hamileyiz duygusalız!!!!

ayse38

canımın ta içisin sen:)
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2007
999
2
116
Kayseri
anne adayları sizdede varmı bu duygusallık,alınganlık,......
ya ben eşimden sürekli ilgi bekliyorum,ama o beni ihmal etmiyoki,kırılmayacak hatta hiç umursamayacağm sözlere alınıyorum:1no2::1no2::1no2:

anne adayları sizdede varmı bu duygusallık,alınganlık,......
ya ben eşimden sürekli ilgi bekliyorum,ama o beni ihmal etmiyoki,kırılmayacak hatta hiç umursamayacağm sözlere alınıyorum:1no2::1no2::1no2:

ahh guzelim odedigin kimde yokki.inan insan hamileyken sanki baska bi kimlige murunuyor bende bazen kendime sasiriyorum:1shok:allah eslerimizede bizede sabir versin yasanmasi guc ama cok guzel bi olay bu .ama tabiki ceremeside cok .derlerya zahmetsiz rahmet olmaz.bende nerdeyse elimde senağlamabendille geziyorum.adama surekli ya sunu niye boyle yaptin bu niye boyle.bazen yatagin icinde sebepsiz agliyorum hic onemsenmiyecek bisey bile beni uzuyor yani bu konuda yanniz deyilsin.allah kurtarsin sag saglim bebeyini eline alirsin insallahh:emir_bebek::nazar:

sorma evet adam bilgisayar başında işi oluyor ama ben alınıyorum gel artık diyorum bana sarılmasını istiyorum onun vucudunun sıcaklıgı beni okadar rahatlatıyo ki anlatamam ve bunu onada söyledim benimle ilgilen dedim sarıl bana aslında normalde ilgileniyo işte ama bizde cok duygusalız canım ama napalım :D

allah eşlerimize sabır versin bazen eşim "allahım ya hayatım ne dedimki,n oldu şimdi seni kırdımmı özürdilerim"vs vs .derlerdide ben böyle olmam derdim,normalde çok duygusal bi insan değilim,bunu ailemde çok iyi bilir,bazen herhangi bi olayda ayyy çok üzüldüm dediğimde "kim senmi hayret derler"senağlamasenağlamasenağlama

allah eşlerimize sabır versin bazen eşim "allahım ya hayatım ne dedimki,n oldu şimdi seni kırdımmı özürdilerim"vs vs .derlerdide ben böyle olmam derdim,normalde çok duygusal bi insan değilim,bunu ailemde çok iyi bilir,bazen herhangi bi olayda ayyy çok üzüldüm dediğimde "kim senmi hayret derler"senağlamasenağlamasenağlama

ddogum yapana kadar kiliktan kiliga giricez.bede kisilikten kisilige sanirimkafamçokkarıştı

benim 2. ayımda duygusallığıö oldu sadece, beni neden kimse arayıp halimi sormuyor diye veryansın edip ağlıyordum. 2 hafta sürdü geçti, eşimden yana sorunum yok çok şükür, benim kendime özen göstermemden çok o bana özen gösteriyor.
haa şöyle bi durum var ayrıca, dizilere fena halde ağlıyorum :( Güllü'nün kocası Muzaffer öldü, bebeğini göremeden. ben durur mu ::::((( ağla ağla ağla. kendime uyarladım bir de
:((( ya ben de doğumda ölürsem falan... (allah korusun bizleri de sevdiklerimizi de bebişlerimizi de)

Hamiilelik psikolojisi :))) gebeliğimin 3.ayında kaynanm yüzündn dşük tehlikesi gcirdim yat dedi dinLenemedim bile geLen gdenLeri ysünden 1 ay snrada sayesinde kriz gecirdm camdan atıomusm nerdeyse kndimi,ayLardır cok yıprandm ayrı eve cıkıcaz yok dediler biz cıkalım sz burda kalın güya ev aradıLar 2 ay bn bLdum tutturmadıLar,en son daha 2 hafta önce tuttum daha tasınamadm bile sayeLernde şuan eşim psikolojik rahatsız babsını hastaneye gtürdü ve bnmde ateşim var bnm üzülmem neki bn üzülmesin die sölemedm bile bu haLimLe hergün dısardayım yok oturma grubu yok halı perde hpsine canım cıkıo hm uygun hem güzL.olanını buLuorum,bn su haLimLe bu kdar düşünebiLirkn eşimi aiLesi neden düşünmez şuan dahi ağLıorm ne hamiLeLiği ne psikolojisi geLin bana sorun şimdi tek dşüncem tasınsam bi an evvel kndimi topLasam doğuma hazırLayabiLsem keşke bu psikolojiyLe yaLnız nasıL üstesinden geLiceksem cok uzun oLdu afedersiniz.

Hamiilelik psikolojisi :))) gebeliğimin 3.ayında kaynanm yüzündn dşük tehlikesi gcirdim yat dedi dinLenemedim bile geLen gdenLeri ysünden 1 ay snrada sayesinde kriz gecirdm camdan atıomusm nerdeyse kndimi,ayLardır cok yıprandm ayrı eve cıkıcaz yok dediler biz cıkalım sz burda kalın güya ev aradıLar 2 ay bn bLdum tutturmadıLar,en son daha 2 hafta önce tuttum daha tasınamadm bile sayeLernde şuan eşim psikolojik rahatsız babsını hastaneye gtürdü ve bnmde ateşim var bnm üzülmem neki bn üzülmesin die sölemedm bile bu haLimLe hergün dısardayım yok oturma grubu yok halı perde hpsine canım cıkıo hm uygun hem güzL.olanını buLuorum,bn su haLimLe bu kdar düşünebiLirkn eşimi aiLesi neden düşünmez şuan dahi ağLıorm ne hamiLeLiği ne psikolojisi geLin bana sorun şimdi tek dşüncem tasınsam bi an evvel kndimi topLasam doğuma hazırLayabiLsem keşke bu psikolojiyLe yaLnız nasıL üstesinden geLiceksem cok uzun oLdu afedersiniz.

zor bir durum canım allah yardımcın olsun senin duygusallık yapmaya pek vaktın olmamaıs tez zamanda tasınırsın ınsallah cunkı bır arada zor yasamadım ama cevremde cok vardı bılırım az cok

benim mesela suan eşime kırgınım her çarşamba arkadaş gurubuyla buluşup çay içerler eşleri olduğu zaman bende katılırım ama nedense hamile kalmadan hiç üzülmüyordum gitmesine ama şimdi üzülüyorum ahtta küsüyorum :umursamaz:

benimde herşeye doluyo gözlerim,her olaydan etkileniyorum biri ağlasa ben de koyuyorum hemen suları :))

ah ah...zaten duygusaldık iyice berbat olduk..hemen hazır gözyaşları dökülmeye..benim kocişte bu hafta sınavları için ders çalışıyo pek yanımda olamıyo ben çok üzülüyorum :gitme:..filmler,haberler,reklamlar bile ağlatabiliyo valla

benim eşim polis ve mecburen gecede çalışıo o evden gittiği zaman başlıyorum ağlamaya:D önceden hiç olmazdı ama şimdi herşeye ağlıyrm midem bulanıo nie bulanıo die ağlıyrm okadar kötüyüm yani:D

benim ikinci hamileliğim birincide oğlumu kaybettim.
çok duygusallaştım
şarkılara aglıyorum kaderime aglıyorum annem aklıma geliyor aglıyorum
aglamak güzel kalbi yumşatır diyorlar.
çok şükür bu halimize

ayyy .... en cok ben aglıyorumdur haklı yere:((( benim eşim yeni iş kurdu o yüzden sehirdişinda bense annemde kalıyorum:( köpişimde kocamın yanında :((( offf

Ben annelik ve çocukla ilgili şarkılar yazıyorum kendi kendime. Mesela yolda yürürken kafamdan uydurup bir şarkı söylüyorum bebeğim için. Bi yandan da ağlıyorum. Ama şarkıları bir duysanız nasıl arabesk nsıl saçma :)) Umarım yeni bir Güllü ya da küçük Ceylan yaratmıyorumdur:))

Ayy başlarda her şeye alınmaktan ağlamaktan yüzüm yosun bağlayacaktı neredeyse :) şimdi daha iyiyim çok şükürr..

hamileliğimin ilk dört ayı berbat duygusallıkla geçti.sabah eşim işe gidince başlıyodum ağlamaya bikaç saat ağlıyodum.neye ağladığımıda bilmiyodum bide akşama doğru başlardım ağlamaya kurulmuş saat gibi tam vaktinde başlardım.çok kötüydü ya hiç geçmiycek sanmıştım çok şükür şuan 30 haftalık hamileyim öyle duygusallığım kalmadı.

Back
X