Hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

BBAL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2011
897
75
68
Uzun zamandır foruma gırmıyordum aklımı bıraz uzaklastırmak adına hamıle kalınca bende buraya yazıcam dıyordum gırdıgım yogun oldugum zamanlarda.... sımdı vaktı geldı hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım, tedavi felan görüyormuydunuz peki? Merak ettim:34:

canım goruyordum 1 senedır 2 aydırda doktorumu degısmıs bılındık bır hastanede bır doktora gıdıyordum sagolsun dedıklerının hepsını yaptı doktoruma cok guvenıyorum tabıkı allahımda ol deınce oldu 2. Asılamamdı .. Darısı ısteyenlerın basına ..

canım goruyordum 1 senedır 2 aydırda doktorumu degısmıs bılındık bır hastanede bır doktora gıdıyordum sagolsun dedıklerının hepsını yaptı doktoruma cok guvenıyorum tabıkı allahımda ol deınce oldu 2. Asılamamdı .. Darısı ısteyenlerın basına ..

hayırlı olsun canım ne güzel bir günde ne güzel bir hediye.sağlıkla kucağına almak nasip etsin rabbim.hayırlı olsun :emir_bebek:

hayırlı olsun.böyle mübarek günde hediyeni aldın ne güzel darısı da bizlerin başına olsun inşallahhhh.Amin

Ne güzel, hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın canım. Darısı bizlerin başına inşallah:16:

Selam tebrikler,saglicakla kucaginiza alin.

ama benim bir sorum var,siz bir yil iki aydir evlisiniz,niye 1 yildir tedavi görüyorsunuz ki:26:

Selam tebrikler,saglicakla kucaginiza alin.

ama benim bir sorum var,siz bir yil iki aydir evlisiniz,niye 1 yildir tedavi görüyorsunuz ki:26:

tesekkurler cunku pcos sendromu var bende v eyılda bır kez yumurtluyordum onu duzene sokmak 1 yılımı aldı 3 ay once her ay yumurtladıgım kanısına vardı doktorum ve esımde sperm yavaslıgı oldugu ıcın asılamaya gectık.. 2. sınde tuttu cok sukur. zaten 7-8 yıldır tedavı oluyodum ama yumurtamama saglanamıyordu. o yzuden tedavı olmak zorundaydım evlenır evlenmez...

Uzun zamandır foruma gırmıyordum aklımı bıraz uzaklastırmak adına hamıle kalınca bende buraya yazıcam dıyordum gırdıgım yogun oldugum zamanlarda.... sımdı vaktı geldı hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

gözleriniz aydııınnnnnnnnnnnnn
darısı başımıza inşaalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Back
X