Hamileyken aldatiliyomuyum ?

esmerhatun66

Hunili Anne 🤪
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
2.173
2.207
133
33
En ufak bi sorun olmasin hayatimda hemen buraya girer benden baska kim var diye bakar insanlardan biseyler duymak hosuma giderdi..ama icinden cikamiyorum artik.kafayi yemek uzeriyim.belki bi kac arkadas beni tanicaktir.ozellikle ilgisiz esler konusunda acilan konulara esimin ne kadar ilgili sevgiyi hissettirdigindn bahseder bundan dert yaknirdim.. ama suan o adam gitti yerine sanki baska. Biri geldi anlamiyorum.severerk zor kavusarak evlendik.3 senedir bebegimiz olmadi.oldu fakat yasamdi falan zor surecler... elimi hic birakmadi..surekli bana kendimi o.kadar degerli hissettriyodu ki aldatilmak mi asla diyodum hep.. ama suan 3 uzlerimize hamileyim.ve esimin o kadar ilgisiz sevgisiz bi zamanina denk geldiki anlatamm.. 7 aydir adamin yuzunu gormuyorum.eve gelmek.istemiyo.geldiginde elinden tlfn dusmuyo.. yada beni annesine yada benim anneme biraktiginda o gun mutlaka bi isi oluyo ve 1 2 den asagi eve gelmiyo.asil benim simdi ona ihtiyavim varken o yok.sebep bulamiyorum.. beni mi begenmiyo mu baska biri mi var anlayamdim.cok.zor bi donem geciriyorum gebeligim cok riskli hergun igneler ilaclar yerimden kalkmamam gerek ama bu onun umrunda bile.degil.hamile depresyonuna mi girdi adam ya bi insan bu kadar degisemez.cinsell yasantimiz doktor yasagin ile tamamen bitti.. zaten olacak.olsada yuzunu gormuyorum... daha az once o kadar cok agladim gelmedi gene nereye gitti diye aradim uzatma gelcm ddi ve kapatti.geldi agladigimi gordu tv sini izledi ve gitii yatti.normlade asla bole degildi gonlumu alir sarilir oper ben kus kalirim o dayanamazdi.yani bukadar micik micik olan insan nsil bu kadar degisir ? Hele dalga gecmlerini laf sokmalrini hic saymiyorum.gece surekli horluyosun uyuyamiyorum.. merdivenlerden cikamiyosun.. karninn nie bu kadar yirtildi hic gecmicekmi... 3 cocukla artik sen bi yerede gidemezsin.. bu kilolari veririsin dimi.. is yapmam yasak.bu evin hali ne.. ufff gene mi bulasik..ben supuremem evi... gibi. Alisveris yapilcak bebeklere yani zaten erken dogum olasiligi cok yuksek.. hic bisey almak istemiyo.herseyi ben dusunuyorum.daha vakit var aliriz.masaraf yapma falan ...gibi bi cok laf... ben yanlis biseymi yapiorum anlamiyorum.bi akil verin.yani bu insani.degistren ne olabilir? Tlfnnda hic bisey yok.ki ben alttan girer usttem cikarim hic bisey gizlemeyemz.surekli ortadadir.sifre falan hic yoktur.ama o zaman ne yani ne neyden suphe etcem nereye gitcem ne yapcam kafayi yicem artik.. yardim edin nolur

Canım hayırlı olsun hamileliğin bebeklerin. Malesef hamilelikte doğumda herşey umdugumuz gibi olmuyor bazen. Eşini haklı çıkarmaz ama o da yaklaşan doğumu kafasina takıyor olabilir yani maddi açıdan vb. Sonuçta üç bebek birden zor olacağını düşünüyordur. İnsallah aldatma filan yoktur olsa hissederdin. Hamilelik surecinde nedense hep gördüğüm hastanelerde filan genellikle kadinlar hep hevesli böyle mutlu erkeklerin suratı bir karış. Sanki sıkıntıyı çeken onlarmiş gibi. Hamilelik depresyonuna onlar giriyor eşlerinden önce sorumluluk korkusu musur nedir. Senin eşinin tavirlari da işte horluyorsun falan demesi hiç hoş değil ama sanki stresini endişelerini senden cıkariyor gibi. Sen aldirmamaya çalış hamileligini iyi gecirmeye bak. Sonucta herseyden önemlisi bebeklerin.Sağlikla dunyaya gelsinler inşallah. Esine de Allah akil fikir versin en kisa zamanda inşallah görür hatalarını. Annen kv den destek oluyorlardir umarım. Onlarla aran iyiyse bol bol nazlan onlara. Kolayliklar dilerim canım.

Hamileyken esimle bi kavgamiz olmustu bak senin yazini okuyunxa hatirladim. Nerdeyse 6 saat odada aglamistim da bi gelip burnunu uzatip nooldu agliyo musun neyin var diye sormamisti. Beni hirpalamisti duygusal olarak. Demistim yani ben hamileyim bana boyle yaptin yaa hic unutmycam..diye..Ama unutmusum smdi hatirladim..
Zor bir surec seni bekliyor. Ben tek bebekle zorlandim esim konusunda ev konusunda. Allah yardimcin olsun.
Aldatma gelmesjn hemen aklina gerci esini tanimiyoruz ama. Ben sunu demek icin geldim. Erkeklerin bu halleri cok normal. Kadinlara hamile olduklari icin kendilerini yuk gibi hissettirmeyi iyi becerirler. Ben de kuvetin delignden saclarimi alamiyordum banyo sonralari,gobegimden egilemyordum.. adam iyy heryer kil nesin sen ya öggg falan diyordu mesela. Lan ben senin camasrlarini alip makinaya atiyorum ne blym lavabodaki farketmedgin seyleri fircaliyorum da sana noluyo bi sacimizi mi toplayamyorsun. Cok alinmistim.. Ev de supurdu mutfak da sildi ama heep basima kaka kaka oldu bunlar. Sanki lutfediyormus gibi yapti ,bak sen yapamadin ben yaptim kiymetimi bil kac erkek yapar su islerj gibisinden..ben bu kadar lafa raziydim da, yok buranin hali ne ne pasakli kadinmissin iyy dolaplar ustume devrilcek aman dograma tahtasi buraya mi konur sen tencereleri yikayamamissin kus girmis balkona heryer kusboku olmus aklin nerdeydi vs vs isime coook karisti bunlar bogdu beni. Ve su an gerekmedikce isime karistirmiyorum... Yani kocayla ugrasmak daha zor bebekler ondan kolay olucak inan.
Insallah gecer bu gunlerin hayirlisiyla.. :/

Ben dördüz olarak dünyaya geldim, konularımdan bilirsin maddi sıkıntıya soktuk diye hayatımı pişmanlık ve minnet altında geçirdim, dördüz olmanın bedeli bize ödentildi anlayacağın. Ama bunu yapan sadece babamdı, 8 ay karnında taşıyan, normal doğumdan sonra iki ay bel atlı felç yaşayan annecim hiçbir zaman onun gibi olmadı hep sevdi bizi. Erkekler bu sorumlulugu kaldirmakta güçlük çekiyor sanırım, yetememe duygusu sarıyor onları. Maddi anlamda onu bekleyen zorluklar geliyordur aklına. Sahip olduğu mucizeyi farketmek yerine bardağın boş tarafına odaklanma, ak varken karayı tercih etme diyorum ben buna. Umarım eşiniz benim babam gibi olmaz ve bir an önce toparlar. Sıkıntıyı çeken kadınlarken erkekler tripleniyo ben bunu anlamıyorum, anlayamıyorum

Oyy masallah 3 uz

Buyuk ihtimal bunalima girmis.
Artik siz onun icin sadece es degil 3 uz annesisiniz.
Gorsellige onem veriyorsa vucudunuzun sekil degistirmesine boyle abuk tepkiler veriyordur.
Ama siz ona hic takilmayin.
Evet kilo da vereceksiniz, eski halinize de doneceksiniz, onemli olan bebeklerin saglicakla dogmasi insallah.
Ama sizi zor bir surec bekliyor, dogumdan sonra da bu halleei devam edebilir oyuzden pdaklaayin cok bu duruma.
Benim esim ilk dogumumda. Sonra bunalima girmisti hemde nasil.
1 senede duzen tutturdu.
simdi sizin 3 uz, bu surec daha uzayabilir.
Yardimci tutun kesinlikle, altindan tek basiniza kalkamazsiniz bakimin,sizde bunakima girmeyin.

Gergin olabilir mı? Bebek alışverişi konusunda eşim de zamanı var yaparız diyip durdu. Sizin 3 tane üstelik bence çok gergindir ve düşünmemek için dışarıya çıkıyor. Ama haber vermiyor mu nereye gittiğini?
Ama söyledikleri hoş değil merdivenlerden çıkamıyorsunu geç,orda şaka yapıyor da karnında ki yırtıklara söylediği laflar hiç hoş değil. Sen anne olmak için çabalarken,anne olunca vücudunun değişmesini bile göze alırken hakaretvari konuşması çok yanlış.
Yine de dikkate almanaya çalış.
Zaten ne yapsan yaranamazsın ev işi filan yapma. Söyle yardımcı alsın madem yardımı dokunmuyor.
Birde şu da var bence ileride ona zaman ayıramayacağını düşünüyor 3 bebek kolay değil çünkü :)
Adam bunalıma girmiş bütün ilgiyi kaybedecek diye böyle yapıyor şimdiden.

Bu söylediklerinin daha fazlasını yaşadım hamileliğimde. Hergün salya sümük ağlatılmalar, ilgisizlik, ya adam olursun ya senden boşanırım tehditleri. Adamın içine şeytan kaçmış gibiydi. Resmen nefret ediyordu benden. Yanıma yanaşmıyordu. Çok berbat bir 9 ay yaşadım. Hastalık geçirdim tamamen tek başıma. Kanamam oldu git içerde ağla benim sinirimi bozma lafları. Sonradan öğrendim ki beyefendinin gündemi sanaldan milletle iş pişirmekmiş. Ben o kadar şey yaşarken. Bir de tüp bebekle hamile kaldım o zor zamanlarda da tavrı hep aynıydı. Eşinizi tanımıyorum ama aldatma uzak bir ihtimal değil. Allah size güç kuvvet versin sağlıkla kucağınıza alın bebeklerinizi. Eşinizden de bir şey beklemeyin

Erkekler bize bir bardak su verseler omur boyu sırtlarında taşımış gibi davranıyorlar. Hamileligimde çok bulantim oluyor. Yiyememekten ve cikarmaktan kilo vermeye başlayınca " senin yüzünden bebeğim prematüre gibi olacak" demişti .Canim bir meyve istemişti(canınız çekmesin) doğrama konusunda yardım istedim çünkü mutfağa giremiyordum.İyi alistinlar,bu dogsun bir daha cocuk istemiyorumlar havada ucustu.Arkadaslarim dönüşümlü yemek getirdiler onu bile isitirken beni üzecek laflar söyledi

"ilgisiz eslerkonusunda acilan konulara esimin ne kadar ilgili sevgiyi hissettirdigindn bahseder bundandert yaknirdim.."

E sen kocam ilgisiz diyen kadınların arasına girip benimkide o kadar ilgili ki diye dert yanarsan nazar değer elbet

Adam sanırım hamilelik hayalini seviyordu gerçek olunca hem de 3 tane olunca bocaladı maddi manevi yetememe duygusuna girdi,e 3 çocuk kolay değil senin vücudunda ilaçlardan falan değişti...hepsi üst üste gelmiş

Ya gergin olabilir ama bende gerginim.yani sonucta ise gidecek ve ben kalacam cocuklarla.ki biz cok istedik bu bebekleri.3 yil da o kadar yiprandikki hani kimin kucaginda bebek gorsek eve gelir aglardik simdi bole yapmasi okadar sacma geliyo ki.surekli takildigi cok eski bi arkdsi var kuslerdi.yeni basristilar.yeni ddigimde 3 4 ay oluyo.onun dukkani evimize yakin.hergun onunla.sevgili gibiler valla.msjlar tlfnlar gorusmeler... bide aramadan eve gelmiyo ki.. benim zaten durumm belli... cokmu sey bekliyorum diycem ama ya sunun surasinda hamile kalmadan yani 3 uz oldugunu ogrenemeden once o kadar duskundu ki bana anlaymadigim simdi bu nie bianda tersine dondu..

Ben zaten aldatilma dusuncesi icerisindeyim surekli.. onu bic aklimdan cukarmiyorum ki. Hani elim surekli ustundedir.kisacasi esim surekli ilgi bekleyen bi insan.bende sert yapili bi bayanim.ama benm ole olmam onu hosuna gidiyo.fakat suan tamamen birbirimizden kopuk yasadigimiz icin.. yani evde yemek pismiyo beraber yemek yiyemiuoruz.. yada ben erken yatiyorum o sonradan geliyo.. zaten cinselilik 0... bendbu durumun onu disari itmesinden ve ilgiyi disarda bulmasindan kaynaklaniyo diye dusundum.. ama hergun olmaz ki ya hergun 1 2 eve gelinmez.. aradgmda acar.goruntulu konusuruz.. ama bu aklimdaki supheleeri kaldirmazki.. anlamdim valla skldim artik..

Hah tamda sen haklisin.şom agzim yuzunden adama nazar degdi valla.ama kuzum benimde korkularim var.evet suan maddi acidan cok skisgiz.dogumu ozel kendi doktorumuzda istiyoruz o da cok pahali.esyalar masaraflar.. derken skistik.. ama benim elimden gelen bisey yokki.adami gordugum yokki ne oldugunu bileyim.. evde noldu neyin var hadi konusalim bugun su oldu sunu yaptik su geldi falan filan diye hergun konusan adam eve gelince ot gibi oturup sonra gidiyo..sabahlari bi kac kez sarilmayi denedim hic tepki vermeden yataktan kalkti ve lavonoya gitti.. okadar sasirdim ki.o ki hep bana gelen oydu simdi ben gidiyorum ona bile tenezzul etmiyo.. ne oldugunu bilemedim..

Canim benim gecenin bu saatinde seni uyutmayan sorunlarin gecer insallah..
Adam maddi bir zorluga girdi de size mi söylemedi acaba . Aldatmadan çok benim aklima maddi zorluklar geldi
Maddi anlamda zorlugumuz fazlasiyla var cunku 2 dukkan isletiyolar ve cok borclari var.3 uz oldugu icin ozelde dogum.olsun ddik.o.da yuklu miktar istedi.. suan doguma kadr onun parasini biriktirmeye calisiyo..ama bunda benim sucum ne?

Allah icine ferahlık versin.
Sen bari al karşına alçak sesle duygusal bir şekilde konuş. Belliki beraber istediniz çocuğu fakat 3 olunca gözünü mü korkuttu genişler.
Allah razi olsun canm.insallah valla.ole stresliyim ki bomba gibi bianda patlicam diye korkuyorum.ya ben aglamaktan negret eden kadin kimseye giz yasini gostermeyen kadin suan aglamdan bisey yapamiyorum ki sanki butun kollarim kirik herkese muhtacmisim gibi hissediyorum.. konusmak istiyorum tamm o da neden sirekli huzursuz davrandgmi soruyo bana kotu davranmaz asla sus aglama git yat falan gibi.. ama aglamaktan adamla konusamiyorum ki derdimi.anlatyorum rahatsiz oluyorum suphe cekiyosun ustune beni dusundurme diyorum tamm diyo ertesi gun gene yok.allahim kafayi yicem simdi yanimda olmazsa ne zaman olcak kii?

3üz olması eşinizi korkutmuş. Maddi manevi yetememekten korkuyo sanırım. Tabi 3 çocukla bütün hayatınız değişecek o da sıkıyodur onu. 1 beklerken 3 olduğunu duyunca şoka girmiş ve çıkamıyo. Bu onu haklı kılmaz fakat biçok erkek ne yazık ki böyle.

Benim de kanamam olduğu için 3 aydır cinsellik yasak. Ama evli bi kadın olarak birleşme olmadan da birbirinizi tatmin edebilirsiniz. Tabi sizde de istek varsa. Brnim eşm ilk evladımızda burnumdan getirmişti. Bu gebeliğimde çok şükür iyi diyorum ki arada bi eserekleri geliyo saçma sapan sataşıyo bana. Tabi ben eskisi gibi olmadığımdan sallamıyorum onu.

Kayınvaldeniz ve anneniz yardımcıysa şanslısınız. Bir de eşinizi karşınıza alıp sakince bi konuşun duygularınızı ifade edin. Öyle ilgili bi adam anlar diye umuyorum..

Ayyy gozum korktu yaaa.. valla seninkide benimkinn yaninda az degilmis yani.ben kinci bi insanim bunu ona defalrca soledim.unutmicami biliyo..tamm kendime bakamiyo olabilir ama.benim kendi basima.wc ye gittime dua etmesi gerekmez mi? Banyo yapmaiyorum temizlenemiyorum bi kac kez beni yikarmisin ddm tamm ddi ama bekliyorum yok.. daha da hic sormaz bitlenedin mi eve kimse gelip gitmiyo sen evden cikmiyosun seni kim yikiyo nasil temizleniyosun diye sormadi ole zoruma gidiyoki.. sanirim o eski ilgileri sevgileri yalan gibi biseymis yada gercek yuzlerini simdi goruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…