Hamileyim😩

Evet ona gore korunma ama yaşlanmışsın dedim kendine tutamıyorsun dedim alındı ben bilerek yaptım diyor 🤣🤣🤣🤣🤣
Bunu gülerek yazıyorsunuz birde, geri çekilme doğum kontrol yöntemi değildir 😒
İnsanlar burda keşke bizim de olsa diyor siz gülerek yazıyorsunuz :(

Bu arada prezervatifle korunuyorum, hiç acaba mi demedim. Ablam da yıllardır aynı şekilde. Eşim ucunu degdirmeden takıyor prezervatifi :KK70: yani biz salak miyiz? Hayır. Sadece işi sağlama alıyoruz.
Aklıma şey geldi; patlak prezervatif hikayesi gerçek mi acaba? Eğer bu sebeple hamile kalan biri olursa, prezervatif şirketine dava açabilir mi? Ama bu nasıl ispat edilir, sonuçta kullanırken şahit yok falan filan. Ben şuan bunları neden düşünüyorum bilmiyorum. Çocuklar bugün beni biraz bunalttı da, şuan onlara bakıp bir kaza kurşununa gelmemek zorunda olduğumuzu düşündüğüm için olabilir belki. :olamaz::KK53:

Bunu gülerek yazıyorsunuz birde, geri çekilme doğum kontrol yöntemi değildir 😒
İnsanlar burda keşke bizim de olsa diyor siz gülerek yazıyorsunuz :KK43:
Ben herkese gerekli cevabı nazik bir şekilde veriyorum ve gerekli duayı ediyorum keşke bizim de olsa diyen insanlar var evet ama ne yapayım oturup yas mı tutayım hassasiyetle onlara gerekeni yazıyorum yazmak için yazmayın lütfen!
Pardon ağlayarak mı yazayım?
Yada yazarken ne tepki vereceğimi size mı sorayim ?
Olmayanlar la derdim yok allah veriyor allah alıyor benim anlim da çocuğu oluyor yazmadığı gibi onlarda da çocuğu yok yazmıyor ben müneccim değilim kimin var kimin yok bileyim sizde fesatsiniz ya

Aklıma şey geldi; patlak prezervatif hikayesi gerçek mi acaba? Eğer bu sebeple hamile kalan biri olursa, prezervatif şirketine dava açabilir mi? Ama bu nasıl ispat edilir, sonuçta kullanırken şahit yok falan filan. Ben şuan bunları neden düşünüyorum bilmiyorum. Çocuklar bugün beni biraz bunalttı da, şuan onlara bakıp bir kaza kurşununa gelmemek zorunda olduğumuzu düşündüğüm için olabilir belki. :olamaz::KK53:
Ya bu prezervatifi gerdirip kafasina geçiriyor millet. İnsan kafasına girebilen lastiği penis nasıl yirtacak? Bariz bir üretim hatası olması lazım. Hadi diyelim yırtıldı. Ertesi gün hapı alırsın. Yani istemeden hamile kalmak için bayağı uğraşma lazim.

Prezervatifi yıkayıp yıkayıpmı kullandınız. Hiç inanasım gelmiyor şu korunurken hamile kalanlara 😅😅

Spiralliyken hamile kaldim , spiral kaymis
Dogum kontrol hapi kullanirken hamile kaldim , cok duzenli senelerce kullanmama ve hic aksatmamama ragmen
İlk hamileligim ise tam bomba , doktor kan tahlili yapti hormonlara bakildi, hatirlamadigim bir hormon cok com dusuk tedavisiz hamile kalman mumkun degil dedi, doktora guvenip hapi biraktim bir hafta sonra hamile kaldim
Yani kaliniyor korunurken de hamile

biz rossmandan bi prezrvatif almistik ve pakettekilerin hepsi iliski esnasinda yirtildi.hepsini kullanmadik tabi yirtildigini gorunce.ama baska markalarda hic oyle bi sikinti yasamadik.o yuzden oyle bisey olduysa inanirim.o marka neydi adini unuttum cok dandikti yani.

o korunurken hamile kalmak nasıl oluyor onu bir acsanız?
vallaha bende korunacam artık öyle hasretim :KK14:
Ahh kuzumm okuyunca gözlerim doldu 😥
Rabbimden emanetini Almak sanada Nasib olur inşallah kunfeyekun
🤲💕Tez zamanda o güzel haberi bize veresin inşallah.. Aminn

Aynı durumdayız canım 3. Çocuğa hamileyim oğlum 5 kızım 3 yaşında ve karnimda 4 haftalık bir bebek 😖 kalp atışı yoktu geçen hafta dua ettim allahım olmasin aldırayım diye ama bugün gittim var hayırlısı olsun dedim hep napalim kısmeti varsa gelir 😕
Inan ki dr bile gidesim yok o derecede bitkinim istemiyorum😔

Prezervatif e güvenmediğim için doğum kontrol hapı içiyorum bendede 2 cocuk var biri 5 diğeri 2 yasında korkuyorum 3cü için.
Allahım yardımcınız olsun umarım sağlıklı bir karar verirsiniz büyük konuşmak gibi olmasında şahsen ben 3cüye hazır degilim maddi manevi allahım isteyenlere tez vakitte ver diyede hep duamı ederim
Emzirdigim icin ilac içemedim kabullenemiyorum ikimizde hazir değiliz çünkü gerçekten zor durumdayım

Ne gibi planlarınız suya düştü mesela, çünkü 2 yaşında bir çocuk ne ayak bağı olursa 1 yaşında ki aynısı, belki de daha azı olacak.

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Çalışıyordum seneye oglumu krese verip tekrar başlayacaktim bu durumda doguma gidecegim gibi gozuyor

Evet ona gore korunma ama yaşlanmışsın dedim kendine tutamıyorsun dedim alındı ben bilerek yaptım diyor 🤣🤣🤣🤣🤣
Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir hanımefendi. Karnınızdaki bebek ölsün diye dua edeceğinize nasıl korunacağınızı öğrenseydiniz adamakıllı da bu hallere düşmeseydiniz keşke. Bi de dalga geçer gibi gülüyorsunuz aman da ne komik.

Back
X