O yüzden konu sahibinin yerinde olsam hoşgeldine gelmemesine mutlu olurdum benAyy aynen benim kayinvalide de oyle aninda damlar, neymiş gelmezlerse ayip olurmuş. Ya asıl gelmenizi istemiyoruz ama söylenmiyor isteannem geldiğinde eşimi devamlı uyarıyorum söyleme kimseye diye
Merhaba,yazın kayınvalidelere 3 dakikalık yerden ev tuttuk.böyle bir hatayı neden yaptım bilmiyorum neyse daha önceki evimden bi daha bu eve gelmem deyip çıktığı için kaynana yeni eve de gelmeye cesaret edemedi.O zaman tamamiyle kendi terbiyesizliğiydi o konuya girmek istemiyorum.eşim de illa gelin dediğinde bir gün biz geliriz oğlum ama siz çağırın demiş.çünkü lafından dönemiyor.neyse eşim bunu duyduğundan beri her haftasonu beni yiyor annemleri çağıralım diye ama hep bir şey çıktı babam hasta oldu,memlekete gittim vs.şimdi de hamileyim kendime zor yeme içme yapıyorum,halsizim,çabuk yoruluyorum,uykum çok geliyor.Eşim denen düşüncesiz de bunları bilmesine rağmen annemleri çağıralım mı diye bir gol attı az önce şimdi ben buna ne diyim.halsizim desem bugün çıkmayalım diyip pazarımı evde geçirtecek,çağıralım desem misafir ağırlamak istemiyorum hamile halimle zamanında büyük konuşmayacaktı bu eve bir daha gelmem diye.Akıl fikir istiyorum.
İyide biz 11 senedir küs değilizki zaten görüşüyoruz sadece zamanında büyük konuştuğu için evime gelemiyordu tükürdüğünü yalamamak adına.biz gidiyorduk şu anda da gelmesine gerek yokHiç de zorunda falan değil..
O sizin kabulünüz.
Eğer çok zorunda ve annenize ayıp olduğunu düşünüyorsanız, 11 sene once de telefon icat edilmisti, arar, annem buradayken siz de buyrun bir gorusmus olursunuz derdiniz isleri bu noktaya getirmeden.
Kadın anneniz buradayken ne bilsin ne yapacaksınız. Birileri mi gelir gider, bir yere mi gidersiniz, ana kız başbaşa mi kalmak istersiniz.. yoktan bir mevzuyu 11 sene uzatmissiniz
Evlatlarınız var, çıkar acısı.
Kusura bakmayın zorunda bizim adetlerimize göre
On bir senedir gelmedi mi? Eş ve kv den yana çok şanslısınızKusura bakmayın son derece haklıyım o dönem bebeğim küçüktü hergün gelen kaynana annem gelince sırra kadem bastı ve 10 gün boyunca ne aradı ne geldi.ben de geldiğinde kendisine kızdım anneme neden hoşgeldine gelmedin diye.o da küstü ve bir daha gelmem dedi çekti gitti bu olay 11 sene önce oldu şimdi de gelemiyor.
Kimse hosgeldin demek zorunda degilse eger kizda evine gelmeyen insani cagirmak zorunda degil.tovbe ya sanki anneniz sizi bagislamis gibi konusuyorsunuz. kimse hicbir seye zorunda degil. siz de prenses degilsiniz uyanin bence. 11 sene nedir ya dunya savaslari bu kadar anca suruyor.
Gelsin butun isleri ona yaptirirsin iste neguzelMerhaba,yazın kayınvalidelere 3 dakikalık yerden ev tuttuk.böyle bir hatayı neden yaptım bilmiyorum neyse daha önceki evimden bi daha bu eve gelmem deyip çıktığı için kaynana yeni eve de gelmeye cesaret edemedi.O zaman tamamiyle kendi terbiyesizliğiydi o konuya girmek istemiyorum.eşim de illa gelin dediğinde bir gün biz geliriz oğlum ama siz çağırın demiş.çünkü lafından dönemiyor.neyse eşim bunu duyduğundan beri her haftasonu beni yiyor annemleri çağıralım diye ama hep bir şey çıktı babam hasta oldu,memlekete gittim vs.şimdi de hamileyim kendime zor yeme içme yapıyorum,halsizim,çabuk yoruluyorum,uykum çok geliyor.Eşim denen düşüncesiz de bunları bilmesine rağmen annemleri çağıralım mı diye bir gol attı az önce şimdi ben buna ne diyim.halsizim desem bugün çıkmayalım diyip pazarımı evde geçirtecek,çağıralım desem misafir ağırlamak istemiyorum hamile halimle zamanında büyük konuşmayacaktı bu eve bir daha gelmem diye.Akıl fikir istiyorum.
Bence ara cagir cunku esler ilerde kafamiza kakiyolar yapmadigimiz seyi en azindan sen bi sikinti olursa kakarsin hamile halimle sirf ailenle aramiz iyi olsun diye cagirdim dersin. Erkekler bi sekilde intikamini aliyo bos yere huzurn bozukur. birde senin ailenede ilerde boyle davranablr sucsuzken bile. Esinede soyle halsizm yardmci ol diye beraber hazirlayin. Cunku erkekler oyle o haftasonunu sana zehir eder surat asar degisik degisik davranir yani benimki oyle
Siz de onu ağırlamak zorundasiniz o zaman kusura bakmayın.Kusura bakmayın zorunda bizim adetlerimize göre
İyide biz 11 senedir küs değilizki zaten görüşüyoruz sadece zamanında büyük konuştuğu için evime gelemiyordu tükürdüğünü yalamamak adına.biz gidiyorduk şu anda da gelmesine gerek yok
İyi inşallah sizin de kayınvalideniz çat kapı hergün gelir ama anneniz geldiğinde elini eteğini çeker,aramaz sormaz.Ooooon bir senedir oglunun evine Gelmiyor mu simdi bu kadin? Tam 11 sene? Sebebi de sizin kaprisiniz mi yani?Hic de hakli falan degilsiniz, simariksiniz
BendeO yüzden konu sahibinin yerinde olsam hoşgeldine gelmemesine mutlu olurdum ben
Aynen erkekler kinini belli etmeden cikariyo o yuzden iyilikten zarar gelmez cagirirsin araniz daha da iyilesir iyi olir ha olmaz sen elinden geleni yapmis olursun adim atmis olursun vicdanin rahat eder kimseye vercek hesabin olmazAynen bacım çok beğendim yazdigin yorumu , adamlar onun aynisini bir şekilde sana da yaşatır 1 çay ,1 dilim kek alt tarafi yap kurtul .
Kaldı ki herkes kendine yakıştığı şekilde davranır,sen alttan al güzel ağırla onlar ezilsinler.
Yarın obur gün çocuğun doğunca senin anneni babanın gelmesine surat yapar eşin keyfin kaçar , hic ortam hazırlama...
Kayinvalidem yok ama olsa da annemle beni yalniz birakmak icin elini etegini cektigini anlayacak yasta ve olgunluktayim cok sukur kiiii onun bu dusunce sekli ve inceligi hosuma giderdiİyi inşallah sizin de kayınvalideniz çat kapı hergün gelir ama anneniz geldiğinde elini eteğini çeker,aramaz sormaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?