Hamileyken annemleri çağıralım diyen koca

Ben de bunu dusundum..turlu işleri yaptı ..ipleri kopardık.kem kum barısıldı..eşim yüzünde tebessüm annem gelse annem kalsa bıdı bıdı ..
Şu an ben de size ozendım..
Ben de anlatsam ağzınız açık kalır. Bizim farkımız ne acaba? Bizimkiler niye böyle değil :)

bi doğur siz çagirin demeden direk gelir hergün sizde olacaktir..
eşine bunu konuş annen hergün gelir hiç merak etme şimdilik ben rahatsizim yemek yapamam de.

11 senedir o gelmedi ben gidiyordum hep ama kırgın olduğum için kendim hiç çağırmak istemiyorum diyorsunuz. Kusura bakmayın da o kadar kırgın olsanız kendiniz de gitmezdiniz, içinizden gelmezdi, yüzüne bakmazdınız. Ama siz hepsini yapıyor sadece evinize çağırmıyorsunuz. Bahanenize de 2 aylık hamileliği alet ediyorsunuz. Kaldı ki halim yok ama gezmeye gideceğim diyerek kendiniz de aleni itiraf etmiş oluyorsunuz zaten. Bunu burada herkesin anladığı gibi elbet kocanız da anlayacak kimse saf değil, göze alıyorsanız kocanızla sorun yaşamayı devam edin madem.

hamile halimle lafı bana mı itici geliyor hamileliğin başlarında özellikle

birde gerekçeniz çok saçma konu sahibi kusura bakmayın
eşiniz bu gerekçeyi kabul edip bunca zaman çağırmamanızı hoş mu görüyor gerçekten?
artık banınız kalkınca yazarsınız

Tartistiginiz için eğer istemiyorsunuz onu bilemem ama hamileliğinizi bahane etmeyin bence takviminizde 10 hafta yazıyor. Daha 10 haftalık hamilelikte bu kadar zor bir durum yok, sürekli kusarak geçirmiyorsaniz eğer.
Çok güzel yorum yapmışsınız. Kimse kimseye hosgeldine gitmek zorunda değil. Belki annesinden haz etmiyor. Koca kadına evinde azar çekip yollamış resmen şimdi de hamileyim de hamileyim.
İçim şişti herşeye hamileliği bahane edenlerden. Daha 10 haftalık yani ne olabilir? Hamilesin ya hasta değilsin.

yatıya da değilmiş üstelik. Bu kadar düşündüğünüzde göre yatıya herhalde diye düşünmüştüm. Akıl istemissin benim aklım ermedi bu işe

Sİzin esinizde is yok maalesef.
11 senedir annesi esi yüzünden evine gelemeyen adamın size bu konuda ricadan baska bi durumu olmuyorsa cidden cok sanslısınız mi diyim ne diyim bilemedim. Boyle is mi olur ne sacma sorun tamamen kaprisiniz

hamile hamile işe gitmek zorunda kalan insanlar ne yapiyor acaba.
isteyip istememekte haklimisiniz bilmiyorum ama hamileliginizi kullaniyorsunuz gibi geldi bana.
hamilelik hastalik değil ama bizim yeni nesil bayanlarimiz sanirsin son insani onlsr doguracak oyle bir nazlanma tizlanma

Hamileliği bazen çok abartıyoryuz. Hamile hamile misafir ağırladım, hamile halimle şunu yaptım, bunu yaptım söylemleri bazen çok itici oluyor. İstemezsen çağırmazsın ama buna hamileliği bahane etmek çok saçma. Çünkü hiç bir hamile gezerken, ay bu halimle gezdim diye hayıflanmıyor.

Ilk haftalar kisiden kisiye degisiyor . Bende 8 haftalik hamileyken misafir agarlamistim ama ne yaptgim yemekten ne kurdugm sofradan bsy anladm yemekler tatsiz olmustu bana gore hele o salca kokusu basima basima vurmustu birde ustune gripte olmustm sonra millet gitti bir guzel hastanelik oldum. yani gercekten kendinizi iyi hissetmiyorsaniz yapamayacaginizi dusunuyorsaniz esinizle konusun ortak bir yol bulun derim. yada yemekle ugrasamam diyorsaniz caya cagarin yaninda biseyler hazirlarsinz yada esiniz alir biseyler halolmus olur

Arkadas millette ne kılıbık kocalar var.boyle arsiz olmak gerekiyor demek ki dicem ama yok adamlar cekmez valla..ama demek ki cekenler var..11 yil yaaa.11 yıl kocanin annesi o eve adim atamamis nasil korkuttuysaniz kadini..

Hamileliği hastalık olarak görenlendensiniz sanirim. Altı ustu gelirler bi çay ikram edersiniz ama gelmemeleri için kırk takla atıyorsunuz. Anne olucaksınız kendi ailenizi çağırmak isteseniz eşiniz sizin gibi yapsa ? Annenizi koşa koşa çağırırzınız ama.

Sanırım bütün erkekleri kocanız gibi zannediyorsunuz ama oyle birsey yok her erkek "kafaya kakmiyor" ve intikam almıyor.

Simdi siz karakterli bir davranis gösterdiğiniz için ve kırmızı cizgileriniz olduğu için ve bu çizgiyi aşana da yol verebildiginiz icin burada cok taslanirsiniz zaten banlanmışsınız kim bilir nasil tahrik ettiler
Burda genelde kaynana terörüne boyun egen var sorun kk da kac kisi kaynanasıyla görüşmüyor acaba sizin yerinizde olmak isteyip olamadiklari icin begenmedim isaretleri de uçuşmuş ahahahaha. Kendi annesiyle konusmayanlar var kaynana kimmis ki peeh. Cagirmayin gelmesin

Arkadas millette ne kılıbık kocalar var.boyle arsiz olmak gerekiyor demek ki dicem ama yok adamlar cekmez valla..ama demek ki cekenler var..11 yil yaaa.11 yıl kocanin annesi o eve adim atamamis nasil korkuttuysaniz kadini..
Bunun kılıbıklıkla alakası yok
Bu tamamen vicdani bir durum
Bir anneye bu reva görülüyorsa
Kadında da adamda da ciddi insani sorunlar var demektir

Unutmayın oda bir anne ve tekrar anne oluyor
Birine boyun eğmek itaat etmek ayrı birşeydir
Değerlere sahip olmak çok ayrı birşeydir
Kimsenin bu konuda konu sahinini kıskandığını düşünmüyorum
Ben kendi adıma o anneye üzüldüm

Kaynana bir değer mi ki Ona sahip çıkalım?
Oğulları çıkıyor iste yetmez mi? Niye üzülüyorsunuz oglu görüşüyor iste. Gelinle görüşmese evine gelmese ne olcak ki

Kaynana bir değer mi ki Ona sahip çıkalım?
Oğulları çıkıyor iste yetmez mi? Niye üzülüyorsunuz oglu görüşüyor iste. Gelinle görüşmese evine gelmese ne olcak ki
Benim annem benim evime eşim yüzünden gelemiyorsa bu bir üzüntüdür
Tabiki bir değer
Olumsuz örneklerin olması değersiz olduğu anlamına gelmez
Eşimizin annsi çocuklarımızın atasıdır
Genlerini çocuklarımızda taşıyoruz
Öyle aman aman bir problemde yok aralarında konu sahibinin anlattığına bakılırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…