- 30 Aralık 2009
- 23.389
- 92.806
- 1.123
- Konu Sahibi lavantagirl
-
Alninin catindan dann dann dannnşimdiye kadar aldatıp da pişman değilim diyen görmedim. aldatıp yakalanınca tabi ki pişmanım diyecek. ay valla ben inanamıyorum ya kocam aldattı ama çok pişman diyenlere. evde yanlışlıkla vazo devirmedi. siz hamileyken başka kadınla çatır çatır sevişti. siz başka erkekle aynısını yapsaydınız kocanız ay karım çok pişman der miydi?
Buluşup sonuna kadar gitmişler özetle
Ego mu?Aldatilmayi sindirememek ego mu ki? Çocuğunuz ayrıda büyür ama siz böylede olur diyorsanız bize laf düşmezSindiremiyorum da zaten ama bir yandan da çocuğumu düşünüyorum. Kararsızlığım kendi açımdan değil. Çalışan bir kadınım her türlü ayaklarım üstünde dururum ama kendi egom için bebeğimi baba sevgisinden mahrum etmiş olmanın vicdani yükü kaldıramamaktan endişeliyim
Sindiremiyorum da zaten ama bir yandan da çocuğumu düşünüyorum. Kararsızlığım kendi açımdan değil. Çalışan bir kadınım her türlü ayaklarım üstünde dururum ama kendi egom için bebeğimi baba sevgisinden mahrum etmiş olmanın vicdani yükü kaldıramamaktan endişeliyim
Çocuğunla konuşmam lazım sen boşanan kadın olarak yorum yapıyorsun, ben annesi babası boşanmış çocuk olarak. Aynı gözden bakabilmek mümkün değil, o yüzden düşüncene saygı duyuyorum
keske tanisma ve konisma sansiniz.olsaydi
sizi anliyorum gercekten anliyorum ancak her insan , her iliski ayni degil , benzer olaylar ayni sonuca ulasmaz , keske siz de bu yasadiklarinizi yasamasaymissiniz ama bu forumda denk gelirseniz onlarca kadinin da keske annem beni bahane etmeseydi de bosansaydi , mutsuz bir ailede hayatimiz kaydi diye actigi konulari okuyun.. herkes ayni degil , size bunu anlatmaya calisiyorum
konu sahibinin esi korkunc birsey yapmis , hamile karisini eski sevgilisiyle hemde evli olan eski sevgilisiyle aldatmis , hicbir kadin boyle bir evliligi devam ettirip mutlu olamaz , neyse tabi bu konu sahibinin bilecegi is biz ancak fikirlerimizi beyan ediyoruz burda :)
Bende hamileydim aldatıldığımda eğer durumun varsa bence de boşan insanın bir türlü aklından gitmiyor ama boşan demesi de kolay değil İnan iki durumda çok zor Allah yardımcımız olsun Allah onları bildiği gibi etsin zira ben öyle insanlarda zerre kadar vicdan olduğunu düşünmüyorumMerhaba hanımlar
6 aylık hamileyim ve eşim tarafından eski sevgilisi ile aldatıldığımı öğrendim.
Sıkı durun eski sevgilisi de evli ve çocuklu...
Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşimi seviyorum ama ne kadar yalvarsa ağlasa da bunu asla hazmedemiyorum.
Boşanma avukatı ile anlaştık, evi terketmedim, o da ayrılmak istemediğini söylüyor. Kadın da eşim de pişmanlık yalvarışlarındalar, ama ben unutamıyorum. Akla ihtiyacım var
Ayni seyi yasamisizMerhaba hanımlar
Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşimi seviyorum ama ne kadar yalvarsa ağlasa da bunu asla hazmedemiyorum.
Boşanma avukatı ile anlaştık, evi terketmedim, o da ayrılmak istemediğini söylüyor. Kadın da eşim de pişmanlık yalvarışlarındalar, ama ben unutamıyorum. Akla ihtiyacım var
Bisey diyimmi nasilsa affetti sindirdi die hic ezilip buzulmuyolar sobra ifsa olup sen yaninda oldugun surece rahtliyolar hamileliktn olayin sokundan saglikli dusunemiosun ama gideceksen simdi git cocuk dogduktan sonra iyice vicdan yapiosun ve gidemiosun bide o bebegi gorup baglanio ya senin icin paramparca oluyosun ama ihaneg aklinfan cikmiyo arafta kaliosun sonra donup sana ruh hastasi denilio senin fedakarliginin adi bu oluyoSindiremiyorum da zaten ama bir yandan da çocuğumu düşünüyorum. Kararsızlığım kendi açımdan değil. Çalışan bir kadınım her türlü ayaklarım üstünde dururum ama kendi egom için bebeğimi baba sevgisinden mahrum etmiş olmanın vicdani yükü kaldıramamaktan endişeliyim
Aldatan insandan ayrilmak ego problemi degildir bence, onurlu bir davranistir. Devam ederseniz cocugunuza aldatildigim halde senin icin devam ettim yukunu yuklemeniz bence daha zor olur ilerisi icin. Gercekten pisman olabilir ve bir daha hic yapmayabilir. Ya da tekrar tekrar yapar. Zar sizde su an, tipki evlenirken atilan zar gibi, devam edip etmemek de kumar gibi bir karar... Allah yolunuzu acik etsin. Bebeginizi saglikla guzel bir gelecege dogru kucaginiza almanizi dilerim.Sindiremiyorum da zaten ama bir yandan da çocuğumu düşünüyorum. Kararsızlığım kendi açımdan değil. Çalışan bir kadınım her türlü ayaklarım üstünde dururum ama kendi egom için bebeğimi baba sevgisinden mahrum etmiş olmanın vicdani yükü kaldıramamaktan endişeliyim
Boşanmasa bile niye kadının kocasına söylüyor ya? Ne alaka?
Canım Allah öncelikle sabır versin... sana yapılan ihanet öyle affedilecek bi ihanet değil... aldatmanın affı olmaz. Kesinlikle boşan. Tamam seviyosun ama merak etme unutursun zamanla... o seni sevseydi böyle bişeye kalkışırmıydı? Yalvarışlara aldanma kesinlikle.. çoğu kez duydum bunu bi erkek aldattıkdan sonra eğer eşi onu affediyosa tekrarlanabiliyomuş aldatma.. İyisimi yol yakınken vazgeç bırak gitsin. Ama öyle kuru kuru bırakıp gitmekte olmaz git o kadının kocasına mesajmı atarsın ararmısın bilemem ama onunda yanına bırakma kesinlikle. Allah göstermesin benim eşim öyle bişey yapsa yaşatmam ben kendimi biliyorum.. ama sen hamilesin ilerde çocuğuna baba sana çok iyi bir eş Çıkar inşaAllah.Merhaba hanımlar
Ne gerek varki canım söylemesine kadına kaç falan diye. Hakettiğini bulsun o..Birak o kadinin kocasi da ogrensin. Hem de bekleme 3 ay filan acima da ne yapiyorsa yapsin. Esini en fazla dover yaralar. Ki esin bi dayagi coktan haketmis bence. Karisini da ister bosasin ister evden atsin. Hee kadina bisey yapar diye korkuyorsan kadina onceden haber ver mesela simdi esinle bulusmaya gidiyorum sana bisey yapmasindan korkuyuyorsan kac diyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?