerim
ben mucizemi buldum
annesine tutundu
yureyimi guldurdu
dun verdim bugun aldim canim cok sagolun iyiki varsinizGözün aydınn caanımm :)) ne zaman yaptınn kan testiini :)
etmezmiyim insallah bu ay melegin seninledir canim benim
Masallah canim bende merak etmostim kan sonucunu..bize de dua et pozitifi gorelim ins
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnGözunaydin canim kalp atisini duydugunuda paylaşır dogumunuda buralaradan paylaşır ve anlatirsinİnsallah
Gözunaydin canim kalp atisini duydugunuda paylaşır dogumunuda buralaradan paylaşır ve anlatirsinİnsallah
mutlaka bekle gunun gecsin insallah hamilesindir belirtilerin cok guzeladetime 3 gün koldu esimle 2haftadır iliskiye girdik sürekli suan 3 haftam gögüslermde agrı ve kasıklarımda agrıyor adet sancısı gibi bide akıntı geliyor çok fena dün dr ketoral ilac yazdı 3 tane fitil var onu kullandım daha fazla geldi sabaha kadar nerdeyse sizce bu normelmi ilaç kullanmadan öncede akıntım vardı bu akıntı 1 haftadan beri beyaz renginde lütfen yardımcı olun ilactanmı yoksa gebelik belirtisimi adetimede 3 gün kaldı 4 hafta önce test yaptım kan testi gebelik yoktu sonra 2 hafta calısmalara devam ettik acaba olabilirmi test olumsuz cıkacak diede cok üzülüyorum bu yüzden adetim gecsin istiyorum bilgisi yada basından böle bi durum yasadıysanız lütfen bilgilendirin lütfen
mutlaka bekle gunun gecsin insallah hamilesindir belirtilerin cok guzel
akinti olur mesala bende hala var
bazen cok korkuyorum neden cok die ama kizlar normal dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?