Hamileyken aldatiliyomuyum ?

E problem yok diyorsun ama adam batmak üzere olduğu için kafayı yemek üzereyim diyor :)
Bence biraz anlayış göster ve üstüne gitme.
Hamilelikten kaynaklı sen yanlış anlıyorsun hal ve hareketlerini besbelli. Gayet de maddi anlamda sıkıntı var sana yansıtmamaya çalışıyor işte. İlgi alaka her zaman olmayabilir bu kAdar dert edecek birşey yok bana soracak olursan şu hamilelik sürecini stresli geçirmene değmez.

Bi tanesi tek yumurta ikizi dierinn kesesi ayri canm :) ya normalde dese agzinn payini veriyorum ki normalde diyemezde zaten.. ama sanki benim ozguvenim kayboldu.. hic bisey diyemez oldum..

Hiç öz güvenin kaybolmasın yasadıgın hersey gecici. Görümcemşnde ikizleri var cocuklar hareketlenince tığ gibi oldu kosturmaktan. Dogumdan sonra illa ki zorlanırsın bakım için üzerine birde lohusalık eklenecek. Ama Allah bir kolaylıgını veriyor emin ol hersey düzene giriyor bir şekilde. Sende eşine ters cıkmamaya calıs fazla oda şimdi geçim sıkıntısına girmiştir. Güzel bir yemeğe gidin orda sakin sakin konusun eşininde endişe duydugu seyleri ondan dinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…