Valla nafaka vermemek için mesleği bıraktım sevgilisinin üstüne araba almış bir seytanla evliymişimKendisinde vicdan denilen şey kalmamış. Ayrıca yuva üstüne yuva da kurulmaz. Çocuğuna nafaka vermek istemiyor, parasını sevgilisiyle yeme peşinde.
Evet çok gencim ama 8 aylık bir oğlum var benım dünyam o varken hayatımı ona göre sekıllendırmeliyim doğru olan bu fakat kendisi bekar gibi sevgilisiyle lüks içinde ilahi adalet inşallah vardırne mutlu olacak ya. rezil herif. hadi bi b.. yedin aldattın aşık oldun ayrıldın kendi çocuğunun ihtiyacını niye görmüyorsun rezil.
sizin kendi hayatınıza bakmanız lazım 27 yaşındaymışsınız. bebeğinizi de büyütürsünüz yepyeni bir hayat da kurarsınız çook gençsiniz daha. beş sene sonra bambaşka bir yerde bambaşka bir hayat yaşıyor olursunuz. kurtulmuşsunuz rezil heriften
İyi ki boşanma yolundasınız ne kadar çirkin biriymişValla nafaka vermemek için mesleği bıraktım sevgilisinin üstüne araba almış bir seytanla evliymişim
şekillendirirsiniz tabiki. şunu söylemeye çalışıyorum 27 çok genç bir yaş. oğlunuzu da büyütürsünüz eğer ilerde isterseniz düzgün karakterli biriyle yuva da kurarsınız kariyer de yaparsınız. Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin inşallah bundan sonra hep iyi insanlar çıksın karşınızaEvet çok gencim ama 8 aylık bir oğlum var benım dünyam o varken hayatımı ona göre sekıllendırmeliyim doğru olan bu fakat kendisi bekar gibi sevgilisiyle lüks içinde ilahi adalet inşallah vardır
Hiç üzülmeyin konu sahibi, çocuğunuzu sağlıkla büyütünValla nafaka vermemek için mesleği bıraktım sevgilisinin üstüne araba almış bir seytanla evliymişim
Ayy ne iyi yapmışlar keyiflendim sabah sabahHiç üzülmeyin konu sahibi, çocuğunuzu sağlıkla büyütün
Benzer hikaye yaşayan birini biliyorum .Adam karısına evi bırakmamak için sevgilisinin abisinin üzerine yapıyor. Karısından boşanıyor,sevgilisi ile o evde yaşamaya başlıyor.Sevgilisi adamı terk ediyor,sevgilinin abisi de bunu evimde kira vermeden oturuyor diye mahkemeye veriyor, yüklü bir para ödeterek evinden attırıyor.
İlahi Adalet
Gün ola harman ola. Merak etme herkes ettiğini buluyor. Yarına kalır ama yanına kalmaz. Sen dik dur.Hamileyken çocuğumun babası aşık olmuş ve bebeğimle tek başımıza kaldık muhtaç değiliz ama ona yetişme korkusu beni çok zorluyor evliliğimde yaşadığım şeyler ayrı bir travma boşanma sürecim devam ediyor ve çok zorlu bir kere gördü çocuğunu nafaka vermedi icraya verdim ama bir insan çocuğunu niçin istemez ya da beni sevmiyordu neden söylemek yerine bu şekilde ağır bir durumda bıraktı kafamı susturamıyorum ve ben bunları yaşarken onun sevgilisiyle çok mutlu olması
Sevgilinin abisi diye tanıştırılan kişi bence abi değildir zaten..İki sevgili bir olup paketlemişlerdir adamı.Hiç üzülmeyin konu sahibi, çocuğunuzu sağlıkla büyütün
Benzer hikaye yaşayan birini biliyorum .Adam karısına evi bırakmamak için sevgilisinin abisinin üzerine yapıyor. Karısından boşanıyor,sevgilisi ile o evde yaşamaya başlıyor.Sevgilisi adamı terk ediyor,sevgilinin abisi de bunu evimde kira vermeden oturuyor diye mahkemeye veriyor, yüklü bir para ödeterek evinden attırıyor.
İlahi Adalet
Ebeveyn olabilecek biri değilmiş.Evet yaşadıklarınız çok ağır ama kurtulduğunuz için sevinin.Onu hayatınızdan,zihninizden tamamen silin.İster mutlu olsun,ister mutsuz.Siz kendi mutluluğunuzla ilgilenin.Daha kolay toparlanabilmeniz için uzman yardımı almanızı tavsiye ederim.Hamileyken çocuğumun babası aşık olmuş ve bebeğimle tek başımıza kaldık muhtaç değiliz ama ona yetişme korkusu beni çok zorluyor evliliğimde yaşadığım şeyler ayrı bir travma boşanma sürecim devam ediyor ve çok zorlu bir kere gördü çocuğunu nafaka vermedi icraya verdim ama bir insan çocuğunu niçin istemez ya da beni sevmiyordu neden söylemek yerine bu şekilde ağır bir durumda bıraktı kafamı susturamıyorum ve ben bunları yaşarken onun sevgilisiyle çok mutlu olması
bir insan çocuğunu niçin istemez ya da beni sevmiyordu neden söylemek yerine bu