Bundan birkaç yıl önce karnım burnumda hamileyken eşimi telefonla biriyle yazışırken gördüm. 3 Aydan beri mesajlaşıyolarmış ve fotoğraf da göndermişler birbirlerine artık nasıl fotolar tahmin edersiniz.. hiç buluşmamışlar. Başka şehirlerdeler. Ona da ne kadar inanılır... ben o kadar çaresiz kaldım ki yaşamayan beni anlayamaz. Çok ağladım günlerce. Eşimde af diledi ancak yalvardı.10 gün sonra da doğurdum zaten. Tek düşündüğüm şey çocuğumdu onun zerre kadar üzülmesini istemiyorum diye evliliğe devam etme kararı aldım. Çocuğum olmasaydı kesinlikle boşardım.affedilcecek bişy değil bu evet ama madem evliliğe devam ediyorum kavga gürültülü bir ortam olmaması gerekiyordu çünkü çocuğumun böyle bir ortamda büyümesini istemem anne babası ayrı olanları da gördüğüm için çocuğum için devam ettim yani evliliğe... aradan bi kaç yıl geçti çocuğum ana okulu yaşına geldi.eşimle ilişkimiz eskisi gibi değil ama çok fazla aşırı sürekli tartışan bi çift de değiliz. Arada tartışıyoruz tabiki. Ben elimde olmadan yaşadıklarımı unutamıyorum haliyle arada yüzüne vuruyorum. O da madem affetmeyecektin neden boşanmadın o zaman diyo mesela böyle tartışmalar... şu sıralar da bana hep surat asıyo evde...nedeni de 2. Çocuk istiyo ben istemiyorum.
İstemiyorum derken. Aslında o kadar istiyorum ki evliliğimiz düzene girsin unutayım yaşananları mutlu olalım ondan sonra bi çocuğum daha olsun isterim ama daha çok çocuğumun kardeşi olsun isterim. Ama böyle bir ilişkiye ikinci çocuk bilmiyorum? Eşimde yeni bir sayfa açalım çocuk yaparak diyo daha mutlu olacağımıza inanıyor. Ama eşime laf anlatamıyorum. Tamam yanlış yaptım ama hep ısıtıp önüme koyuyorsun diyo. Madem mutlu değilsin benimle niye boşanmadın başında diyor
Bu yaşananları iki taraftan da aileden hiç kimse bilmiyor.kimseye anlatamıyorum da. Soramıyorum da.
Benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?
İstemiyorum derken. Aslında o kadar istiyorum ki evliliğimiz düzene girsin unutayım yaşananları mutlu olalım ondan sonra bi çocuğum daha olsun isterim ama daha çok çocuğumun kardeşi olsun isterim. Ama böyle bir ilişkiye ikinci çocuk bilmiyorum? Eşimde yeni bir sayfa açalım çocuk yaparak diyo daha mutlu olacağımıza inanıyor. Ama eşime laf anlatamıyorum. Tamam yanlış yaptım ama hep ısıtıp önüme koyuyorsun diyo. Madem mutlu değilsin benimle niye boşanmadın başında diyor
Bu yaşananları iki taraftan da aileden hiç kimse bilmiyor.kimseye anlatamıyorum da. Soramıyorum da.
Benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?
Son düzenleme: