- 16 Aralık 2014
- 331
- 348
- 103
- Konu Sahibi lavantagirl
-
Karninizda can tasiyorken bukadar ince düşünmenizi anliyorum amma velakin tum bu yâsananların sonunda siz kendi egonuz icin birsey yapmayacaksinizki eşiniz kendi egosu ,zevki, hevesi, ateşi, şehveti... ve daha biŕcok aglaksiźca istekleri yüzünden sizdende evladinizdanda vazgectigi icin öncelikleri arasinda siz olmadiginiz icin bitecek biterse eger ki..yasaklar öyle tatli gelmiski ona sizin de önunüze gecmiş..herkes nefis taşiyor ayni séyi türlü bahanelerle sizde yapabilirdiniz ama yaomadiniz değil mi...Sindiremiyorum da zaten ama bir yandan da çocuğumu düşünüyorum. Kararsızlığım kendi açımdan değil. Çalışan bir kadınım her türlü ayaklarım üstünde dururum ama kendi egom için bebeğimi baba sevgisinden mahrum etmiş olmanın vicdani yükü kaldıramamaktan endişeliyim
Ego mu bu ego mu oluyor allah aşkınıza ya. Adam sizi aldatmış aldattığı kadın da evli ve çocuklu. Kapıyı çarpıp çıkmanız gerek. Kadını da kocanızı da rezil etmeniz gerek. Hala anlayamıyorum. Bizim kadınlarımız neden bu kadar iyi niyetliSindiremiyorum da zaten ama bir yandan da çocuğumu düşünüyorum. Kararsızlığım kendi açımdan değil. Çalışan bir kadınım her türlü ayaklarım üstünde dururum ama kendi egom için bebeğimi baba sevgisinden mahrum etmiş olmanın vicdani yükü kaldıramamaktan endişeliyim
Sizin niye böyle bir keşkeniz var???Keşke zamanı geriye alma şansım olsaydı...
Daha ne istiyosun ? Haketmiyor mu? Ya da ben mı fazla pskopatm? Bilemiyorum...Kadının kocası da manyak bir tip illa ki eşime zarar verir çünkü
Böyle zor bir durumda size bunu yapabildiyse, her zaman herşeyi yapar.. Eşiniz!! Bu bebeğin ne kadar zor olduğunu bilmiyor mu?Henüz süreci başlatmadım. Benden haber bekliyor. Terapiste falan gittim doğuma kadar işlem yapmama konusunda söz ve karar verdim. Şu an birşey olmamış gibi davranmaya çalışıyorum çünkü bu bebeği çok istemiştik daha önce birkaç kez kaybettik, sancılı bir hamilelik süreci de geçiriyorum
Ego mu?Sindiremiyorum da zaten ama bir yandan da çocuğumu düşünüyorum. Kararsızlığım kendi açımdan değil. Çalışan bir kadınım her türlü ayaklarım üstünde dururum ama kendi egom için bebeğimi baba sevgisinden mahrum etmiş olmanın vicdani yükü kaldıramamaktan endişeliyim
Bunu unutabileceğini sanmıyorum. Hemde evli kadınla sizi aldatmış. İğrenç bir durum.Merhaba hanımlar
6 aylık hamileyim ve eşim tarafından eski sevgilisi ile aldatıldığımı öğrendim.
Sıkı durun eski sevgilisi de evli ve çocuklu...
Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşimi seviyorum ama ne kadar yalvarsa ağlasa da bunu asla hazmedemiyorum.
Boşanma avukatı ile anlaştık, evi terketmedim, o da ayrılmak istemediğini söylüyor. Kadın da eşim de pişmanlık yalvarışlarındalar, ama ben unutamıyorum. Akla ihtiyacım var
Sizin adaniza cok üzüldüm Allah kimseye yasatmasin yalniz birsey dikatimi Cekti siz 52 yasindasiniz esiniz ve o kadin kacyaslrindalarArkadaşlar herkese teşekkür ederim. Evden ayrılmaya karar verdim. Dediğim gibi adamı kapı dışarı etmek de bir çözüm tabi ama benim olmayan bir evde durmak mantıklı gelmedi. En çok da şu mesaj dokundu. Evet benim bir kızım olacak ve daha güçlü bir anneye ihtiyacı var.
Annem ve babam ben iki yaşındayken boşandı. 30 yaşımdayım babamı tanımıyorum hiç görmedim. Bana zerre kadar babalık yapmadı. Anlayacağınız zor gir çocukluk geçirdim. Ama yanımda olduğunu düşündüğümde sırf ben babamla olma duygusunu yaşayayım diye annemin babama katlanmasını, belki de ömür boyu mutsuz olmasını istemezdim. Konu sahibi bir şey olmamış gibi yoluna devam edebilecekse unutup ardında bırakabilecekse bu ayrı bir konu ama yapamaz. Hamilelik doğum lohusalık bunları bir kadının tek başına yaşaması gerçekten zor ama aldatıldığını bile bile o adam konu sahibinin yanında bile olsa zaten sinir harbinden başka bir şey değil. Gerçekten çok zor bir durumAyrıca arkadaşlar baban seni sevmemiş çok kırıcı bi laf! Lütfen doğru anlayın küs falan değilim babama! Aramız çok iyidir ama uzak kalmak ayrı bi duygu, yaşayan kişiler anlayacaktır beni! lütfen düşünceye saygı duyalım ve kırıcı konuşmayalım, biz seçenek sunarız konu sahibi suzerek istediği düşünceyi benimser. Hepinize sevgiler..
yapmasaymış "karnım acıktı bakkaldan ekmek çaldım". diye açıklanacak bir şey mi bu.Kadının kocası da manyak bir tip illa ki eşime zarar verir çünkü
"Kendi egom" için derken farkında mısınız al-da-tıl-mış-sınız...Sindiremiyorum da zaten ama bir yandan da çocuğumu düşünüyorum. Kararsızlığım kendi açımdan değil. Çalışan bir kadınım her türlü ayaklarım üstünde dururum ama kendi egom için bebeğimi baba sevgisinden mahrum etmiş olmanın vicdani yükü kaldıramamaktan endişeliyim
Valla kocan ve eski sevgilisi bu riski göze alarak birlikte olmuşlar zaten.Kadının kocası da manyak bir tip illa ki eşime zarar verir çünkü
Hem kendi kocani bosa. Hem de kadinin kocasina soyle.
Kocani bosamasan bile kadinin kocasuna mutlaka söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?