Hamileyim😩

Ben herkese gerekli cevabı nazik bir şekilde veriyorum ve gerekli duayı ediyorum keşke bizim de olsa diyen insanlar var evet ama ne yapayım oturup yas mı tutayım hassasiyetle onlara gerekeni yazıyorum yazmak için yazmayın lütfen!
Pardon ağlayarak mı yazayım?
Yada yazarken ne tepki vereceğimi size mı sorayim ?
Olmayanlar la derdim yok allah veriyor allah alıyor benim anlim da çocuğu oluyor yazmadığı gibi onlarda da çocuğu yok yazmıyor ben müneccim değilim kimin var kimin yok bileyim sizde fesatsiniz ya
Herkese fesat dediğinize göre bu konu da bir sıkıntınız var 😌

İstenmeyen gebelik konularında biz istiyoruz da olmuyor, nankör diye konu sahibine yüklenmek buranın adeti oldu adeta. Herkesin durumu kendine özel. Tecavüzle hamile kalana da aynı şeyi diyebilir miyiz mesela? Kadın istemiyor korunuyor ama olmuş. Komşum tüpleri bağlıyken kaldı. Ağlaya ağlaya içi çıktı kadının dört çocuktan sonra. Yani her durumu kendi icinde değerlendirin lütfen. Vicdan yaptırmayın insanlara.

o korunurken hamile kalmak nasıl oluyor onu bir acsanız?
vallaha bende korunacam artık öyle hasretim :KK14:

Kuzum en kisa zamanda kucagin cifter cifter dolsun insallah. Benimde evdeki laminantlar kaldı kemirmedigim ama olmuyor olmuyor.

İstenmeyen gebelik konularında biz istiyoruz da olmuyor, nankör diye konu sahibine yüklenmek buranın adeti oldu adeta. Herkesin durumu kendine özel. Tecavüzle hamile kalana da aynı şeyi diyebilir miyiz mesela? Kadın istemiyor korunuyor ama olmuş. Komşum tüpleri bağlıyken kaldı. Ağlaya ağlaya içi çıktı kadının dört çocuktan sonra. Yani her durumu kendi icinde değerlendirin lütfen. Vicdan yaptırmayın insanlara.

Tecevüz magdurlarinin gebeligi cok cok ayri bir mevzu canim rabbim kimseye yasatmasin. Tüm önlemlerin alinipta gebelik nasip oluyorsa bu kişinin inancina bagli bir durum mesela ben vardir bundada bir hayir derim ve doğururum..bir baskasi kürtaj düsünür saygi duyarim. Ama sene olmus 2020 saglik ocaklari prezervatifi bedava dagitiyorken geri cekilmeyle korun sonra hamile kal ve kalbi atmasin diye dua et. Daha once hamileligi anneligi tatmis bir kadinin bunlari söylemesi çok korkutucu
. Bu sadece sorumsuzluk baska aciklamasi yok.

Herkes hap diyor ama bu haplarin çok fazla yan etkisi var hatta bir vakada kadının bacağına pıhtı gitmişti bacağı aşırı şişmiş bunu çekiyordu...bir Dr ise spiral hap ve kondom kullanıp hamile kaldığını söylüyordu hatta dogumhanede küfür ederken bende onu izliyordum..yani ben haplardan çok çekiniyorum kullanmam zaten emziricem inşallah birde yeterinde acı çekiyorum kadın olarak gebelik vs...ama kara karada düşünüyorum tabiki bebek doğunca nasıl korunsam diye prezarvatifin kadın birde erkek için olanı var şu an aklıma bunlar geliyor çünkü ilaç düşünmüyorum...şu an bile canım çok yanıyor inslalah bebeğim sağlıklı doğar

Tecevüz magdurlarinin gebeligi cok cok ayri bir mevzu canim rabbim kimseye yasatmasin. Tüm önlemlerin alinipta gebelik nasip oluyorsa bu kişinin inancina bagli bir durum mesela ben vardir bundada bir hayir derim ve doğururum..bir baskasi kürtaj düsünür saygi duyarim. Ama sene olmus 2020 saglik ocaklari prezervatifi bedava dagitiyorken geri cekilmeyle korun sonra hamile kal ve kalbi atmasin diye dua et. Daha once hamileligi anneligi tatmis bir kadinin bunlari söylemesi çok korkutucu
. Bu sadece sorumsuzluk baska aciklamasi yok.
Geri çekilmeyle korunduysa elbette hata kendisinde. Ama normal korunurken kalan da var. Gelip buraya nankör nankör diye yazmanın alemi yok ki yani.

Tüpleri bağlıyken mi kaldı?
Ne zaman oldu bu yeni mi?
Çok korkuyorum bu durumdan:KK17:

Şu korunma olayını bir beceremediniz gitti.. :işsiz:
Hayırlı olsun..

Güya korunuyolar çünkü eşlerinin insafına kalmış. Geri çekilmeye korunma diyolar. Asla bi korunma değil. Bu kadar istemiyosa konu sahibi, kocasının pipisinin keyfini düşünmeyip prezervatif taktırsaydı.

Bu arada prezervatifle korunuyorum, hiç acaba mi demedim. Ablam da yıllardır aynı şekilde. Eşim ucunu degdirmeden takıyor prezervatifi :KK70: yani biz salak miyiz? Hayır. Sadece işi sağlama alıyoruz.
aynen
17 yıllık evliliğimde hep prez. ile korunduk
ben evhamlı olduğumdan arada acaba mı derim ama oda evhamdan
bizde öyle.. dediğiniz gibi salak mıyız? sağlamcıyız :D
(tabi yine Allah bilir)

Hala geri çekilmenin bir korunma yöntemi olmadığını ve erkeğin zvk suyunda sperm olduğunu öğrenemedik.Hanımlar eğer bir erkek size derse ki dışarıya geleceğim inanmayın.Biz kadınların bunları bilmesi gerekiyor ayıp değil bir şey değil.Geçmiş olsun her korunma yöntemlerinde düşük risk vardır.En etkilisi tüpleri bağlatmak ama onda bile hamile kalanlar olmuştur tabi bu aşırı düşük bir rakam.

Tüpleri bağlıyken mi kaldı?
Ne zaman oldu bu yeni mi?
Çok korkuyorum bu durumdan:KK17:
Evet yeni. Ben de şaşırdım ama çok düşük ihtimal de olsa varmış meğer bu ihtimal.

Güya korunuyolar çünkü eşlerinin insafına kalmış. Geri çekilmeye korunma diyolar. Asla bi korunma değil. Bu kadar istemiyosa konu sahibi, kocasının pipisinin keyfini düşünmeyip prezervatif taktırsaydı.

Hadi geri çekilmeyi geçtim o zaten kumar bile değil "gel beni hamile bırak" demekle aynı şey, ama bir de hapla veya başka bir yöntemle hamile kalanlar var. Ne şekilde kullanıyorlarsa artık?

7 yıldır prezervatiften başka bir şey kullanmadık. Hiç kafamda soru işareti olmadı. Bir defa prezervatif çıktığı için risk almayıp ertesi gün hapı içtim sadece.

Eminim 50 yıl daha üreme kabiliyetim olsa 50 yıl daha bu şekilde bir korunmayla hamile kalmam. O kadar da büyük konuşuyorum.

"Prezervatif delikmiş" diyenler de var. Bu adam kontrol etmiyor mu ilişki sonrası kendisi? Ben vücuduma sperm girince sonraki gün bile hissediyorum mesela. Hamilelik planlarken yaşadım hepsini..
Bu zamanda böyle cehalet şaşılacak şey..

Kadın hamile kalmış zaten nasıl korundugunun ne önemi var olan olmuş artik.ne yapayım diye soruyor.bence eşinle otur konuş.nasil olur olmaz birlikte karar verin .maddi manevi bu çocuğa yetebilecek misiniz ? Ölçün tartin...

Valla sonrası için çok önemi var..
Bilinçlenmiş olur fena mı? Yoksa bu gidişle 4. 5. de olur. Örnekleri çok..

Back
X