Kesinleştirmek için kan verin bu testlere güvenmeyinReglime 6 gün var ve çok fazla belirtilerden dolayı test yapmak istedim şükürler olsun ki hamileyimmmmmmrabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh
Hemde çook vardı ilk belirtim buydu zaten hala daha devam ediyor birde ateş basması, uyku halim çok var, şişkinlik ve aşırı gazda var. çok yeni daha reglimin geçmesini bekleyip tekrar test yapıcam daha sonra doktora gidicem inşallahHayırlı olsun canım ne gibi belirtin vardi sarı beyaz karışımı akıntın var mı
Biliyorum testlere güven olmaz ama sanırım reglimin geçmesini bekleyip öyle kan vermeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim darısı başınıza inşallahKesinleştirmek için kan verin bu testlere güvenmeyin
Bana daha belirgin çizgiyle yalancı pozitif verdi bu test
İnşaAllah gönlünüzden geçen olsun
Beyaz akıntı hamilelik belirtisi biliyorm ama benim beyaz sarı karışımı bilemedimHemde çook vardı ilk belirtim buydu zaten hala daha devam ediyor birde ateş basması, uyku halim çok var, şişkinlik ve aşırı gazda var. çok yeni daha reglimin geçmesini bekleyip tekrar test yapıcam daha sonra doktora gidicem inşallah
Bu testler çok yanıltıyor, lütfen kan vermeden emin olmayın hiç birşeyden sonrasında çok üzülürsünüzReglime 6 gün var ve çok fazla belirtilerden dolayı test yapmak istedim şükürler olsun ki hamileyimmmmmmrabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh
Reglimin geçmesini beklicem canım hayırlısı olsun zaten Birtane boş gebelik geçmişim var 3 ay oluyorBu testler çok yanıltıyor, lütfen kan vermeden emin olmayın hiç birşeyden sonrasında çok üzülürsünüz
Çünkü baya silik canlı da daha belirginBen resimde çizgi göremedim.
Benim arada beyaz arada sarı geliyorBeyaz akıntı hamilelik belirtisi biliyorm ama benim beyaz sarı karışımı bilemedim
Mutlaka geçmesini bekle ne olur ne olmazReglimin geçmesini beklicem canım hayırlısı olsun zaten Birtane boş gebelik geçmişim var 3 ay oluyor
Teşekkür ederim yorumsuz içinMutlaka geçmesini bekle ne olur ne olmaz
Hayırlı olsunHemde çook vardı ilk belirtim buydu zaten hala daha devam ediyor birde ateş basması, uyku halim çok var, şişkinlik ve aşırı gazda var. çok yeni daha reglimin geçmesini bekleyip tekrar test yapıcam daha sonra doktora gidicem inşallah
Cok tebriklerReglime 6 gün var ve çok fazla belirtilerden dolayı test yapmak istedim şükürler olsun ki hamileyimmmmmmrabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh
Aminn çok teşekkür ederi darısı sizin başınıza inşallahCok tebriklerAllah sağlıcakla kucağa almayı nasip etsin insallah darisi bizlere tüm isteyenlere
Umudunuzu kirmak istemem ama bu sitede bu testte cok fazla yalanci pozitif gordum. Bence once bir kaset test yapin, sonra kan verinReglime 6 gün var ve çok fazla belirtilerden dolayı test yapmak istedim şükürler olsun ki hamileyimmmmmmrabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?