- 9 Aralık 2016
- 1.890
- 3.070
- 83
- 38
Beni de annem 15 saat uzağa verdi o zaman kayınvalidem takla atmalı.Beni annem onun dünürü kusura bakmayın ama kızını 10 saatlik uzağa vermiş bir hoşgeldine gelmek zorunda.ayrıca annem gelene kadar hergün torun sevmeye geliyordu hem de çat kapı sonra kayboldu bi 10 gün
Kusura bakmayın son derece haklıyım o dönem bebeğim küçüktü hergün gelen kaynana annem gelince sırra kadem bastı ve 10 gün boyunca ne aradı ne geldi.ben de geldiğinde kendisine kızdım anneme neden hoşgeldine gelmedin diye.o da küstü ve bir daha gelmem dedi çekti gitti bu olay 11 sene önce oldu şimdi de gelemiyor.
Gelmezse gelmesin ama eşim dert etti kendine
Valla ben de.Acaba gelin hanım ne dedi de kadın bir daha gelmem dedi,valla sırf annesine hoşgeldine gelmedi diye kavga çıkaran gelinden her lafı beklerim ben.Ha buna rağmen ben kayinvalde yerinde olsam oğlumun evine giderdim,bunun icinde davet beklemezdim.
Çok iyiyseniz demekki kadın sizi hoş tutuyor.Gerçekten ya anlayışınız kıt ya da başka bir şey.11 senedir çok iyiyiz görüşüyoruz kendi gelmem dediği için lafından dönemedi hepsi bu kadar şimdi de siz çağırın ben döneniyorum diye haber salmış konu bu
Gercekten mutfaga giremeyecek kadr ayakta kalamayacak kadr kotuyseniz anlarim hak veririm ama gelmesini istemiyorsaniz acik soyleyin bir tas corba yapacak bir pilav koyacak haliniz yokmu anne kotuyum sende biseyler yap bende yapayim yeriz dersin yada anne erken gel yemekleri birlikte yapalim dersin bilemiyormMerhaba,yazın kayınvalidelere 3 dakikalık yerden ev tuttuk.böyle bir hatayı neden yaptım bilmiyorum neyse daha önceki evimden bi daha bu eve gelmem deyip çıktığı için kaynana yeni eve de gelmeye cesaret edemedi.O zaman tamamiyle kendi terbiyesizliğiydi o konuya girmek istemiyorum.eşim de illa gelin dediğinde bir gün biz geliriz oğlum ama siz çağırın demiş.çünkü lafından dönemiyor.neyse eşim bunu duyduğundan beri her haftasonu beni yiyor annemleri çağıralım diye ama hep bir şey çıktı babam hasta oldu,memlekete gittim vs.şimdi de hamileyim kendime zor yeme içme yapıyorum,halsizim,çabuk yoruluyorum,uykum çok geliyor.Eşim denen düşüncesiz de bunları bilmesine rağmen annemleri çağıralım mı diye bir gol attı az önce şimdi ben buna ne diyim.halsizim desem bugün çıkmayalım diyip pazarımı evde geçirtecek,çağıralım desem misafir ağırlamak istemiyorum hamile halimle zamanında büyük konuşmayacaktı bu eve bir daha gelmem diye.Akıl fikir istiyorum.
Ben olsam burnundan getiririm boyle bencil tiplerin. Hamileyim diyin ya naz yapin biraz... Ayrica kendi annenizi cagirin bence, bir kvyi ancak bir kv durdurur.Merhaba,yazın kayınvalidelere 3 dakikalık yerden ev tuttuk.böyle bir hatayı neden yaptım bilmiyorum neyse daha önceki evimden bi daha bu eve gelmem deyip çıktığı için kaynana yeni eve de gelmeye cesaret edemedi.O zaman tamamiyle kendi terbiyesizliğiydi o konuya girmek istemiyorum.eşim de illa gelin dediğinde bir gün biz geliriz oğlum ama siz çağırın demiş.çünkü lafından dönemiyor.neyse eşim bunu duyduğundan beri her haftasonu beni yiyor annemleri çağıralım diye ama hep bir şey çıktı babam hasta oldu,memlekete gittim vs.şimdi de hamileyim kendime zor yeme içme yapıyorum,halsizim,çabuk yoruluyorum,uykum çok geliyor.Eşim denen düşüncesiz de bunları bilmesine rağmen annemleri çağıralım mı diye bir gol attı az önce şimdi ben buna ne diyim.halsizim desem bugün çıkmayalım diyip pazarımı evde geçirtecek,çağıralım desem misafir ağırlamak istemiyorum hamile halimle zamanında büyük konuşmayacaktı bu eve bir daha gelmem diye.Akıl fikir istiyorum.
Merhaba,yazın kayınvalidelere 3 dakikalık yerden ev tuttuk.böyle bir hatayı neden yaptım bilmiyorum neyse daha önceki evimden bi daha bu eve gelmem deyip çıktığı için kaynana yeni eve de gelmeye cesaret edemedi.O zaman tamamiyle kendi terbiyesizliğiydi o konuya girmek istemiyorum.eşim de illa gelin dediğinde bir gün biz geliriz oğlum ama siz çağırın demiş.çünkü lafından dönemiyor.neyse eşim bunu duyduğundan beri her haftasonu beni yiyor annemleri çağıralım diye ama hep bir şey çıktı babam hasta oldu,memlekete gittim vs.şimdi de hamileyim kendime zor yeme içme yapıyorum,halsizim,çabuk yoruluyorum,uykum çok geliyor.Eşim denen düşüncesiz de bunları bilmesine rağmen annemleri çağıralım mı diye bir gol attı az önce şimdi ben buna ne diyim.halsizim desem bugün çıkmayalım diyip pazarımı evde geçirtecek,çağıralım desem misafir ağırlamak istemiyorum hamile halimle zamanında büyük konuşmayacaktı bu eve bir daha gelmem diye.Akıl fikir istiyorum.
Valla bence de haklısınız...Kusura bakmayın son derece haklıyım o dönem bebeğim küçüktü hergün gelen kaynana annem gelince sırra kadem bastı ve 10 gün boyunca ne aradı ne geldi.ben de geldiğinde kendisine kızdım anneme neden hoşgeldine gelmedin diye.o da küstü ve bir daha gelmem dedi çekti gitti bu olay 11 sene önce oldu şimdi de gelemiyor.
Ben de bunu dusundum..turlu işleri yaptı ..ipleri kopardık.kem kum barısıldı..eşim yüzünde tebessüm annem gelse annem kalsa bıdı bıdı ..On bir senedir gelmedi mi? Eş ve kv den yana çok şanslısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?