Hamileyken annemleri çağıralım diyen koca

Benimde eltim aynı sizin gibi ve her şeyde eşinin ağzına bakan ailesini yok sayan bi kaynım var . Ama benim kv de her ne o olursa olsun eltimin yaptıklarını görmezden gelip oğlumun evi diye gider gelir ve eli dolu dolu gider hiç boş gitmez ama elti olacak nankör kvde ne arar ne sorar ne davet eder çünkü onun hamuru kin ve nefret cikarcilikla yoğrulmuş maleseff sizin ki de öyle . Ama bu dünya kimsenin yanına kalmaz etme bulma dünyası bilin istedim.

Pardon da siz baya bahane arıyorsunuz halsizim desem dışarı da çıkartmaz diyorsunuz demek ki hamileliktenn halsiz falan değilsiniz gezmeye gayet mecaliniz var ayrıca bir çay bir börek kek yapmak zor değil hasta değil hamilesiniz yani ki öbür olayda da ne oldu belli değil ama çağırmamakla ayıp ediyorsunuz eşiniz rica ediyor nereye kadar bahane ha yine bir patavatsızlığı olursa eşinizde görür o zaman kaynanaya yakın tutmasaydın kendi ailene şehir dışına bile gidebilmişsin haksızlık yapıyorsunuz

Kayinvalidw yemek yapsin getirsin beraber yiyin.
10.haftami dusunuyorum geberiyodum mide bulantisindan.Evim çöp tenekesi gibiydi.Kimseyi agirlamadim.

Yardım etmese gelmese yakınında olmasa neden gelmedi derdin daha çok koyuyor insana emin ol şans. Manevi olarak pek zararları yoksa gelsinler.. insanın cocukluykrn insana o kadar ihtiyacı oluyor ki .. elalemden yardım isteyeyecegine onlar yardımcı olsun

Boşan demeni beklemiştim o kadar alıştım ki görmeyince kendimi kötü hissediyorum
Böyle koca bosanır mı kızbaksana annemi cagıralım diye kadına yalvarıyor, 11yıldır annesıne evine girmiyor zerre uzuntu duymadan karısına izin verıyor böyle davranmasına.
Hayırsız gelinler ıcın ideal damat adayı

Hahah İşte hayırsız geline hayırlı koca hayırlı geline hayrsız koca ahh ahh

Annesi gelince ne olacakmış? Çok istiyorsa gitsin kendi 3 dklık yer diyorsun. Hiç anlamam ya bu gelme gitme işleri neden bu kadar dert edilir. Saçma sapan. Karnın burnunda milletle mi uğraşacaksın? Annesini çağırınca ne olacak gerçekten hadi oturdun iki çay içtin eeee? Zaten kadın uzakta değil ki burnunun dibinde. Ne kadar komik.

Acaba gelin hanım ne dedi de kadın bir daha gelmem dedi,valla sırf annesine hoşgeldine gelmedi diye kavga çıkaran gelinden her lafı beklerim ben.Ha buna rağmen ben kayinvalde yerinde olsam oğlumun evine giderdim,bunun icinde davet beklemezdim.

Bileniyorm anlatilana gore yapiyorn ben yorumu

Valla abartmışsınız bence birazcık çok büyük bir olay yok anneniz geldiğinde belki kayınvalideniz hastaydı belki müşkül bir durumu vardı vs anlayışlı olmak gerekir. Ayrıca siz ne dedinizde bu olay sonrasında bir daha gelmem dedi kadın sizin evinize o ayrı bir sorun. Ayrıca siz gelin olarak hamilesini vs olabilir alt tarafı bir yemeğe çağırcaksınız bu kadar aciz olamazsınız. Uykunuz gelebilir yorulabilirsiniz hasta değilsiniz hamilesiniz abartmayın bu kadar. Kadın sizden davet beklediğine göre siz hatalısınız bu olayda ki kadın bunu bekliyor. Farzedinki sizin anneniz size geldi 10 saat olsun 3 dk lık yer olsun çağırmayacakmısınız hamilesiniz die. O kadında eşinizin ailesi anlayışlı olun azcık

Kocanız niye size soruyor annemleri davet edeyim mi diye? Yani yatıya kalmayacaklarsa neden bu kadar buyuk mesele haline geliyor ki bu?
Alt tarafı hamilesiniz yatalak hasta değilsiniz ki? Sizden her öğün masayı donatmanizi bekleyecekte değiller herhalde..bence siz kv yi istemiyor gelmemesi için hamileliginizi kullanıyorsunuz zaten "eşime halsizim desem pazar pazar evde kalıcam"demenizden dışarıya çıkacak kadar Iyi durumda olduğunuz belli oluyor iki çay ikram etmek mi zor geldi?

Ne kinmiş sizdeki valla,11 YIL OĞLUNUN EVİNE GELEMEMİŞ . ..
Ben size bişey demiyorum,tamamen eşiniz hatalı. Sizin bu tavriniz daha doğrusu şımarıklılıgınizdan dolayi annesine bunu revâ gören evlat hatalıdır benim gözümde.

Bu kocaları nasıl bu şekle çeviriyorsunuz merak ediyorum? Sizin ki anne de o adam ağaç kovduğundan mi çıktı? Saygısızlık yapmışsınız zamanında resmen. Şimdi de devam ettirmeye çalışıyorsunuz. Sizin de evladınız olacakmış Allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin. O var ya bin bir emekle buyuyecek gecenizi gunduzunuze katacaksiniz. Sonra elin kızı size bir posta koyacak oglunuzun evine bile gidemeyeceksiniz... Allah'ım sen koru...

Biz eşimle düğünsüz filan yurtdışında evlendik bu tip tantanaları sevmediğimiz için. Ben gidip eşimin ailesiyle tanıştım o benimkiyle tanıştı ama eşimin ailesi bi gelelim de ailenle tanışalım demedi. Beş yıldır evliyiz hala tanışmazlar geçtim yani hoşgeldini beşgittini. Valla hiç umurumda olmadı hatta işime de geldi. Yani annem eşimin ailesiyle tanışsa ne tanışmasa ne. Hiç bana verdikleri değer filan diye de düşünmedim. Yine hastalık vefat birşey olur fırsat düşer neşeyle giderim eşimin ailesine bizim şehire gelseler eve de çağırırım sonuçta eşim için yapıyorum bunları o benim aileme iyi davranıyor ben de ona jest yapıyorum kafam rahat. Siz işsiz misiniz hobisiz misiniz huzursuzluk mu aranıyorsunuz nedir 11 yıl insan kan davası olsa unutur yani

Hoşgeldin demesi yerinde olabilirdi ama belki o an aklıma gelmemiştir,siz sorduğunuzda ne cevap verdi bundan hiç bahsetmemişsiniz? Olayın altı çok boş kalmış.Garip olan damat kişisinin 11 senedir bu olayla ilgisi adım atmaması.Birde kv 11 sene sırf bundan gelmemezlik etmez bence siz başka bir şeyler de demişsiniz.Aksi halde kv de kindar olmuş olur.Bu olayda eksik parçalar var çok üstünkörü anlatmışsınız

İyide biz 11 senedir küs değilizki zaten görüşüyoruz sadece zamanında büyük konuştuğu için evime gelemiyordu tükürdüğünü yalamamak adına.biz gidiyorduk şu anda da gelmesine gerek yok

Eşiniz hatalı evet hem de sonuna kadar
Onun yerinde olsam 11 yıldır hatırımı saymamış bir kadına eş demem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…