Kusura bakmayın son derece haklıyım o dönem bebeğim küçüktü hergün gelen kaynana annem gelince sırra kadem bastı ve 10 gün boyunca ne aradı ne geldi.ben de geldiğinde kendisine kızdım anneme neden hoşgeldine gelmedin diye.o da küstü ve bir daha gelmem dedi çekti gitti bu olay 11 sene önce oldu şimdi de gelemiyor.
Sizin anneniz kıymetli, haklısınız tabi.
Kayinvalidenizin de bir anne olduğunun farkında mısınız?
Ne saçma sebep.. zorla mi gelecek kadın hoşgeldin e? Gelmedi diye fırça atmışsınız üstüne. Çok normal değil mi, gelininden firca yiyince bu eve bir daha gelmem demesi?
Elinize yapışmaz, hamilesiniz, hasta değilsiniz, dışarı çıkıp gezecek gücünüz varsa, bir çay demleyebilirsiniz. Olmadı eşiniz yapsın her şeyi, siz bir şey yapmayın, dinlenin..
Ama tabi niyet olmayınca, bahane çok.
Gerçekten ya anlayışınız kıt ya da başka bir şey.11 senedir çok iyiyiz görüşüyoruz kendi gelmem dediği için lafından dönemedi hepsi bu kadar şimdi de siz çağırın ben döneniyorum diye haber salmış konu bu11 sene mi yanlışlıkla mi yazdınız
11 senedir böyle saçma bir şey için adamın annesini eve sokmuyor musunuz , ben eşime böyle bir şey yapsam çok utanırdım herkesten
Kadın belki de ana kız zaman geçirin diye gelmedi ,açıkçası ben gelse rahatsız olurdum kendi annenize hoşgeldin denmediği için eşinizin annesiyle 11 senedir görüşmüyor musunuz? Gerçekten yapacak bir yorum bulamıyorum.
Ayrıca ilk bebeğiniz falan da değilmiş altı üstü 10 haftalık bir gebelik , 2 gün sonra doğum yapmayacaksınız
Gerçekten şaşkınım
Evet kuzu kiziyoruz ben senin ne soylemek istediğini anladim. Ama dedigim gibi iyilikten zarar gelmez sen iyiligini yap en azindan kimseye vercek hesabin olmasin ilerde ailem cagirin dedi ama sen cagirmadin kotu niyetlisin falan der madem atmis bir adim sende at. Sonucta esinin ailesi yaptigi cok buyuk ayip ama icini bilemeyiz belki iyi niyete yapmistir sonucunu dusunememistir. O yuzden esini mutlu etmek ve huzurunun bozukmamasu adina cagirman senin icin daha karli olur benceAynen öyle kızdığım kişi zaten eşim
İyi inşallah sizin de kayınvalideniz çat kapı hergün gelir ama anneniz geldiğinde elini eteğini çeker,aramaz sormaz.
İnsanlara hakaret edemezsiniz hanımefendi sizin karşınızda kaynananız ya da kocanız yok hoş onlarda sizi insan yerine koymuyor belli ki.Gerçekten ya anlayışınız kıt ya da başka bir şey.11 senedir çok iyiyiz görüşüyoruz kendi gelmem dediği için lafından dönemedi hepsi bu kadar şimdi de siz çağırın ben döneniyorum diye haber salmış konu bu
Ya Allah rızası için ne empati sinden bahsediyorsun?Empati yoksunu insanlardan yorum istemiyorum
Siz kimsiniz insanlara hakaret ediyorsunuz, bir çizginizi bilin ya her önüne gelen işine gelmeyen üyeye hakaret edip saldırıyor. Mükemmel tavır bravo.Gerçekten ya anlayışınız kıt ya da başka bir şey.11 senedir çok iyiyiz görüşüyoruz kendi gelmem dediği için lafından dönemedi hepsi bu kadar şimdi de siz çağırın ben döneniyorum diye haber salmış konu bu
E sizde empati yoksunusunuz .. Kendinizi eşinizin ve eşinizin ailesinin yerine koymuyorsunuz sadece haklı taraf oldugunuzu düşünüyorsunuz ama bu kadar insan haksız olduğunuzu söylüyor anlamıyorsunz. Sizinde çocuğunuz var ve hamilesiniz .. Yıllar sonra saçma bir sebepten oğlunuzun veya kızınızın evine 11 yıl boyunca gidemezseniz o zaman belki empati duygunuz gelişir..Empati yoksunu insanlardan yorum istemiyorum
Gerçekten ya anlayışınız kıt ya da başka bir şey.11 senedir çok iyiyiz görüşüyoruz kendi gelmem dediği için lafından dönemedi hepsi bu kadar şimdi de siz çağırın ben döneniyorum diye haber salmış konu bu
allah razı olsun biri de beni anlamış.Evet kuzu kiziyoruz ben senin ne soylemek istediğini anladim. Ama dedigim gibi iyilikten zarar gelmez sen iyiligini yap en azindan kimseye vercek hesabin olmasin ilerde ailem cagirin dedi ama sen cagirmadin kotu niyetlisin falan der madem atmis bir adim sende at. Sonucta esinin ailesi yaptigi cok buyuk ayip ama icini bilemeyiz belki iyi niyete yapmistir sonucunu dusunememistir. O yuzden esini mutlu etmek ve huzurunun bozukmamasu adina cagirman senin icin daha karli olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?