- Konu Sahibi esmerhatun66
-
Ben zaten aldatilma dusuncesi icerisindeyim surekli.. onu bic aklimdan cukarmiyorum ki. Hani elim surekli ustundedir.kisacasi esim surekli ilgi bekleyen bi insan.bende sert yapili bi bayanim.ama benm ole olmam onu hosuna gidiyo.fakat suan tamamen birbirimizden kopuk yasadigimiz icin.. yani evde yemek pismiyo beraber yemek yiyemiuoruz.. yada ben erken yatiyorum o sonradan geliyo.. zaten cinselilik 0... bendbu durumun onu disari itmesinden ve ilgiyi disarda bulmasindan kaynaklaniyo diye dusundum.. ama hergun olmaz ki ya hergun 1 2 eve gelinmez.. aradgmda acar.goruntulu konusuruz.. ama bu aklimdaki supheleeri kaldirmazki.. anlamdim valla skldim artik..
bu sorumluluğu kaldıramıyor cicim ayları geçince sanıyorum afallamıș psikolojik te olabilir zaman verin her șey düzelir umarımEn ufak bi sorun olmasin hayatimda hemen buraya girer benden baska kim var diye bakar insanlardan biseyler duymak hosuma giderdi..ama icinden cikamiyorum artik.kafayi yemek uzeriyim.belki bi kac arkadas beni tanicaktir.ozellikle ilgisiz esler konusunda acilan konulara esimin ne kadar ilgili sevgiyi hissettirdigindn bahseder bundan dert yaknirdim.. ama suan o adam gitti yerine sanki baska. Biri geldi anlamiyorum.severerk zor kavusarak evlendik.3 senedir bebegimiz olmadi.oldu fakat yasamdi falan zor surecler... elimi hic birakmadi..surekli bana kendimi o.kadar degerli hissettriyodu ki aldatilmak mi asla diyodum hep.. ama suan 3 uzlerimize hamileyim.ve esimin o kadar ilgisiz sevgisiz bi zamanina denk geldiki anlatamm.. 7 aydir adamin yuzunu gormuyorum.eve gelmek.istemiyo.geldiginde elinden tlfn dusmuyo.. yada beni annesine yada benim anneme biraktiginda o gun mutlaka bi isi oluyo ve 1 2 den asagi eve gelmiyo.asil benim simdi ona ihtiyavim varken o yok.sebep bulamiyorum.. beni mi begenmiyo mu baska biri mi var anlayamdim.cok.zor bi donem geciriyorum gebeligim cok riskli hergun igneler ilaclar yerimden kalkmamam gerek ama bu onun umrunda bile.degil.hamile depresyonuna mi girdi adam ya bi insan bu kadar degisemez.cinsell yasantimiz doktor yasagin ile tamamen bitti.. zaten olacak.olsada yuzunu gormuyorum... daha az once o kadar cok agladim gelmedi gene nereye gitti diye aradim uzatma gelcm ddi ve kapatti.geldi agladigimi gordu tv sini izledi ve gitii yatti.normlade asla bole degildi gonlumu alir sarilir oper ben kus kalirim o dayanamazdi.yani bukadar micik micik olan insan nsil bu kadar degisir ? Hele dalga gecmlerini laf sokmalrini hic saymiyorum.gece surekli horluyosun uyuyamiyorum.. merdivenlerden cikamiyosun.. karninn nie bu kadar yirtildi hic gecmicekmi... 3 cocukla artik sen bi yerede gidemezsin.. bu kilolari veririsin dimi.. is yapmam yasak.bu evin hali ne.. ufff gene mi bulasik..ben supuremem evi... gibi. Alisveris yapilcak bebeklere yani zaten erken dogum olasiligi cok yuksek.. hic bisey almak istemiyo.herseyi ben dusunuyorum.daha vakit var aliriz.masaraf yapma falan ...gibi bi cok laf... ben yanlis biseymi yapiorum anlamiyorum.bi akil verin.yani bu insani.degistren ne olabilir? Tlfnnda hic bisey yok.ki ben alttan girer usttem cikarim hic bisey gizlemeyemz.surekli ortadadir.sifre falan hic yoktur.ama o zaman ne yani ne neyden suphe etcem nereye gitcem ne yapcam kafayi yicem artik.. yardim edin nolur
Galiba ddigin gibi dogmadan anlamicaklar.illa o cocuk kucakta olcak..herkes yardim icin bana seferver oluyo cok sukur.o knuda hic skntim yok ama bende tık yok galiba ya yerimden kalkasim gelmiyo en ufak bi bardak cay doldursam sirtim agriyo bu da benim zoruma gidiyo eskiden cok hareketli bi insandin kisitlanmak sanirim esimden cok beni bunaltiyo.. suan kendimi de dusunmuyorum agrilarim umrumda degil sag salim dogsunlarda her isi altindan kalkarim insallahhiç tasalanmayın vücudunuz eski haline döncek. Hele 3 çocukla eskisinden bile fit olursunuz. Yrdım d isteyin annenizden kayınvaldenizden veya durumunuz varsa bi yardımcı tutun. Kendinize vakit de ayırırsınız böylelikle.
Diyorum ya eşim bin beterdi ama ilk evladı tattı. Evlat ne demekmiş yaşadı gördü o yüzden bu ikincide kendiliğinden karnımı sever ilgilidir daha şefkatlidir falan.. Şmdiden 3.nün planlarını yapıyo.
Demem o ki erkekler anne gibi olamıyo ne yazık ki.. İlla o çocuk bi doğucak babalığın ne olduğunu bi görücekler. Zaman içinde baba olduklarını farkediyolar. Siz sakin olun ve ona ihtiyaç duyduğunuzu anlatın..
Valla kuzum suan ona sadece maddiyat dusuyo.evet sorunlu hemde her yonden sorunlu bi donemden geciyoruz ve benim dogumuma az kaldi.isleri cok kotu gidiyo bi yandan o bi yandan bizim durumumuz derken sanirim hersey ust uste geldi.ve en onemlisi de benim hamileligim agir gecmesi ve herseye tepki vermen onu disari itmis olabilir.elimden geleni bende yapamiyorum oda umursamiyo galiba.. insallah fazla yipranmadan sag salim atlatirizSenin hamileliğin eşini etkilemis. Baba olacak insallah ve kafası karışık görünüyor. En çok düşündüren de herhalde üçüz bebekler olması. Maddi manevi nasıl ilgileneceğim derdindedir. Erkeklerin bazıları sorunlarını doğrudan belirtmez başka kılıflarla önüne getir o sorunları.
Sen de kafanı bu tür düşüncelerle doldurma.gecici bir süreç doğumdan sonra neyi masil yaparım düzen ne olacak onu düşün. Moralini yüksek tut. Anne olacak olmanın keyfini çıkar
Aslinda maddi anlamda hic skntimiz yok yani ortadan bi ust sevyedeyiz.ama su aralar borclar cok birikti ve batmanin esiginden dondurmeye calisiyolar 3 kardes calisiyolar 2 dukkan biseyler icin cabaliyolar ama olmuyo meblalar cok yuksek.. biraz zaman verim diyorum ben yipraniyorum gormuyorum ozluyorum.bugun kinustum.cunku surati cok asikti.neden bolesin ddim nasilm falan ..yuzunu gormuyorum hadi gectim gun icinde de aramiyosun artik sesinide duymuyorum neden yapiosun bunu cok uzulyorum ddm.cok bunaldim kafayi yicem hic bisey duzelmiyo napcam bn ddi.sende farkinda degilsin cok terse davraniyosun opmek istiyorum dokunma sarilcam korkuyorum evin icinde surekli asik surtalisin ne yapmami istiyosun ddi ( ben sok oldum tabi bunlari yaptigimdan hic haberim yok.zaten sert bi insanim ) ddm eve gelmiyosun ki goruyum seni surat asiyim menepoza mi girdin yoksa ddim :) kafam cok dolu bosaltamiyorum ddi hersey olacagina varir kendini bu kadar skmana banada cile cektirmene gerek yok bu yola beraber ciktik olmicaksa bosuna umut verme ddm sustu insallah ddgimi anlamistirEvet demek ki üçüz olduğunu öğrenince gerilmiştir. Ya büyük bir sorumluluk. Bitanesinin masrafı bile çok büyük üçünü düşünsene :) ona geriliyordur. Bebekler doğduğunda mutlaka sorumluluk yükle üzerine. Sen haklısın elbette ben sana hak veriyorum çok şey beklemiyorsun tabi ki. Ama böyleler baba olmadan önce anlamıyorlar. Büyük ihtimalle masrafları da gerdi,3 tane olması da gerdi. Ona vakit ayıramayacağını da düşünüyordur. Bebekler geldiğinde herşey değişecek ikiniz için de büyük sorumluluk sonuçta.. konuşmayı denedin mı bu konuyu?
Insallah ole.olmaz diyorum ki olursa bende geri donusu olmaz cok eyvallahsiz bi insanim ondan degil kendimden korkuyorum.ama suan saglikli bi sekilde ciddi bi konusma yapamiyorum hemen gozlerim doluyo agliyorum.bu durumumada sonra kendim kiziyorum.hani bana deseki noldu oturup saatlerce agliyorum acaba ben ondan daha mi cok degistim.gayet ciddi burnundan kil aldirmayan ben yufka yurekli olan odur hep.hep o adim atardi.sanirim isler tersine dondu :) kalici olmasinda ..Valla herkes bu adamla empati kurmaya çalışmış. Ben denedim, kuramadım. Evet benim de aklıma geldi gelecek kaygısı, endişe, ilgisizlik, üçüzlere hamile eşin yükü.. Yok yine de olmadı.
Müstakbel bir aile babası. Hayat arkadaşı. Hiç yakıştıramadım bu davranışları. Her daim destek olup endişelerini seninle paylaşması gerekirken.. Ne münasebet karnında üç bebek taşıyan (hem de senin bebeklerin) kadını vücudundan, kilosundan, evin temizliğinden vurmak! Ne münasebet geceleri geç gelmek, ilgilenmemek! Bu davranışların hiçbir açıklaması olamaz. Yarın öbür gün çocuklar doğduğunda daha da beter olacak korkarım. Şimdiden önlemini almak lazım. Alın karşınıza konuşun. Durumun ciddiyetini, çizgiyi aşmak üzere olduğunu anlasın.
Size kolaylıklar diliyorum. İnşallah sorunlarınızı çözer, bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Güzel haberlerinizi bekliyorum.
Insallah kuzum bakalim yasayio gorcez..bu sorumluluğu kaldıramıyor cicim ayları geçince sanıyorum afallamıș psikolojik te olabilir zaman verin her șey düzelir umarım
Bi tanesi tek yumurta ikizi dierinn kesesi ayri canm :) ya normalde dese agzinn payini veriyorum ki normalde diyemezde zaten.. ama sanki benim ozguvenim kayboldu.. hic bisey diyemez oldum..Tek yumurta 3leri mi? Cinsiyetleri ne? İlgimi cekiyor cogul gebelikler :) hamileliğimde bende horluyodum bide ne yazık ki agzımdan su akıyodu. Hamileliğimin sonlanması ile beraber tğm kötü etkileri bedenimi terk etti. Tabi yırtıklar ve ekstra 10 kilo hariç. Kocan da tam bi ö.. müş. Hamile kadına denecek laflar mı bunlar birde 3müş dahada zor geçer. Laf ettiği zaman kolaysa sen taşı de. Davranışları yüzünden kırıldığını acık acık söyle kocana. Kendisini sana karsı düzeltmesini iste.
Sanirim kendimde de olan seylerin farkinda degilim.ama bunu daha farkli bi dille kirici.olmadan solemesi daha iyi degilmi.yani en azindan bi sure.suan biseyler solese bile hersey bende ciddi bi hal aliyo bianda.bende anlmiyorum kendimi.yani yere sacim dusse bie dustu diyorum.oda dusunuyodur ki.her hamile bolemi? Tabi degil ama ben en uc noktalarini yasiyorum tadini cikaramiyorum cunku hergun agrilarla uyaniyorum.. beni dusunduren simdisi degil sonrasi nasil yaparim nasil.ederim yetisirmiyim psklolojim bozulur.mu sütüm yeter mi vs... cok.sikayet ediyorum ama rabbime sukurler olsun bi melekleri nasip etti bize insallah sagsalim buyutmeyidw nasip eder :)Eşinizin açıklamaları çok makul, bence siz de ona destek olmaya çalışmalısınız duygusal anlamda. Siz çocukları taşıdığınız için ve annelik hormonları ile ona göre daha kolay adapte olursunuz. Ama o tabiki bunları bilemez ve tam olarak anlayamaz. Ondan beklenen en büyük şey maddi olduğu için stres altında. Hem işi iyi gitmiyor hem de siz farkında olmadan bunaltmış olabilirsiniz. Herkesin strese dayanıklılığı da aynı olmuyor. Yani birbirinize destek olmadan çok zor. Daha henüz bebekler doğmadı sonrasında çok daha fazla sorumluluğunuz olacak, o döneme böyle sıkıntılı şekilde girmemenizi öneririm. Çünkü 3 üz bakımı tam bir takım çalışması istiyor. Çevremden biliyorum. Hayırlı doğumlar
Istemez mi hemde nasil.bu tedaviyke oldu zaten dunya para doktuk.daha once 3 tane kaybim var.rabbim 3tane melek aldi 3 tane melek verdi ddi cok istiyo ama sanirim biraz kafayi kırdı yani dogacak nasil bakacaz korkusu sardi galiba :)Bebek istiyodu dimi? Birden 3 cocuk gebeligin seni degistrmesi duzeninin bozulmasi hepsi gozunu korkutmus bence.. hos bu onu hakli cikarmaz..cunku ne heves birakiyo ne de destek oluyo.. sanki komsunun cocuguna hamilesin.
Aslinda ilgi ve sefkati bi insana en yuksekte yasatan bi insandir.kimseyi kirmayi sevmez her denileni yapmak ister vicdanlidir.ama bi kac aydir ergenlige yeni girmis cocuklar gibi yani anlam veremiyorum kendi haline birakiyorum iyce kotu oluyo biraz elime.aliyorum cok bunalltiyosun diyo anlamdim valla napcam bem saldim.gittiEşin baba olamamış. Aldattığını sanmıyorum ama yaptıkları çok ayıp. Sana ve bebeklerine çok üzüldüm, ama o bebekler hep böyle küçük kalmayacak. Kocan da hep böyle genç kalmayacak. İlerde büyüdüklerinde onları yük olarak gören babalarına bakalım nasıl davranacaklar. Bozma moralini. Sağlıkla kucağına al. Eşine de Allah akıl fikir versin.
Ailesi farkinda zaten.otoriter bi babasi var karsisinda titrer.bi kac kez annesine eve erken gelsin canimi skmasin karisi hamile kalbini kirarim dmis.ondan sonra ben kayinvalidemlerdeyken bazen eve hic ugramadan hazirlan disari cik.ddi.bende noldugunu sordum babam bole.bole.dmis ddi bende hakli ddim.26 yasindayim nerde neyapcagimi bilirim ddi iyi ddim bende ugrasamam.senle.ddim amann yarin coxuklar dogunca essek gibi gelecek yardimci istemiyorum annem var bi sure beraberiz bi surede bekar gorumcem var onla bakariz onun disinda o ve ben bide 3 cocuk mecbur yardim.etmek zorundaAilesine anlattınız mı? Bir akıl versinler.
Evet birlikte biseyelr yapmayi tatlie gitmeyi gezmeyi araba bakmayi yikamayi sonra ne bilim bahcede biseyler ekip toplamayi cok sever heleki gezmekten cok hoslanir suan bile ramazanda bi yere gidemeyizde kurana insallah bi tatil yapariz dimi diyo :) ddm sacmlaiyosun ole eskisi gibi el ele.dag bayir gezemicez biliyosun dimi.ddim bi afalladi dogru diyosun ddiAldatmak değilde , bence gelecek olan üçüz bebeklerden korkuyor , endişe duyuyor.
Tamamen değişecek çünkü hayatınız , düzeniniz alıştığı rahat yaşamından taviz vermek zorunda kalacak ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?