- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.484
- 448
Ben de anlatsam ağzınız açık kalır. Bizim farkımız ne acaba? Bizimkiler niye böyle değil :)Ben de bunu dusundum..turlu işleri yaptı ..ipleri kopardık.kem kum barısıldı..eşim yüzünde tebessüm annem gelse annem kalsa bıdı bıdı ..
Şu an ben de size ozendım..
Tartistiginiz için eğer istemiyorsunuz onu bilemem ama hamileliğinizi bahane etmeyin bence takviminizde 10 hafta yazıyor. Daha 10 haftalık hamilelikte bu kadar zor bir durum yok, sürekli kusarak geçirmiyorsaniz eğer.Merhaba,yazın kayınvalidelere 3 dakikalık yerden ev tuttuk.böyle bir hatayı neden yaptım bilmiyorum neyse daha önceki evimden bi daha bu eve gelmem deyip çıktığı için kaynana yeni eve de gelmeye cesaret edemedi.O zaman tamamiyle kendi terbiyesizliğiydi o konuya girmek istemiyorum.eşim de illa gelin dediğinde bir gün biz geliriz oğlum ama siz çağırın demiş.çünkü lafından dönemiyor.neyse eşim bunu duyduğundan beri her haftasonu beni yiyor annemleri çağıralım diye ama hep bir şey çıktı babam hasta oldu,memlekete gittim vs.şimdi de hamileyim kendime zor yeme içme yapıyorum,halsizim,çabuk yoruluyorum,uykum çok geliyor.Eşim denen düşüncesiz de bunları bilmesine rağmen annemleri çağıralım mı diye bir gol attı az önce şimdi ben buna ne diyim.halsizim desem bugün çıkmayalım diyip pazarımı evde geçirtecek,çağıralım desem misafir ağırlamak istemiyorum hamile halimle zamanında büyük konuşmayacaktı bu eve bir daha gelmem diye.Akıl fikir istiyorum.
Çok güzel yorum yapmışsınız. Kimse kimseye hosgeldine gitmek zorunda değil. Belki annesinden haz etmiyor. Koca kadına evinde azar çekip yollamış resmen şimdi de hamileyim de hamileyim.Sizin anneniz kıymetli, haklısınız tabi.
Kayinvalidenizin de bir anne olduğunun farkında mısınız?
Ne saçma sebep.. zorla mi gelecek kadın hoşgeldin e? Gelmedi diye fırça atmışsınız üstüne. Çok normal değil mi, gelininden firca yiyince bu eve bir daha gelmem demesi?
Elinize yapışmaz, hamilesiniz, hasta değilsiniz, dışarı çıkıp gezecek gücünüz varsa, bir çay demleyebilirsiniz. Olmadı eşiniz yapsın her şeyi, siz bir şey yapmayın, dinlenin..
Ama tabi niyet olmayınca, bahane çok.
Bişeyi kırk kere söylersen olurmuş:)))Hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim...bıktım bu buldumcuklardan...
Sanırım bütün erkekleri kocanız gibi zannediyorsunuz ama oyle birsey yok her erkek "kafaya kakmiyor" ve intikam almıyor.Bence ara cagir cunku esler ilerde kafamiza kakiyolar yapmadigimiz seyi en azindan sen bi sikinti olursa kakarsin hamile halimle sirf ailenle aramiz iyi olsun diye cagirdim dersin. Erkekler bi sekilde intikamini aliyo bos yere huzurn bozukur. birde senin ailenede ilerde boyle davranablr sucsuzken bile. Esinede soyle halsizm yardmci ol diye beraber hazirlayin. Cunku erkekler oyle o haftasonunu sana zehir eder surat asar degisik degisik davranir yani benimki oyle
Simdi siz karakterli bir davranis gösterdiğiniz için ve kırmızı cizgileriniz olduğu için ve bu çizgiyi aşana da yol verebildiginiz icin burada cok taslanirsiniz zaten banlanmışsınız kim bilir nasil tahrik ettilerKusura bakmayın son derece haklıyım o dönem bebeğim küçüktü hergün gelen kaynana annem gelince sırra kadem bastı ve 10 gün boyunca ne aradı ne geldi.ben de geldiğinde kendisine kızdım anneme neden hoşgeldine gelmedin diye.o da küstü ve bir daha gelmem dedi çekti gitti bu olay 11 sene önce oldu şimdi de gelemiyor.
Bunun kılıbıklıkla alakası yokArkadas millette ne kılıbık kocalar var.boyle arsiz olmak gerekiyor demek ki dicem ama yok adamlar cekmez valla..ama demek ki cekenler var..11 yil yaaa.11 yıl kocanin annesi o eve adim atamamis nasil korkuttuysaniz kadini..
Unutmayın oda bir anne ve tekrar anne oluyorSimdi siz karakterli bir davranis gösterdiğiniz için ve kırmızı cizgileriniz olduğu için ve bu çizgiyi aşana da yol verebildiginiz icin burada cok taslanirsiniz zaten banlanmışsınız kim bilir nasil tahrik ettiler
Burda genelde kaynana terörüne boyun egen var sorun kk da kac kisi kaynanasıyla görüşmüyor acabasizin yerinizde olmak isteyip olamadiklari icin begenmedim isaretleri de uçuşmuş ahahahaha. Kendi annesiyle konusmayanlar var kaynana kimmis ki peeh. Cagirmayin gelmesin
Kaynana bir değer mi ki Ona sahip çıkalım?Unutmayın oda bir anne ve tekrar anne oluyor
Birine boyun eğmek itaat etmek ayrı birşeydir
Değerlere sahip olmak çok ayrı birşeydir
Kimsenin bu konuda konu sahinini kıskandığını düşünmüyorum
Ben kendi adıma o anneye üzüldüm
Benim annem benim evime eşim yüzünden gelemiyorsa bu bir üzüntüdürKaynana bir değer mi ki Ona sahip çıkalım?
Oğulları çıkıyor iste yetmez mi? Niye üzülüyorsunuz oglu görüşüyor iste. Gelinle görüşmese evine gelmese ne olcak ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?