- Konu Sahibi bademmelek
Kalp atışı yoksa gebeliği sonlandır derim. Bu memlekete çocuk fazla. Türkiye de suriye gibi göçecek başka ülkelere bu gidişle. Var olan çocuklarınıza yoğunlaşın. .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar cahilsin yaAy gerçekten mi bayan çok bilmiş yazdın ve utandıysan seni kenara alabiliriz
Herkesin kendince haklı sebebleri var tabi kimse yadırgamamalı üst üste hamilelik cok zor hele ki beklenmedik zaman da Allah yardımcınız olsun aileye bir üye daha geliyor sadece rabbim onunda sabrını verirRabbim isteyen herkese nasip etsin öncelikle 3.cocuga hamileymisim 9 yasinda kizim 1 yasinda oglum ve simdi yeniden bebek korunuyorduk ama olmus cok uzgunum tum hayallerim suya düştü sanki kürtaj bile düşünür oldum herkesin bekledigi mutlu haber benim icin kara haber oldu cok mutsuzum...
Olur olur birgün rabbim bizimde yuzumuzu güldürür ins AllahValla gülmeyin hiç. Kişisel de algılamayın ama sinirimiz bozuluyor. Takviyeler haplar iğneler ne varsa yapıp olduramıyoruz biz.
Komikmi yani bu simdi ayyy yaslanmissin geri cekilemedin hamile kaldim cok uzgunum hadi kurtaj olayimEvet ona gore korunma ama yaşlanmışsın dedim kendine tutamıyorsun dedim alındı ben bilerek yaptım diyor![]()
Kalp atisi yoksa zaten bebek yasamiyo oluyor ölüyü de diriltecek degil ya mecbur aldiracakKalp atışı yoksa gebeliği sonlandır derim. Bu memlekete çocuk fazla. Türkiye de suriye gibi göçecek başka ülkelere bu gidişle. Var olan çocuklarınıza yoğunlaşın. .
Var oyleleri aylik igne vurulurken hamile kalan arkadasim var kimisi cidden ceket atsalar hamile kaliyorÖyle bir anlatanlar var ki şaşırdım. sanki adamlar ceketi attı da hamile kaldılar![]()
Şans nasip işi gerçekten... Valla herhalde bu beklentinin üzerine beş tane doğursam yine de korunmamVar oyleleri aylik igne vurulurken hamile kalan arkadasim var kimisi cidden ceket atsalar hamile kaliyor![]()
Ben de ilk hamileligim icin 1.5 sene ugrasmistim. Ikinci hemen oldu. Bence aman olursa olur olmazsa olmaz dersen hemen oluyor. Stres yapmamak lazimŞans nasip işi gerçekten... Valla herhalde bu beklentinin üzerine beş tane doğursam yine de korunmam![]()
Ben rahatım aslında benim stresim başka şeylerden kaynaklı. Birde adet görmüyorum boşversemde olacağı yokBen de ilk hamileligim icin 1.5 sene ugrasmistim. Ikinci hemen oldu. Bence aman olursa olur olmazsa olmaz dersen hemen oluyor. Stres yapmamak lazim
Valla herhalde bu beklentinin üzerine beş tane doğursam yine de korunmam![]()
Amin canım. Böyle birbirimize dua ede ede olacak inşallah.Olur olur birgün rabbim bizimde yuzumuzu güldürür ins Allah![]()
![]()
Hissediyorum şehzade geliyor diye müjdelerim artık hahahahahahhaValhalla isim den yola çıkarak aklıma Hürremin "Erkek olacak, sonra yine erkek olacak, yine erkek olacak" lafı geldi nedense![]()
Evet ona gore korunma ama yaşlanmışsın dedim kendine tutamıyorsun dedim alındı ben bilerek yaptım diyor![]()