Hamileyken annemleri çağıralım diyen koca

Gerçekten 11 sene miymis?
Belki rahatsızlık vermemek için gelmemiştir?

çok da kötü durumda değilsin çünkü diyorsun ki halsizim desem dışarı çıkamayacağız pazar günüm evde geçecek. Eğer gerçekten kötü değilsen dışarıdan yemek söyleyin bir iki saat oturup giderler zaten ne olacak? Ben mesela evde eşimi bile istemiyordum, bırak dışarıya çıkmak istemeyi pencereyi açamıyordum koku gelir bir yerden diye. Biraz bahane olarak kullanıyorsun sanırım hamileliği de nereye kadar? Eninde sonunda gelecekler

Maksadınız ayakları alışmasın. Bu kapıyı hep açarsanız artık herzaman gelecekler. Aslında tek amacınız bu yoksa 2 kap yemek herzaman pişen birşey

kv nizin 11 yıl önceki yaptığı bana göre çok yanlış. Herne olursa olsun okadar yoldan gelmiş annenizi hoşgeldine gelmesi gerekirdi.
Ama sizin yaptığınızda yanlış.

Bukadar haksiz bir gelin nadir goruyoruz burda :) ne simariksiniz kadin sizin annenizi nazlamak zorundami sudan sebepten ailede huzursuzluk cikarmissiniz esiniz mulayim bir adamki hala daha naz niyaz cekiyor hamileyim misafir agirlayamam ne demek 9 ay eve kimse gelmiycekmi acaba

Beni annem onun dünürü kusura bakmayın ama kızını 10 saatlik uzağa vermiş bir hoşgeldine gelmek zorunda.ayrıca annem gelene kadar hergün torun sevmeye geliyordu hem de çat kapı sonra kayboldu bi 10 gün
Beni de annem 15 saat uzağa verdi o zaman kayınvalidem takla atmalı.

Kadın sizin annenize "hoşgeldin" demedi diye 11 senedir oğlunun evine giremiyor mu
4. sayfaya kadar okudum, başka bir sebep görmeyi bekledim ama hep aynı şeyi yazmışsınız.

Evli değilim, büyük konuşmaktan da korkarım ama annesine hoşgeldin demedi diye annemi azarlayan, tepki görünce özür dilemek yerine üste çıkıp annemi eve almayan adamı boşarım ben.
Değil 11 sene, 1 sene; 1 ay bile beklemem, boşarım. Hem de rezil ede ede...

Eşiniz ya çok saf ya da ana baba sevgisi nedir bilmiyor. Her iki durumda da saygı duyulacak biri değil.
Size yorum bile yapamıyorum zaten.
Mutluluklar...

Hamileliği öyle yaşayanlar varki
Sanki dünyada bir onlar yaşıyor bu durumu
Çoğu abartı
Evet zor tarafları hasasiyetleri ilaki var
Lakin insanoğlu üreyerek çoğalıyor dünyada 8 milyar insan var
Sende sıradan birisin bu prenses sendromu yaşayanlara demek istiyorum bazen
Kv yi ister ister çağırma lakin hamileliği kullanman zerre inandırıcı değil

Arkadaşlar haklı değilsiniz demiş fakat sizi sizin gibi biri anlar.. Şimdi ailemi her şeyimi bırakıp eşimin ailesinin oldugu şehre gitcem. Eşimin ailesini dört dörtlük ağırlayıp saygıda kusur etmicem sonra annem uzaklardan geldiğinde prenses kaynana annemi görmeye tenezzül etmeyecek heeee o zaman oda beklemesin evime gelip gitmesin annemi hiçe sayanı hiçe sayarım ki annem geldiğinde hem davet ettiler hem görmeye geldiler gelmeseydiler eski davetkar ikramları dört dörtlük gelini bir daha rüyalarında görürlerdi

Valla ben de.
Bence kadın oğlunu görebildiği için durumu önemsememiş, yoksa "evime giremiyor" değil giresi gelmiyor gibi.

Çok iyiyseniz demekki kadın sizi hoş tutuyor.
Ben olsam yüzüne bakarken utanırdım.

Ben ailemden uzakta yaşıyorum . Kayinvalidem annem geldi diye gelmek zorunda değil asla da alınmam.Çat kapı gelmesi daha kötü okadar zaman annemı gorememisin yalnız kalmak isterim. Ve bi aksam kendim gün ayarlar bir araya getiririm olur biter.
Kimse kimseye bişeyler yapmak mecburiyetinde değil sırf bu yüzden 11 yıl kadin oğlunun evine gelmemiş okadar ayıpki..
Madem bi annene gelmediler diye tavır alıyorsun ayıp sana göre ,o halde senin yaptığın ayıp değilmı. . Bi hoşuna gitmeyen birşeyde eve almiyorsun eşinde demiyormu sen benim anneme ayıp ediyorsun bende ozaman anneni istemiyorum diye..ahlakına laf eder ya da annenler evine gelir huzur vermez eşinle aranı açar Vs tamam. Yahu bu sebebten görüşmemek çok ayıp esim annemi bu nedenden istemese dünyayı başına yikardim bir okadar da üzülürdum hatrimi saymiyor diye... Allah her geline iyi kayınvalide ,her kayınvalideye de iyi gelin versin..

Yemek konusuna gelirsek benim ilk hamileliğim çok güzel geçmişti .. Şuan ikinci hamileliğim 4 aydir genelde yatıyorum berbat haldeyim yemeğimi ağrılarla bulantiyla yapıyorum. . Yaşamayan bilemez çünkü ilk hamileliğim de böyle söyleyenler bana naz yapıyo gibi geliyordu ve hatamı anladım. . Yemek olmaz belki zor olur önemli olan bir araya gelmek çaya çağırabilirsin ve hazır birseyler ikram edebilirsin kimse de ayiplamaz .sende zorlanmamis olursun

Valla yazdım yazdım sildim ben olsam gelmesinler demezdim..

Gercekten mutfaga giremeyecek kadr ayakta kalamayacak kadr kotuyseniz anlarim hak veririm ama gelmesini istemiyorsaniz acik soyleyin bir tas corba yapacak bir pilav koyacak haliniz yokmu anne kotuyum sende biseyler yap bende yapayim yeriz dersin yada anne erken gel yemekleri birlikte yapalim dersin bilemiyorm

Ben olsam burnundan getiririm boyle bencil tiplerin. Hamileyim diyin ya naz yapin biraz... Ayrica kendi annenizi cagirin bence, bir kvyi ancak bir kv durdurur.

Ya gelip terbiyesizce davranip, ustune rest cekip gelmeyen kvyi ne diye cagiracaksiniz ki siz??? Cagir gelsin diyenleri anlamiyorum. Cagirmayin yahu. Dinletin biraz lafinizi. Bu erkeklerin her dedigini yapiyorsunuz sonra tepenize cikiyorlar onunu alamiyorsunuz... Hep ayni mesele asiri simariklik. Bencillik ve saygisizlik. Boyle yaparsaniz bir kiymetiniz olmaz

Çok merakliysa disardan yemek soyleyin. Ya da esinz cok istiyorsa 1 ay daha beklesin. 1 aya rahatlayacaksiniz

Valla bence de haklısınız...
Küsmey bahane arıyormuş bulmuş suçu da size atmış ohh ne güzel... oğlanlar da hiç görmez kendi annesinin kızkardeşinin yaptığı sinsilikleri...

On bir senedir gelmedi mi? Eş ve kv den yana çok şanslısınız
Ben de bunu dusundum..turlu işleri yaptı ..ipleri kopardık.kem kum barısıldı..eşim yüzünde tebessüm annem gelse annem kalsa bıdı bıdı ..
Şu an ben de size ozendım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…