hamileyimmmmmmmmmmmmmmm

Tebrikler tatlı kardeşim:).Allah tamamına erdirsin.Eli ayağı düzgün,sağlam karekterli bir bebiş olsun inş:)

Tebrikler tatlı kardeşim:).Allah tamamına erdirsin.Eli ayağı düzgün,sağlam karekterli bir bebiş olsun inş:)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cansiniz hepiniz cok tesekkur ederim
hayırlı olsun canım çok sevindim rabbim hayırlıysıyla kucağınada almayı nasip etsin....
canim benim Rabbim en kisa surede sanada nasib etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
insallah sagsalim gelsin evladim tezeleri
uzmesin annesini

Çok çok sevindim cidden ...Rabbim bizede nasip etsin en hayırlısından

Çok çok sevindim cidden ...Rabbim bizede nasip etsin en hayırlısından
ferideeeeeeeeeeeeeeem
canim birtanem sen nerelerdesin
insallah bende sizlerin hamileyim yazisini okuyunca sevinicem insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Cnm serçemin nerde olim uğraşın durayım ...enson tüplere bakılacak inş ...hayırlısı diyelim :) daha bebiş falan yok

Sercemmm tebrik ederim cook cok sevindim Rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin insallah..bizede dua edersen sevinirim

Slm allah bir avazda kurtarsin masalah nasil hamis kaldin canim sogan kuruyle mi onunlaysa ne zmndan sonra kullandin canim bende hamile kalmak istiyenlerdenim ..

Slm allah bir avazda kurtarsin masalah nasil hamis kaldin canim sogan kuruyle mi onunlaysa ne zmndan sonra kullandin canim bende hamile kalmak istiyenlerdenim ..
Sselam canim amim ..yok ben sogan kuruyle hamile kalmadim meryem suresi okudum hurmaya okutdum birde iranda muayine oldum doktorum com iyi bir doktordu bir ay muayinede hamile kaldim rahim filmide cektirmisdim muayineden once Rabbim sizlerede nasib etsin 10 gune dogurucam insallah dua edin sagsalim kucagima alayim amin

Insallah kucagina sag salim alirsin canim

Canim istersen gercek ismini ozelden yaz dogumda ismini soyliyim kizlarin ismini not etdimm seninde adini not ederim insallah vesilen olur insallah tez zamanda hamile kalirsin

serçem banada dua et kuzum lekelenmem hala devam ediyor çok korkuyorum bir aksilik olacak diyee

serçem banada dua et kuzum lekelenmem hala devam ediyor çok korkuyorum bir aksilik olacak diyee

Canimsin korkma Allahin izniyle hic birsey olmaz bol bol dinler progestoronu kesme ic hep insallah pazartesi guzel haberlerle gel c az leke geliyor dimi cok degil..?

Canimsin korkma Allahin izniyle hic birsey olmaz bol bol dinler progestoronu kesme ic hep insallah pazartesi guzel haberlerle gel c az leke geliyor dimi cok degil..?

az canım wc gittikçe silince geliyor kahverengi kangibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…