Hamileyim😩

Valla gülmeyin hiç. Kişisel de algılamayın ama sinirimiz bozuluyor. Takviyeler haplar iğneler ne varsa yapıp olduramıyoruz biz.
Ben size gülmedim kalp kıracak birşey dediysem özür dilerim tekrar ben eşime güldüm. Dediğim gibi rabbim kimsenin kucağını boş koymasın. 18 sene sonra oldu halamın çocuğu 8 sene sonra dayımın çocuğu oldu ama oldu yani inşallah emekleriniz boşa çıkmaz allahım sizin de sevinçten ağladığımız günleri gostersin size

Siz de helal paşam der cocugu esinizin kucaģina sıkıstırırsinuz hep madem oyle 😊😊
Valla allah var bana çocuk konusunda hep yardım etmiştir gece bile ben kalkamam o ilgilenir çocukların bir ihtiyacı olduğunda bunda da kendi baksın yine 😂😂

Valla allah var bana çocuk konusunda hep yardım etmiştir gece bile ben kalkamam o ilgilenir çocukların bir ihtiyacı olduğunda bunda da kendi baksın yine 😂😂
Kendine guveniyor eşiniz.. sizede dogurmak düsuyor oyleyse oh ne guzel 😅
Israrla cocuk bakmak isteyen erkek te nadir :))
Bazilari sadece çoğalmak icin istiyor alti bos laflarla :)

Kendine guveniyor eşiniz.. sizede dogurmak düsuyor oyleyse oh ne guzel 😅
Israrla cocuk bakmak isteyen erkek te nadir :))
Bazilari sadece çoğalmak icin istiyor alti bos laflarla :)
Valla ben ilk günden söyledim 2 erkek kardeşler kendileri soyunuzu ben mi yürütecem yengende dogursun dedim ama kadın 2 de durdu büyüttü geziyor bile ben evlendim evleneli kakali bezle dolaşıyorum 😂😂😂😂

Valla preyi son anda takmak ya da geri çekilmek korunma yöntemi değil
Ha en baştan sona kadar taktığı halde olduysa pre şirketine dava açın çocuğun ömürlük masrafı kadar tazminat alın

Yasal olarak ömür boyu tazminat vermezler çünkü prezervatif pakette 100% korunma garantisi olmadığı yazıyor. Yoksa ömür boyu bir sürü çocuklara ödemek zorunda olurlardı :D

Valla ben ilk günden söyledim 2 erkek kardeşler kendileri soyunuzu ben mi yürütecem yengende dogursun dedim ama kadın 2 de durdu büyüttü geziyor bile ben evlendim evleneli kakali bezle dolaşıyorum 😂😂😂😂
Hahaha :)) bu gidişle daha cok gezicen gibi 😂 allah esine de yardim etsin sizede :))

Valla gülmeyin hiç. Kişisel de algılamayın ama sinirimiz bozuluyor. Takviyeler haplar iğneler ne varsa yapıp olduramıyoruz biz.
Aslında evlat sahibi olmak tamamen Allah'ın takdiri. Geri kalan her şey bahane. Bu kadar iğne, ilaç, hap ile hamile kalamayıp tedbirini alıp alıp bir kere almayınca hemen hamile kalmak da bunun kanıtı :(

Aslında evlat sahibi olmak tamamen Allah'ın takdiri. Geri kalan her şey bahane. Bu kadar iğne, ilaç, hap ile hamile kalamayıp tedbirini alıp alıp bir kere almayınca hemen hamile kalmak da bunun kanıtı :KK43:
Hakkaten oyle.. koşu bandinda koşan sporcu gibi.. koşta koş oldugun yerde :)
Ama sorun varsa tedbir aliniyor iste nabicaksin.psikolojik biraz da..
Konu sahibide bi cikar yol.bulur umarim.

Back
X