Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamileligimi beklediğim için erkenden farkettim ve şuan dördüncü haftalık hamileyim ama şimdiden çok halsiz ve yorgun hissediyorum bununla nasıl başa çıkabilirim oneriniz var mı ev işlerini bile zor yapıyorum çünkü
Hamileligimi beklediğim için erkenden farkettim ve şuan dördüncü haftalık hamileyim ama şimdiden çok halsiz ve yorgun hissediyorum bununla nasıl başa çıkabilirim oneriniz var mı ev işlerini bile zor yapıyorum çünkü
Ay tebrik ederim kuzucum ben de cok erken öğrendim. Kasık ve bel ağrıları eşlik edecek halsizliklere. Ev işlerine gelecek olursak gunluk süpürme silme dışına çıkamıyorum