Hamileyken annemleri çağıralım diyen koca

Ayy aynen benim kayinvalide de oyle aninda damlar, neymiş gelmezlerse ayip olurmuş. Ya asıl gelmenizi istemiyoruz ama söylenmiyor iste annem geldiğinde eşimi devamlı uyarıyorum söyleme kimseye diye
O yüzden konu sahibinin yerinde olsam hoşgeldine gelmemesine mutlu olurdum ben

Onlar eşinizin anne ve babası. Aranız çok iyi olmayabilir aranızda gerçekten çok mu kötü şeyler oldu bilmiyorum ama neticede anne baba yani. Ben olsam çağırırdım. Dünyanın en kötü insanları bile olsa kimse ailesine böyle mesafeli olmak istemez kendinizi eşinizin yerine koyun. Eğer sadece yoldan gelen annenize hoşgeldin dememiş olmaları ise bütün mesele, o kadar abartılacak bir mesele olarak göremedim kusura bakmayın. Düşüncesizlik etmiş olabilirler ya da bilemiyorum, bana böyle hoşgeldin hayırlı olsun kutlu mübarek olsun tarzı söylemleri zorunluluk haline getirmek bunu illa bu şekilde söze dökme gerekliliği saçma geliyor. Bu kadar kalıplaştırmaya kasmaya gerek yok. Ben olsam niye geldiniz keşke gelmeseydiniz demedilerse hoşgeldiniz dememe olayını fark bile etmezdim.
Çünkü kim kime hangi zorunlu ve kalıp sözü söyleyip söylemedi hangi ezberlenmiş davranış kuralına uygun yerine getirilip getirilmedi diye takip etmem.

Inat etmeyin bence o zaman Öyle demiş ama demek ki pişman olmuş şimdi de gelmek istiyor. Oğlunu zaten görür görmek istese , evinize gelmeyi istediğine göre sizle arasının bozuk olmasından pek memnun değil . sonuçta annesi esinizin de , cagirin bu aksam bi çay demlersiniz çıkar aradan. Siz de annenizle illa ki zıtlaşmışsınızdır günün birinde , anneyle dargınlık mi olur .Cenazeme bile gelme dese öyle demişti diye gitmeyecek misiniz?

Eşinizin de gönlü olsun , Benim annem suçlu olsa dahi eşim pek istemediği icin evime gelemese ,açıkçası eşim ölüyor olsa bir bardak su veresim gelmez

İyide biz 11 senedir küs değilizki zaten görüşüyoruz sadece zamanında büyük konuştuğu için evime gelemiyordu tükürdüğünü yalamamak adına.biz gidiyorduk şu anda da gelmesine gerek yok

Kusura bakmayın zorunda bizim adetlerimize göre

Kimse hiçbir şey yapmak “zorunda” değildir. Adetlerimiz diyorsunuz da ben de istedigim şeyi uydurayım adetler böyle diye insanları bir şeylere zorlayayım olur mu öyle şey? Abartmayın siz uydurdugunuz adetlere göre yasamak isteyebilirsiniz ama siz öyle yaşıyorsunuz diye kimse hiçbir şey yapmak zorunda değildir.

Haklısın çünkü her gün gelen kadın annen gelince toz oluyorsa ayıbın alasını etmis. Mecbur değil evet kimse mecbur değil ki. O zaman sen de davet etmeye mecbur değilsin mesela. Ama görgü gereği hoşgeldine gelir insan. Bunun için sitem etmekte haklısın.

Haksizsin çünkü bunu 11 yıl uzatmissin. Gereksiz bir kırgınlık yani. Eşine de yazık. Davet etmelisin artık. Ama yemekle uğraşma. Çaya davet et, bir kek poğaça yap yeter.

Annen hiç barış demedi mi sana? Annen de hatalı. Büyükler daha ılımlı olmalı.

On bir senedir gelmedi mi? Eş ve kv den yana çok şanslısınız

Gelsin butun isleri ona yaptirirsin iste neguzel

Çoğu kişi yanlış anlamış bir durum güncellemesi yapıyorum umarım okursunuz 11 senedir küs değiliz sonra zaten görüşüyoruz ama ben bu eve bir daha gelmem diye çıkıp gittiği için sözünü çiğneyemedi ve gelemedi.şimdi de taşındık diye gelmek istiyor eşime haber yollamış siz çağırın diye konu bu.umarım doğru anlaşılırım bu sefer.aramızda bir düşmanlık yok biz gidiyorduk hep o gelmiyordu.

Aynen bacım çok beğendim yazdigin yorumu , adamlar onun aynisini bir şekilde sana da yaşatır 1 çay ,1 dilim kek alt tarafi yap kurtul .
Kaldı ki herkes kendine yakıştığı şekilde davranır,sen alttan al güzel ağırla onlar ezilsinler.
Yarın obur gün çocuğun doğunca senin anneni babanın gelmesine surat yapar eşin keyfin kaçar , hic ortam hazırlama...

Kusura bakmayın zorunda bizim adetlerimize göre
Siz de onu ağırlamak zorundasiniz o zaman kusura bakmayın.
Ben de kanlı bıçaklı olaylar oldu sandım.Bu muydu yani sebep ilahi :) Evet gelse güzel olurmuş ama gelmedi diye de ne bu kin bu nefret ? Çok kizdiysaniz siz de başka bir durumda ona gitmezdiniz olur biterdi.Ömür boyu sürecek kan davasi gudecek bir durum mu Allah aşkına...Haksiz kere haksizsiniz.

Bahsettiğiniz hamilelik,yorgunluk,falan fişman da asla engel değil bir akşam çagirmaniza.Bunlari bahane edip komik duruma düşmeyin derim.

İyide biz 11 senedir küs değilizki zaten görüşüyoruz sadece zamanında büyük konuştuğu için evime gelemiyordu tükürdüğünü yalamamak adına.biz gidiyorduk şu anda da gelmesine gerek yok

Siz şuna işime geldi desenize.. ne güzel ayağı kesildi evden değil mi?
Benim annem esim yüzünden 11 yıl evime gelmese, o kocaya evi dar ederdim.
Ve siz hala her haftasonu onlari cagiralim diyor diye yakiniyorsunuz.
Bir zahmet ya..
11 yıldır gelmediklerine sayın.
Hamilelik vs bahane etmeyin.
Dışarı çıkıp gezecek hali olan 1 çay demler.
Azıcık niyetinizi duzeltin derim, sizin de evlatlarınız var, böyle boş bir sebep hep bulunur emin olun, 11 yim evine gitmemiş olursanız, o zaman görürsünüz..

Ooooon bir senedir oglunun evine Gelmiyor mu simdi bu kadin? Tam 11 sene? Sebebi de sizin kaprisiniz mi yani? Hic de hakli falan degilsiniz, simariksiniz
İyi inşallah sizin de kayınvalideniz çat kapı hergün gelir ama anneniz geldiğinde elini eteğini çeker,aramaz sormaz.

Aynen erkekler kinini belli etmeden cikariyo o yuzden iyilikten zarar gelmez cagirirsin araniz daha da iyilesir iyi olir ha olmaz sen elinden geleni yapmis olursun adim atmis olursun vicdanin rahat eder kimseye vercek hesabin olmaz

Eğer eninde sonunda görüşeceksiniz çağırin.
Dışarıdan lahmacun söyleyin tatlı alın yeter.. halsiz olduğunuzu söylersiniz buraya yazdığınız gibi. Bu ayıp değil.
Hiç görüşmeyi düşünmüyorsaniz - ki bence doğru değil, hatalısınız- eşinize de bu durumu anlatin.

İyi inşallah sizin de kayınvalideniz çat kapı hergün gelir ama anneniz geldiğinde elini eteğini çeker,aramaz sormaz.
Kayinvalidem yok ama olsa da annemle beni yalniz birakmak icin elini etegini cektigini anlayacak yasta ve olgunluktayim cok sukur kiiii onun bu dusunce sekli ve inceligi hosuma giderdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…