Hamileyimmmm🤲🏻

L A L

🎀İDİLİM🎀
Kayıtlı Üye
9 Mart 2022
8.303
En iyi cevaplar
1
6.304
148
Reglime 6 gün var ve çok fazla belirtilerden dolayı test yapmak istedim şükürler olsun ki hamileyimmmmmm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh

Eklentiler

• Screenshot_20221126_205135.webp
    29 KB · Görüntüleme: 150
Hayırlı olsun canım ne gibi belirtin vardi sarı beyaz karışımı akıntın var mı

Reglime 6 gün var ve çok fazla belirtilerden dolayı test yapmak istedim şükürler olsun ki hamileyimmmmmm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh
Kesinleştirmek için kan verin bu testlere güvenmeyin
Bana daha belirgin çizgiyle yalancı pozitif verdi bu test
İnşaAllah gönlünüzden geçen olsun

Hayırlı olsun canım ne gibi belirtin vardi sarı beyaz karışımı akıntın var mı
Hemde çook vardı ilk belirtim buydu zaten hala daha devam ediyor birde ateş basması, uyku halim çok var, şişkinlik ve aşırı gazda var. çok yeni daha reglimin geçmesini bekleyip tekrar test yapıcam daha sonra doktora gidicem inşallah

Kesinleştirmek için kan verin bu testlere güvenmeyin
Bana daha belirgin çizgiyle yalancı pozitif verdi bu test
İnşaAllah gönlünüzden geçen olsun
Biliyorum testlere güven olmaz ama sanırım reglimin geçmesini bekleyip öyle kan vermeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim darısı başınıza inşallah

Beyaz akıntı hamilelik belirtisi biliyorm ama benim beyaz sarı karışımı bilemedim

Bu testler çok yanıltıyor, lütfen kan vermeden emin olmayın hiç birşeyden sonrasında çok üzülürsünüz

Hayırlı olsun
Adetinizden kaç gün önce yaptınız testi acaba

Cok tebrikler Allah sağlıcakla kucağa almayı nasip etsin insallah darisi bizlere tüm isteyenlere

Cok tebrikler Allah sağlıcakla kucağa almayı nasip etsin insallah darisi bizlere tüm isteyenlere
Aminn çok teşekkür ederi darısı sizin başınıza inşallah reglim geçmeden kan testi vermek istemiyorum o yüzden kesin hamile miyim emin değilim test çook silik çıktı çünkü umarım vardır

25 inde kan verdim negatifti sizce hala olabilir varmidir sat 29 ekimdi ama reglim 28 31 gün arası oluyor genelde kaşık ağrım vardı ama bugun hiç yok sadece göğüslerim dolgunlasti ağrıyor çenemde sivilceler cıktı regl gibide duruyor belirtiler ama bilemedim

Umudunuzu kirmak istemem ama bu sitede bu testte cok fazla yalanci pozitif gordum. Bence once bir kaset test yapin, sonra kan verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…