Hamileyken annemleri çağıralım diyen koca

Off off aynı minvalde 200. Konu hamile herkes kendini hasta zannediyor
Bence hamileliği sadece bahane ediyorsunuz...
Pekala yeme içme dışardan halledilir çok pahalı değil...

ne bileyim börek tatlı alınır
Eşinizinde eli ayağı var yardım eder
Ama sizin işinize gelmiş siz hala o olaydan bence kızgınsınız

nasıl evlat ki o da agzını açıp tek söz söylememiş
Gelenekler bana aşırı saçma gelir her yönüyle sevmem
Ne benim annem ne karşı tarafın annesi geldıgınde dunurunu gormek zorunda değil...

dozunda merhaba merhaba olsa yeterli...
Madem geleneklere bu kadar önem veriyorsunuz sizin anneniz değil ama eşinizin annesi tabiki gelecek

ister sözünü çiğner ister çiğnemez o onun bileceği iş...
Siz isterseniz mesafenizi koruyun ama kızmak ne istemiyor görmek istememiş basit yani

ne bu gelenek tutkusu

11 sene mi yanlışlıkla mi yazdınız
11 senedir böyle saçma bir şey için adamın annesini eve sokmuyor musunuz , ben eşime böyle bir şey yapsam çok utanırdım herkesten

Kadın belki de ana kız zaman geçirin diye gelmedi ,açıkçası ben gelse rahatsız olurdum kendi annenize hoşgeldin denmediği için eşinizin annesiyle 11 senedir görüşmüyor musunuz? Gerçekten yapacak bir yorum bulamıyorum.

Ayrıca ilk bebeğiniz falan da değilmiş altı üstü 10 haftalık bir gebelik , 2 gün sonra doğum yapmayacaksınız
Gerçekten şaşkınım

Altına imzamı bırakıp gidiyorum

Gerçekten ya anlayışınız kıt ya da başka bir şey.11 senedir çok iyiyiz görüşüyoruz kendi gelmem dediği için lafından dönemedi hepsi bu kadar şimdi de siz çağırın ben döneniyorum diye haber salmış konu bu

Aynen öyle kızdığım kişi zaten eşim
Evet kuzu kiziyoruz ben senin ne soylemek istediğini anladim. Ama dedigim gibi iyilikten zarar gelmez sen iyiligini yap en azindan kimseye vercek hesabin olmasin ilerde ailem cagirin dedi ama sen cagirmadin kotu niyetlisin falan der madem atmis bir adim sende at. Sonucta esinin ailesi yaptigi cok buyuk ayip ama icini bilemeyiz belki iyi niyete yapmistir sonucunu dusunememistir. O yuzden esini mutlu etmek ve huzurunun bozukmamasu adina cagirman senin icin daha karli olur bence

O kaynana o eve gelecek bence. İş "annemi çağıralım" noktasına geldiyse açık açık "anneni bu evde istemiyorum" demedikçe yırtamazsınız.

Hamileliğin hangi dönemi nasıl oluyor bilmiyorum açıkçası. Ama eninde sonunda çağıracaksınız, hamilelik buna engel olmayacak. O yüzden hangi dönemde en kolay halledebilecekseniz o zaman çağırın. Sonuçta pazar gezmesine gidememeyi dert ediyorsanız, gezecek haliniz vardır, o zaman en azından bir çay kurabiye ağırlaması da yapabilirsiniz. Gerekirse eşinize bırakırsınız servis işini.

İyi inşallah sizin de kayınvalideniz çat kapı hergün gelir ama anneniz geldiğinde elini eteğini çeker,aramaz sormaz.

Ne güzel bir dilek bu.şahsen ben annem varken kv evime gelsin istemem, annem gelmiş oh rahat rahat sohbet ederiz.üzülmek bir yana içten içe sevinirim,iyi oldu diye.
Ayrıca bir de şu açıdan bakın olaya kv siz rahat edesiniz diye sizi başbaşa bırakmış.bensiz dertleşemizler,rahat edemezler diye ince düşünüp yalnız bırakmıştır.art niyet aramayın.

Gelenek diyorsunuz da bu gelenek belki de sadece sizi bağlıyor,11 saat uzaklıkta yaşayan annenizin yöresini,töresini,geleneğini ne bilsin bu kadın.mecbur mu Türkiye’nin tüm diyarlarını, adetlerini bilmeye.

İnsanlara hakaret edemezsiniz hanımefendi sizin karşınızda kaynananız ya da kocanız yok hoş onlarda sizi insan yerine koymuyor belli ki.

Empati yoksunu insanlardan yorum istemiyorum
Ya Allah rızası için ne empati sinden bahsediyorsun?
Annene hakaret etmemiş saygısızlık yapmamış ne yani, hoşgeldin demedi diye mi bu tavır?
Vallahi şaka gibisiniz ya, eşiniz size aynısını yapsa ortalığı ayağa kaldırırsınız.
Siz empati yapmayı bilmiyor, bir dakika bile durup "acaba ben haksız olabilir miyim, abartıyor olabilir miyim?" demiyorsunuz hala kendinizi haklı görüyorsunuz. Pes.

Siz kimsiniz insanlara hakaret ediyorsunuz, bir çizginizi bilin ya her önüne gelen işine gelmeyen üyeye hakaret edip saldırıyor. Mükemmel tavır bravo.

Empati yoksunu insanlardan yorum istemiyorum
E sizde empati yoksunusunuz .. Kendinizi eşinizin ve eşinizin ailesinin yerine koymuyorsunuz sadece haklı taraf oldugunuzu düşünüyorsunuz ama bu kadar insan haksız olduğunuzu söylüyor anlamıyorsunz. Sizinde çocuğunuz var ve hamilesiniz .. Yıllar sonra saçma bir sebepten oğlunuzun veya kızınızın evine 11 yıl boyunca gidemezseniz o zaman belki empati duygunuz gelişir..

Ben aynı durumda olsam kayinvalidemi zorla da olsa evime getirirdim ,küçük küçüklüğünü hakli da olsa bilmeli .
Sizin anneniz olsa ne yapardınız , lafindan dönmesini 11 sene mi beklerdiniz yoksa anne boşver artık bu konuyu buyur gel evime unutalım gitsin mi derdiniz.

Sizin gidiyor olmanız haklı olmanızı gostermiyor bana göre..

Yorumları o
allah razı olsun biri de beni anlamış.

11 sene gelememesinin sebebi kendi ettiği büyük laf yoksa benimle arası gayet iyi aramızda bir husumet yok.Büyük konuşmasaydı şu anda gelmek istiyor ama zamanında ettiği laf için siz çağırın diyor konu bu anlayamayanlar için son kez diyorum.ve gereksiz yorumları okumuyorum bilginize.Kınayan yaşasın,beni anlayanlardan Allah razı olsun.konu kapanmıştır.

Empati yoksunu değiliz hanımefendi. Buraya konu açmışsınız ama bence siz asla eleştirilmeye gelemiyorsunuz hem evladınız var hemde evlilik yılınıza bakarsak yaşınızda belli bir yere gelmiş. Empatiden anlasaydınız kaç hafta eşinizi oyalayacağınıza kendinizi eşinizin yerine koyup ya da kayınvalidenizin zaten onları çoktan evinizde ağırlardınız. Bence siz empati yapmayı bilmiyorsunuz kusura bakmayın.. Sizin anneniz değerliyse sadece bir hoşgeldine gelmedi diye tavır alıyorsanız karşınızdakide bir ANNE..

Tekrar söylüyorum 11 senedir görüşmüyoruz demedim görüşüyoruz ama evime gelmedi çünkü büyük konuşup çıktı o evden.yoksa aramız kötü değil gayet iyiiiii.biz gidiyoruz dışarda görüşüyoruz gelmem diyene yapacak bir şeyim yoktu sen bilirsin dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…