- 27 Kasım 2018
- 626
- 627
- 103
Yardım etmese gelmese yakınında olmasa neden gelmedi derdin daha çok koyuyor insana emin ol şans. Manevi olarak pek zararları yoksa gelsinler.. insanın cocukluykrn insana o kadar ihtiyacı oluyor ki .. elalemden yardım isteyeyecegine onlar yardımcı olsunMerhaba,yazın kayınvalidelere 3 dakikalık yerden ev tuttuk.böyle bir hatayı neden yaptım bilmiyorum neyse daha önceki evimden bi daha bu eve gelmem deyip çıktığı için kaynana yeni eve de gelmeye cesaret edemedi.O zaman tamamiyle kendi terbiyesizliğiydi o konuya girmek istemiyorum.eşim de illa gelin dediğinde bir gün biz geliriz oğlum ama siz çağırın demiş.çünkü lafından dönemiyor.neyse eşim bunu duyduğundan beri her haftasonu beni yiyor annemleri çağıralım diye ama hep bir şey çıktı babam hasta oldu,memlekete gittim vs.şimdi de hamileyim kendime zor yeme içme yapıyorum,halsizim,çabuk yoruluyorum,uykum çok geliyor.Eşim denen düşüncesiz de bunları bilmesine rağmen annemleri çağıralım mı diye bir gol attı az önce şimdi ben buna ne diyim.halsizim desem bugün çıkmayalım diyip pazarımı evde geçirtecek,çağıralım desem misafir ağırlamak istemiyorum hamile halimle zamanında büyük konuşmayacaktı bu eve bir daha gelmem diye.Akıl fikir istiyorum.
Boşan demeni beklemiştim o kadar alıştım ki görmeyince kendimi kötü hissediyorumBu konuda gelinin hayırsızlıgını bir kenara koydum, asıl ve öz hayırsız olan kocası.
Ne bicim evlatmıs.
Böyle koca bosanır mı kızBoşan demeni beklemiştim o kadar alıştım ki görmeyince kendimi kötü hissediyorum
HahahBöyle koca bosanır mı kızbaksana annemi cagıralım diye kadına yalvarıyor, 11yıldır annesıne evine girmiyor zerre uzuntu duymadan karısına izin verıyor böyle davranmasına.
Hayırsız gelinler ıcın ideal damat adayı
Acaba gelin hanım ne dedi de kadın bir daha gelmem dedi,valla sırf annesine hoşgeldine gelmedi diye kavga çıkaran gelinden her lafı beklerim ben.Ha buna rağmen ben kayinvalde yerinde olsam oğlumun evine giderdim,bunun icinde davet beklemezdim.Kiz almiyor degilki kadin kendi cagirilmak istiyo. kiz benim evime gelmede dememis kadin kendi demis gelmicem diye. kimse kimsenin nazini cekmek zorunda degil sizin mantiginiza gore. Kayınvalideside prenses degil sonucta bi cikis yapmicakti kayinvalidesi sirf lafini yememis olmak icin gelmemis bence sirf lafini yememek icin evladinjn evine 11 sene gelmeyen anne kindardir olaya bide bu taraftan bakin. Yani kayinvalidesi cagirsaniz gelirim demis bi adim atmis kizda çağırir olur biter iyilikten zarar gelmez.
Bileniyorm anlatilana gore yapiyorn ben yorumuAcaba gelin hanım ne dedi de kadın bir daha gelmem dedi,valla sırf annesine hoşgeldine gelmedi diye kavga çıkaran gelinden her lafı beklerim ben.Ha buna rağmen ben kayinvalde yerinde olsam oğlumun evine giderdim,bunun icinde davet beklemezdim.
Ne kinmiş sizdeki valla,11 YIL OĞLUNUN EVİNE GELEMEMİŞKusura bakmayın son derece haklıyım o dönem bebeğim küçüktü hergün gelen kaynana annem gelince sırra kadem bastı ve 10 gün boyunca ne aradı ne geldi.ben de geldiğinde kendisine kızdım anneme neden hoşgeldine gelmedin diye.o da küstü ve bir daha gelmem dedi çekti gitti bu olay 11 sene önce oldu şimdi de gelemiyor.
Triplere bak.Beni annem onun dünürü kusura bakmayın ama kızını 10 saatlik uzağa vermiş bir hoşgeldine gelmek zorunda.ayrıca annem gelene kadar hergün torun sevmeye geliyordu hem de çat kapı sonra kayboldu bi 10 gün
İyide biz 11 senedir küs değilizki zaten görüşüyoruz sadece zamanında büyük konuştuğu için evime gelemiyordu tükürdüğünü yalamamak adına.biz gidiyorduk şu anda da gelmesine gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?