Hamileyken aldatiliyomuyum ?

Belki sürekli ilgilenen olmaktan sıkılmıştır(tabi saçma bir zamanlama) o ilgi bekliyordur canım.

Cinsel olarak erkekler hamilelik sürecinde genellikle eşlerinden uzaklaşır. Psikolojik bir şey yani. Diğer konular da bencr üç bebekten ötürü hala şaşkınlık ve korku halindedir. Adamda şuan aldatma düşüncesibden çok ben şimdi ne yapıcam derdi vardır. Bebekleri eline alınca, bir de azıcık büyüyüp baba demeye başlayınca inşallah hepsi biter. Üzülmeyin.bebeklerinize Allah sağlık versin inşallah.

Galiba ddiginiz gibi.. yani beni kirmaktan tartsmaktan hoslanmaz kus kalmayi hic sevmez hemen mutfaktan bisey alir gelir al bak bunu sana almostim saklamstim hadi al barisalim bu sefer sen ozur dile gonlumu al.falan der.hani esimin bana duskunlugunu herkes bilir ama sanki bi kac aydir heleki son 3 aydir falan adamin icine bisey kacmis gibi yuzumu gormek istemiyo.ben nerdesiin eve gelmiyomusun diyecem ve o bana sanane ya uzatma diycek hic ama hic olmadi ole bisey.ya artik beni kadin olarak gormuyo yani hamile 3 cocuk var cazibe gitti .. yada bilmiyorum..

Belki sürekli ilgilenen olmaktan sıkılmıştır(tabi saçma bir zamanlama) o ilgi bekliyordur canım.
Sanirim ole ama ddigin gibi sacma degilmi yani ben ole zamanlar gecriyorum.ki bazen gece su diye öluyorum ama yerimden kalkamiyorum karnim.o ladar buyukki haretlerim tamamen sifir e zaten onceden de balik etliydim simdi tam oldum

Insallah valla ole korkuyorum ki hep bole gitcek diye aklim cikiyo.onun benden degilde benim ondan sogumam beni korkutuyo acikcasi yikilan biseyi tamir etmek bende cok zor oluyo iste.

Vallaha ya tasiyan biz skntiyi ceken biz hasta olan biz bakan biz dert sahibi olan biz adamlarin bi yerleri kalkiyo noluyosa

hiç tasalanmayın vücudunuz eski haline döncek. Hele 3 çocukla eskisinden bile fit olursunuz. Yrdım d isteyin annenizden kayınvaldenizden veya durumunuz varsa bi yardımcı tutun. Kendinize vakit de ayırırsınız böylelikle.

Diyorum ya eşim bin beterdi ama ilk evladı tattı. Evlat ne demekmiş yaşadı gördü o yüzden bu ikincide kendiliğinden karnımı sever ilgilidir daha şefkatlidir falan.. Şmdiden 3.nün planlarını yapıyo.

Demem o ki erkekler anne gibi olamıyo ne yazık ki.. İlla o çocuk bi doğucak babalığın ne olduğunu bi görücekler. Zaman içinde baba olduklarını farkediyolar. Siz sakin olun ve ona ihtiyaç duyduğunuzu anlatın..

Senin hamileliğin eşini etkilemis. Baba olacak insallah ve kafası karışık görünüyor. En çok düşündüren de herhalde üçüz bebekler olması. Maddi manevi nasıl ilgileneceğim derdindedir. Erkeklerin bazıları sorunlarını doğrudan belirtmez başka kılıflarla önüne getir o sorunları.
Sen de kafanı bu tür düşüncelerle doldurma.gecici bir süreç doğumdan sonra neyi masil yaparım düzen ne olacak onu düşün. Moralini yüksek tut. Anne olacak olmanın keyfini çıkar

Evet demek ki üçüz olduğunu öğrenince gerilmiştir. Ya büyük bir sorumluluk. Bitanesinin masrafı bile çok büyük üçünü düşünsene :) ona geriliyordur. Bebekler doğduğunda mutlaka sorumluluk yükle üzerine. Sen haklısın elbette ben sana hak veriyorum çok şey beklemiyorsun tabi ki. Ama böyleler baba olmadan önce anlamıyorlar. Büyük ihtimalle masrafları da gerdi,3 tane olması da gerdi. Ona vakit ayıramayacağını da düşünüyordur. Bebekler geldiğinde herşey değişecek ikiniz için de büyük sorumluluk sonuçta.. konuşmayı denedin mı bu konuyu?

Valla herkes bu adamla empati kurmaya çalışmış. Ben denedim, kuramadım. Evet benim de aklıma geldi gelecek kaygısı, endişe, ilgisizlik, üçüzlere hamile eşin yükü.. Yok yine de olmadı.

Müstakbel bir aile babası. Hayat arkadaşı. Hiç yakıştıramadım bu davranışları. Her daim destek olup endişelerini seninle paylaşması gerekirken.. Ne münasebet karnında üç bebek taşıyan (hem de senin bebeklerin) kadını vücudundan, kilosundan, evin temizliğinden vurmak! Ne münasebet geceleri geç gelmek, ilgilenmemek! Bu davranışların hiçbir açıklaması olamaz. Yarın öbür gün çocuklar doğduğunda daha da beter olacak korkarım. Şimdiden önlemini almak lazım. Alın karşınıza konuşun. Durumun ciddiyetini, çizgiyi aşmak üzere olduğunu anlasın.

Size kolaylıklar diliyorum. İnşallah sorunlarınızı çözer, bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Güzel haberlerinizi bekliyorum.

Gerilebilir ama senin doğum çatlağına kilona laf söylemesi çok çok çirkin
Sonuçta hastalıkta sağlıkta dimi
Ben olsam çok kırılırdım ve eskisi gibi olmazdı hiçbirsey
Eşin senin sadece vucudunu sevmiş demek ki oda bozulunca gözünde kıymetin kalmamış
Çocuklar doğuncada aynı şeyler yapıcaktır.
Sen şimdilik çocuklarına konsantre ol bence
Onu fazla kafaya takmamaya çalış

Bebek istiyodu dimi? Birden 3 cocuk gebeligin seni degistrmesi duzeninin bozulmasi hepsi gozunu korkutmus bence.. hos bu onu hakli cikarmaz..cunku ne heves birakiyo ne de destek oluyo.. sanki komsunun cocuguna hamilesin.

Sanirim ole ama ddigin gibi sacma degilmi yani ben ole zamanlar gecriyorum.ki bazen gece su diye öluyorum ama yerimden kalkamiyorum karnim.o ladar buyukki haretlerim tamamen sifir e zaten onceden de balik etliydim simdi tam oldum
Ben kilona takıldığını düşünmüyorum ama aldattığınıda düşünmüyorum. Aklı karışık belkide korkuyor

Insallah valla ole korkuyorum ki hep bole gitcek diye aklim cikiyo.onun benden degilde benim ondan sogumam beni korkutuyo acikcasi yikilan biseyi tamir etmek bende cok zor oluyo iste.
Şu kesin ki sizin için de eşiniz için de artık hiçbir ley eskisi gibi olmayacak. Size tavsiyem çocuklardan başka hiçbir şeyi kafanıza takmamanız. Erkeklerin çoğu çocuk konusunda annelrri anlayamıyor ama bir süre sonra sizi anlamaya başlayacaltır. Bu süre içinde de sizin kendinize iyi bakmanız, canınızı hiçbir şeye sıkmamanız lazım ki bebekler de sağlıklı olsun. Inşallah Allah bir dert vermezse zaten doğumdan sonra en büyük derdiniz uykusuzluk olacak inşallah. Çocuklar bizim en tatlı belamız. Hayatımızın orta yerine pislettikçe onlara daha çok aşık oluyoruz. Iyi ki varlar. Sadece sabır sabır sabır. Hep mutlu olun inşallah

Sırf bu konu için giriş yaptım. İçim acıdı yemin ederim. Nasıl bir merhametsizlik bu. Nasıl bir acımasızlık. Anneler sizin için uğraşırken utanmıyor bir de. Hiç mi düşünmüyor bu adam yarın birgün bende eşimin eline düşersem diye. Hasta olduğunda bir bardak su bile vermeyin bu adama. Yazık gerçekten. Sizin ağlamanız benim bile içimi acıttı burdan. İnsanım tabii normal. Allah sizin yardımcınız olsun

Bebekleriniz saglikla vaktiyle gelsin insallah
Erkekler bazen hamile veya emziren eslerine dokunmak istemiyor
Psikolojide adi bile var yani bu durumun
Ev islerine yardim eden kimse yokmu
Tek bebekle bile zorlanıyoruz biz
Ama bulasik birakmamaya calisin
Bir bardak cikti hemen makineye atin birikmesin
Daginikliginiz zaten cok olmaz arada bir biri silse supurse yeter
Bir seye ihtiyacin varmi diyene temizlik diyin cekinmeyin
Maalesef bazi erkekler temizlikci cagirmayi istemiyor kendide yapmiyor

Suphelenecek bir emare yoksa maalesef hamilelik depresyonuna girmis canim. Onu simdi ne kaygilar sarmistir 3 cocuga nasil yetisecegim diye bezi mamasi derken ohoo dag olmustur onun gzounde

Eşin baba olamamış. Aldattığını sanmıyorum ama yaptıkları çok ayıp. Sana ve bebeklerine çok üzüldüm, ama o bebekler hep böyle küçük kalmayacak. Kocan da hep böyle genç kalmayacak. İlerde büyüdüklerinde onları yük olarak gören babalarına bakalım nasıl davranacaklar. Bozma moralini. Sağlıkla kucağına al. Eşine de Allah akıl fikir versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…