Hamileyken antibiyotik

Canım tesekür ederim .Bugünde acilde tekrarladım testi ve çok düşük bir enfeksıyon var dedi acildeki doktor.Bence suya yönel öncelikle dedi.Ve yenı değerlerle kadın doğumcudan görüş al dedi ve inş kullanmama gerek kalmadan atlatcam gibi görünüyor.Ayrıca benim için tecrübede önemli

Bende de ciddi enfeksiyon vardı Saraçoğlunun dut kürünü uyguladim 1 haftada geçti çok şükür zaten dut kaynatilincq antibiyotik görevi görüyor canım

Bende canım aynı seyi yasarken burda baska insanların tecrübesine ihtiyac duymuştum anlıyırum seni ondan inşallah su ile en yakın zamanda atlatırsın

9 ay boyunca sürekli antibiyotik verdi kullanmadım sadece toz vardı onu kullandım içime sinmedi kullanmak doktorun verdiği zararsız ama antibiyotik işte çok ağrın yanman yoksa bence kullanma derim

Aynısını yazacaktım

Antibiyotik yazan doktor gebe olduğunuzu bilmiyor muydu

Eczacılar bile gebelikte hangi ilaç zararlı bilirken yıllarını tıbba vermiş doktorlar bilmiyor yazıp geçiyor öyle mi
Hiç bir doktor bizim karnımızdaki bebeğin düşmanı değil
Kadın doğumcu olsun olmasın her doktor bir gebeye gerektiğinde hangi ilacın verileceğini bilir
Devlet hastanesindeki doktorları bu kadar küçümsemeyi de hiç anlamıyorum özeldekiler farklı eğitim mi alıyor
İlk üç ayda ilaç zararlı da enfeksiyon bebeğe zararlı değil mi

Tecrübe kişiseldir
Herkesin bedeni farklı
Sağlık konusunda tecrübeye değil doktorlara önem verin
Sağlıkla doğsun bebişiniz İnşaallah iyi bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…