Hamileyim😩

Kalp atışı yoksa gebeliği sonlandır derim. Bu memlekete çocuk fazla. Türkiye de suriye gibi göçecek başka ülkelere bu gidişle. Var olan çocuklarınıza yoğunlaşın. .

Rabbim isteyen herkese nasip etsin öncelikle 3.cocuga hamileymisim 9 yasinda kizim 1 yasinda oglum ve simdi yeniden bebek korunuyorduk ama olmus cok uzgunum tum hayallerim suya düştü sanki kürtaj bile düşünür oldum herkesin bekledigi mutlu haber benim icin kara haber oldu cok mutsuzum...
Herkesin kendince haklı sebebleri var tabi kimse yadırgamamalı üst üste hamilelik cok zor hele ki beklenmedik zaman da Allah yardımcınız olsun aileye bir üye daha geliyor sadece rabbim onunda sabrını verir ☺️☺️☺️

Nasıl korunuyordunuz? Benşm ikinci bebeğim de sürpriz bebek ben gelecek için korkuyorum kondom kullanıyoruz ilişki başından beri ama insan korkuyor. Birde bilen var mı acaba emzirme döneminde doğum kontrol ilacı içilir mi?

Herkes hemen aldırma o da bir can günah bilmem ne diyecek. Lafa gelince kadının bedeni kadının kararı ama kimse kadının psikolojisini sorgulamıyor. Valla konu sahibi aldır aldırma diyemem ama yeri geliyor keske beni doğurmasaydı dedirtiyor annem bana. Bu düsünceyle devam ederseniz istemessniz de evlat ayrimi yapacaksiniz bunu da o bebeğe yansıtacaksiniz.

Kalp atışı yoksa gebeliği sonlandır derim. Bu memlekete çocuk fazla. Türkiye de suriye gibi göçecek başka ülkelere bu gidişle. Var olan çocuklarınıza yoğunlaşın. .
Kalp atisi yoksa zaten bebek yasamiyo oluyor ölüyü de diriltecek degil ya mecbur aldiracak

Hamilelik ve kürtaj konusunda tartışma çıkıyor genelde nitekim yine öyle olmuş.

Geri çekilmeyle korunan, bu konuların eğitimini aldığını iddaa edip ahkam kesen akıl küpü üyelerimiz bile var aramızda. 🙄

Bu konu çok kişisel bir konu, ben inancım gereği kürtajı bir çözüm olarak görmüyorum ama herkesin öncelikleri, inancı aynı değil.
Bir arkadaşım kürtaj oldu yakın zamanda, kötü giden bir evliliği var, aldırmasan daha iyi olur dedim ama sen cinayet işleyeceksin şöyle böyle diye büyük laflar etmedim, edemedim. Benim bildiğim herşeyi oda biliyor nihayetinde.

Burada çok rahat yazıyoruz böyle şeyleri, bu kadarına gerek yok diye düşünüyorum. Konuyu yazan kişiyle ilgili bir fikrimiz yok, sadece olayın bizcesini söylemek yeterli.

Back
X