dini yönden eğer hamileyseniz ve bi bebeğinizz varsa emme döneminde olan o bebeğe o emdiği süt haramdır. isteyen açar okur diyanetin sitesini. çok saçma yok öyle şey olmaz falan demeyin dinden çıkarsınız...
tıbbi yönden de emzirme eğer gerçeklşiyorsa kandaki kadınlık hormonları artacağı için rahimdeki bebeğin düşmesine sebep olma htimali çok yüksektir.emzirirken düşük yapabilirsiniz
Suan hamileyim ve emziriyorum..
Dini yonden haram oldugunu soyleyenler nasil bu bilgiye ulasiyor anlayamadim.
Okadar arastirdim haram diyen yok..
Kuran da bunun hakkinda kesin bir hukum yok.
Neye dayanarak haram rizkini caliyorsun diyorsunuz ?
Ben 21 haftalik hamileyim hala kesemedim kizimi. Tek uykuya dalarken istiyor..Merhabalar .. 2.5 aylik kizim var ..ve sanirim yeniden hamileyim .. henuz kan testi yaptiramadim .. size sormak istedigim ...hamileyken bebeginizi emzirdiginizde daha sonra bir soru ile karsilastiniz mi ..bebeklerinizin saglik durumu suan nasil...ben emzirmeye devam etmek istiyorum fakat bazi yorumlar cok moral bozucu
Dinden mi cıkarız ?iyi oku burayı.eger diyanetin sayfasında yazanları ciddiye alıyorsan cocugun blug cagına gelince evlendir.9yasında filan yani.diyanet öyle diyor hadi bakalım!acın kur-andan bana gösterin hamileyken o süt bebege haram bilmem nedini yönden eğer hamileyseniz ve bi bebeğinizz varsa emme döneminde olan o bebeğe o emdiği süt haramdır. isteyen açar okur diyanetin sitesini. çok saçma yok öyle şey olmaz falan demeyin dinden çıkarsınız...
tıbbi yönden de emzirme eğer gerçeklşiyorsa kandaki kadınlık hormonları artacağı için rahimdeki bebeğin düşmesine sebep olma htimali çok yüksektir.emzirirken düşük yapabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?