- 19 Şubat 2007
- 8.459
- 9.530
- 723
- Konu Sahibi bademmelek
- #161
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin içinİnşallah tez zamanda tazecik bir Adanalı daha oldu haberini alalım![]()
Allah hep iyilerle karşılaştırsın inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin içinİnşallah tez zamanda tazecik bir Adanalı daha oldu haberini alalım![]()
Herkese fesat dediğinize göre bu konu da bir sıkıntınız varBen herkese gerekli cevabı nazik bir şekilde veriyorum ve gerekli duayı ediyorum keşke bizim de olsa diyen insanlar var evet ama ne yapayım oturup yas mı tutayım hassasiyetle onlara gerekeni yazıyorum yazmak için yazmayın lütfen!
Pardon ağlayarak mı yazayım?
Yada yazarken ne tepki vereceğimi size mı sorayim ?
Olmayanlar la derdim yok allah veriyor allah alıyor benim anlim da çocuğu oluyor yazmadığı gibi onlarda da çocuğu yok yazmıyor ben müneccim değilim kimin var kimin yok bileyim sizde fesatsiniz ya
Amin canım, hepimizi inşallahÇok teşekkür ederim iyi dileklerin için
Allah hep iyilerle karşılaştırsın inşallah![]()
o korunurken hamile kalmak nasıl oluyor onu bir acsanız?
vallaha bende korunacam artık öyle hasretim![]()
İstenmeyen gebelik konularında biz istiyoruz da olmuyor, nankör diye konu sahibine yüklenmek buranın adeti oldu adeta. Herkesin durumu kendine özel. Tecavüzle hamile kalana da aynı şeyi diyebilir miyiz mesela? Kadın istemiyor korunuyor ama olmuş. Komşum tüpleri bağlıyken kaldı. Ağlaya ağlaya içi çıktı kadının dört çocuktan sonra. Yani her durumu kendi icinde değerlendirin lütfen. Vicdan yaptırmayın insanlara.
Geri çekilmeyle korunduysa elbette hata kendisinde. Ama normal korunurken kalan da var. Gelip buraya nankör nankör diye yazmanın alemi yok ki yani.Tecevüz magdurlarinin gebeligi cok cok ayri bir mevzu canim rabbim kimseye yasatmasin. Tüm önlemlerin alinipta gebelik nasip oluyorsa bu kişinin inancina bagli bir durum mesela ben vardir bundada bir hayir derim ve doğururum..bir baskasi kürtaj düsünür saygi duyarim. Ama sene olmus 2020 saglik ocaklari prezervatifi bedava dagitiyorken geri cekilmeyle korun sonra hamile kal ve kalbi atmasin diye dua et. Daha once hamileligi anneligi tatmis bir kadinin bunlari söylemesi çok korkutucu
. Bu sadece sorumsuzluk baska aciklamasi yok.
Tüpleri bağlıyken mi kaldı?İstenmeyen gebelik konularında biz istiyoruz da olmuyor, nankör diye konu sahibine yüklenmek buranın adeti oldu adeta. Herkesin durumu kendine özel. Tecavüzle hamile kalana da aynı şeyi diyebilir miyiz mesela? Kadın istemiyor korunuyor ama olmuş. Komşum tüpleri bağlıyken kaldı. Ağlaya ağlaya içi çıktı kadının dört çocuktan sonra. Yani her durumu kendi icinde değerlendirin lütfen. Vicdan yaptırmayın insanlara.
Şu korunma olayını bir beceremediniz gitti..
Hayırlı olsun..
Aynen yaa belki oyle daha cabuk hamile kalınıyorduro korunurken hamile kalmak nasıl oluyor onu bir acsanız?
vallaha bende korunacam artık öyle hasretim![]()
aynenBu arada prezervatifle korunuyorum, hiç acaba mi demedim. Ablam da yıllardır aynı şekilde. Eşim ucunu degdirmeden takıyor prezervatifiyani biz salak miyiz? Hayır. Sadece işi sağlama alıyoruz.
keşke prezervatif kullansaydı eşinizEmzirdigim icin ilac içemedim kabullenemiyorum ikimizde hazir değiliz çünkü gerçekten zor durumdayım
Yasal olarak ömür boyu tazminat vermezler çünkü prezervatif pakette 100% korunma garantisi olmadığı yazıyor. Yoksa ömür boyu bir sürü çocuklara ödemek zorunda olurlardı![]()
Evet yeni. Ben de şaşırdım ama çok düşük ihtimal de olsa varmış meğer bu ihtimal.Tüpleri bağlıyken mi kaldı?
Ne zaman oldu bu yeni mi?
Çok korkuyorum bu durumdan![]()
Güya korunuyolar çünkü eşlerinin insafına kalmış. Geri çekilmeye korunma diyolar. Asla bi korunma değil. Bu kadar istemiyosa konu sahibi, kocasının pipisinin keyfini düşünmeyip prezervatif taktırsaydı.
Kadın hamile kalmış zaten nasıl korundugunun ne önemi var olan olmuş artik.ne yapayım diye soruyor.bence eşinle otur konuş.nasil olur olmaz birlikte karar verin .maddi manevi bu çocuğa yetebilecek misiniz ? Ölçün tartin...
Benim bı tanıdığım kolay hamile kalıyordu .2. Çocuktan sonra tüpleri baglattiValla sonrası için çok önemi var..
Bilinçlenmiş olur fena mı? Yoksa bu gidişle 4. 5. de olur. Örnekleri çok..