Hamileyken aldatılmak

Daha annesinin karnında adim adim oluşmaya çabalayan bi canı düşünmeyip başka kadin arzusuyla yanip tutuşan bi erkek sizce karninizdaki çocuğu nekadar seviyordur.yani tam olarak nekadarlik bi sevgiden mahrum etmiş olacaksiniz bebeginizi?

Karninizda can tasiyorken bukadar ince düşünmenizi anliyorum amma velakin tum bu yâsananların sonunda siz kendi egonuz icin birsey yapmayacaksinizki eşiniz kendi egosu ,zevki, hevesi, ateşi, şehveti... ve daha biŕcok aglaksiźca istekleri yüzünden sizdende evladinizdanda vazgectigi icin öncelikleri arasinda siz olmadiginiz icin bitecek biterse eger ki..yasaklar öyle tatli gelmiski ona sizin de önunüze gecmiş..herkes nefis taşiyor ayni séyi türlü bahanelerle sizde yapabilirdiniz ama yaomadiniz değil mi...

Ego mu bu ego mu oluyor allah aşkınıza ya. Adam sizi aldatmış aldattığı kadın da evli ve çocuklu. Kapıyı çarpıp çıkmanız gerek. Kadını da kocanızı da rezil etmeniz gerek. Hala anlayamıyorum. Bizim kadınlarımız neden bu kadar iyi niyetli

Böyle zor bir durumda size bunu yapabildiyse, her zaman herşeyi yapar.. Eşiniz!! Bu bebeğin ne kadar zor olduğunu bilmiyor mu?
Şuan hemen boşanmasanızda kadının eşine söyleyin.. Siz harekete geçmedikçe başka bir telefon ile, aman eve giriyorum yazma Vs diyerek yine görüşürler.. Sizde aklınızdan bu ihtimalleri atamazsınız.. Daha da huzursuz olursunuz..
Ayrıca, babalığın boşanmanız ile pek bir ilgisi yok.. Babalığı istediği sürece yapar..
Allah yardımcınız olsun..

Ego mu?

Senin bu kadının kocası dan korktuğun kadar kadın kendi kocasından korksaydı u durumlara düşmezdin. Boş ver ya ne halleri varsa görsünler. Hem de eski sevgilisi diyorsun düşünsene bu sokaktaki herhangi bir kadınla aldatmasından daha acı bir şey. Demek ki adam seni hiç sevmemiş hep onu sevmiş ve onu arzulamış. Sizse hala seviyorum diyorsunuz. Siz yakalayınca pişman oldu

Bunu unutabileceğini sanmıyorum. Hemde evli kadınla sizi aldatmış. İğrenç bir durum.

Sizin adaniza cok üzüldüm Allah kimseye yasatmasin yalniz birsey dikatimi Cekti siz 52 yasindasiniz esiniz ve o kadin kacyaslrindalar

Annem ve babam ben iki yaşındayken boşandı. 30 yaşımdayım babamı tanımıyorum hiç görmedim. Bana zerre kadar babalık yapmadı. Anlayacağınız zor gir çocukluk geçirdim. Ama yanımda olduğunu düşündüğümde sırf ben babamla olma duygusunu yaşayayım diye annemin babama katlanmasını, belki de ömür boyu mutsuz olmasını istemezdim. Konu sahibi bir şey olmamış gibi yoluna devam edebilecekse unutup ardında bırakabilecekse bu ayrı bir konu ama yapamaz. Hamilelik doğum lohusalık bunları bir kadının tek başına yaşaması gerçekten zor ama aldatıldığını bile bile o adam konu sahibinin yanında bile olsa zaten sinir harbinden başka bir şey değil. Gerçekten çok zor bir durum

"Kendi egom" için derken farkında mısınız al-da-tıl-mış-sınız...
Adam seni ve çocuğunu düşünmeden yapmış yapacağını "yakalanırsam ne olur'u!" düşünmemiş...
Üstelik çocuğunuz babasız falan kalmış olmuyor. O çocuğu yine eşinle ikiniz yaptınız yine babasıyla baba-çocuk ilişkisi devam eder.. ama tabi babası karı kız peşinde koşturmaktan çocuğuna babalık ederse tabii...

Ne olursa olsun asla unutamayacaksın. Her kavgada dile getireceksin. Hatta sürekli kavga çıkaracaksın içindekini kusmak için. Eve her geç geldiğinde kavga çıkaracaksın. Telefonuna her gelen mesajı o kadından sanıp kavga çıkaracaksın. Kısacası hayatın o stres üzerine kurulacak. Nihayetinde eşin de senden soğuyacak. Aldatıldığı için psikoza giren kadın değil, "zaten huzur vermiyordu beni buna o itti" denilen kadın olacaksın. İkisinin de neticesi belli. Gururun ayak altına alınmadan boşan. Ya da sonuna kadar sus, içine göm ve öyle yaşa. Yapabileceksen. Ben yapamadım ayrıldım eski sevgilimden. Şimdi eşim aldatsa dakika durmam çünkü ne yaşanacağını artık biliyorum.

Aranılan bir bebek ve hamile halinle en özel zamanında seni aldatan bir adam nedene bilirki Allah ıslah etsin oturup ağlayasım geldi okuyunca bende lohusayim böyle birşey başıma gelse naparim dedim ve donuna kadar alırım baglatirim nafakayı ömür boyu odesin ama bı yandan da eşimin ilk eşi iki aylık hamileyken evi terk etmiş ve çocukla eşim arasında baba oğul ilişkisi yok çünkü yanında buyumemis bunu düşününce de insan üzülüyor açıkçası eğer unutabilirsen şans ver derim ablam da aldatildi evli bir kadınla eşi tarafından evladı için affetti üzerinden 8 yıl geçti ama ablam hala kadını faceden takip ediyor her gün bakiyor şifresini bildiğim için kadını engelledim çünkü durmadan kendine hatırlatıyor eşiyle barıştı ama hala unutamadi kısacası unutulmaZ

Son düzenleme:
Boşanıp boşanmamak sizin tercihiniz lakin yakalamasaydınız devam edeceğini biliyorsunuzdur sanırım.
Nedense hep yakalanınca bu erkekler üzgün,pişman vs.
Yakalanma olana kadar zevk-i sefadalar ama.Hakkınızda hayırlısı olsun.

şimdiye kadar aldatıp da pişman değilim diyen görmedim. aldatıp yakalanınca tabi ki pişmanım diyecek. ay valla ben inanamıyorum ya kocam aldattı ama çok pişman diyenlere. evde yanlışlıkla vazo devirmedi. siz hamileyken başka kadınla çatır çatır sevişti. siz başka erkekle aynısını yapsaydınız kocanız ay karım çok pişman der miydi?

Canım boşan diyenlere kulak asma, zaten riskli bir hamilelik sürecin varmış önce bir kendini ve bebeğini düşün , boşanma işini Doğumdan sonraya ertele, bu süreçte ona iyi bir gözdağı ver ve evi filan da ayır kadına da gözdağı ver eşine söylüycem de ama söyleme, Allah korusun kadını öldürür filan bir ömür vicdan azabı duyarsın sonra.. kendin için bencil ol, boşanmak için doğru zaman değil içinde bulunduğun zaman dilimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…