Allah tamamına erdirsin canım,isteyen herkese nasip etsin Yarabbim inşallahhh....
colk iyisiniz hepiniz herkese dua ediorumbol bol uykunu al şimdide
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnTebrikler tatlı kardeşim:).Allah tamamına erdirsin.Eli ayağı düzgün,sağlam karekterli bir bebiş olsun inş:)
canim benim Rabbim en kisa surede sanada nasib etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhayırlı olsun canım çok sevindim rabbim hayırlıysıyla kucağınada almayı nasip etsin....
Allah razi olsun birdenemGozunuzaydınn
Allahim saglikla tamamına erdirsin inşallah
ferideeeeeeeeeeeeeeemÇok çok sevindim cidden ...Rabbim bizede nasip etsin en hayırlısından
kan degerim
247 degerim
oluyorum mutlulukdannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kac heftelik haftalik hamileyim nolur yazin
ben mucizemi buldum
sukur sukur sukur Allahim sana sukurler olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun
annesine tutundu
yureyimi guldurdu
omrume sevinc getirdiiiii
evimize nese geldi yillarimi sildim bugun dogdum:119::119::119: [/QUOTEALLAH mutluluğunu daim etsin sağlıklı bir hamilelik geçirir kucağına alırsın inşallah ne güzel bir mutluluk ALLAHIM bana da nasip etsin ve tüm evlat isteyenlere...
Rabbim bu mutlulukdan sizlerede nasib etsin aminkan degerim
247 degerim
ben mucizemi buldum
annesine tutundu
yureyimi guldurdu
evimize nese geldi yillarimi sildim bugun dogdum:119::119::119: [/QUOTEALLAH mutluluğunu daim etsin sağlıklı bir hamilelik geçirir kucağına alırsın inşallah ne güzel bir mutluluk ALLAHIM bana da nasip etsin ve tüm evlat isteyenlere...
feridem mutlaka baktirCnm serçemin nerde olim uğraşın durayım ...enson tüplere bakılacak inş ...hayırlısı diyelim :) daha bebiş falan yok
ben baktirdim 2 ayda hamile kaldim sansi artiriyor hemde tek tup sol tup kapalidi bende hep saga yatdim
darisi en kisa surede senin basina
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnSercemmm tebrik ederim cook cok sevindimRabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin insallah..bizede dua edersen sevinirim
kan degerim
247 degerim
ben mucizemi buldum
annesine tutundu
yureyimi guldurdu
evimize nese geldi yillarimi sildim bugun dogdum:119::119::119:
Sselam canim amim ..yok ben sogan kuruyle hamile kalmadim meryem suresi okudum hurmaya okutdum birde iranda muayine oldum doktorum com iyi bir doktordu bir ay muayinede hamile kaldim rahim filmide cektirmisdim muayineden once Rabbim sizlerede nasib etsin 10 gune dogurucam insallah dua edin sagsalim kucagima alayim aminSlm allah bir avazda kurtarsin masalahnasil hamis kaldin canim sogan kuruyle mi onunlaysa ne zmndan sonra kullandin canim bende hamile kalmak istiyenlerdenim ..
Sselam canim amim ..yok ben sogan kuruyle hamile kalmadim meryem suresi okudum hurmaya okutdum birde iranda muayine oldum doktorum com iyi bir doktordu bir ay muayinede hamile kaldim rahim filmide cektirmisdim muayineden once Rabbim sizlerede nasib etsin 10 gune dogurucam insallah dua edin sagsalim kucagima alayim amin
Canim istersen gercek ismini ozelden yaz dogumda ismini soyliyim kizlarin ismini not etdimm seninde adini not ederim insallah vesilen olur insallah tez zamanda hamile kalirsinInsallah kucagina sag salim alirsin canim
Canim istersen gercek ismini ozelden yaz dogumda ismini soyliyim kizlarin ismini not etdimm seninde adini not ederim insallah vesilen olur insallah tez zamanda hamile kalirsin
serçem banada dua et kuzum lekelenmem hala devam ediyor çok korkuyorum bir aksilik olacak diyee
Canimsin korkma Allahin izniyle hic birsey olmaz bol bol dinler progestoronu kesme ic hep insallah pazartesi guzel haberlerle gel c az leke geliyor dimi cok degil..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?