- 30 Mart 2023
- 3.370
- 9.950
- 78
- Konu Sahibi Siyahruhluu
Şiddet varsa sebep önemli değil tabi. Ama konuyu biraz açsanız adam nasıl biri, nerden bu şiddet başladı, tartışılan konu ne?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bunu söylüyordum hep hala da söylüyorum çevreme ama sıkıntı hamile kalınca başladı zaten sanki hamile olan ben değilim de oymuş gibi
Zihniyetim neden kötü olsun hanımefendi bilinçsiz olabilirim böyle bir adama güvenerek ailem bilmiyor babam koah hastası ileri derece söylesem çok üzülür gittim zaten geri geldim gitmem üzerime daha çok yüklenmesine sebep oluyor ben neden gidiyorum ayrıca o evde onun hakkı varsa benimde var tek bir lafta polisi arayacağımı oda biliyor o yüzden eve sadece yatmaya geliyor görmüyorum bileKonu sahibi, siz yarı cahil insanlardansınız. Okuduğu için kendisini eğitimli gören, cahil olmadığını sanan ama kafa yapısı tamamen zihniyeti kötü, bilinçsiz kişilerdensiniz.
Şiddet gördüğün evde ne işin var? Hem de hamile halinle? Ailen destek veriyormuş, maddi gücün varmış. Neden hala o evde kalarak bebeğin canını riske atıyorsun?
Ailen bu durumunu bilip seni o evde nasıl bırakıyor? Kocanı öyle bir anlatmışsınki, evde düşsen sana bir bardak su vermez gibi.
Anlattım aslında lavaboyu pislettiği için üzerime yürüdüŞiddet varsa sebep önemli değil tabi. Ama konuyu biraz açsanız adam nasıl biri, nerden bu şiddet başladı, tartışılan konu ne?
Zihniyetim neden kötü olsun hanımefendi bilinçsiz olabilirim böyle bir adama güvenerek ailem bilmiyor babam koah hastası ileri derece söylesem çok üzülür gittim zaten geri geldim gitmem üzerime daha çok yüklenmesine sebep oluyor ben neden gidiyorum ayrıca o evde onun hakkı varsa benimde var tek bir lafta polisi arayacağımı oda biliyor o yüzden eve sadece yatmaya geliyor görmüyorum bile
Değilsin bacım kendini yalnız hissetme. Ben de aynı durumdayım. Seni çok iyi anlıyorum zor bir süreç rabbim yardımcımız olsun. Bu süreçte bebeğini düşün. Eminim ki yavrularımızı kucağımıza aldığımızda yaşadıklarımızın acısı biraz daha hafifleyecek. Çocuk niye yaptın demek kimsenin haddine değil. Bana da diyen çok oldu keske çocuk olmasaymış diye benim çocuğum kimseye yük değil bakacak olan da benim büyütecek olan da kimseyi ilgilendirmiyor. Dışarıdan karışan yorum yapan çok olur aldırış etme. Duyma bile. Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez 4 duvar arasında neler yaşadın ki bu hale geldin böyle bir karar aldın. Bebeğin kaç aylık acaba?Merhaba inanın bunları yazarken boğazım düğüm düğüm en güzel zamanlarımı ağlayarak karnımdaki kuzumu strese sokarak yaşıyorum. Biz eşimle 9 yıllık bir ilişki ve sonrasında evlilikle birleştirdik hayatımızı daha 1 yıl olmadı evleneli :) daha 1 yıl olmadan boşanma kararı aldık ki hamileyim inişli çıkışlı bir ilişkimiz vardı ama hiç bu kadar yıpranmamıştık ben onu tanıyamamışım eee niye çocuk yaptın diyeceksiniz ben yemin olsun hamileyken tanıdım böyle olduğunu pişman değilim hamile olduğum için hep istemiştim 1 çocuk sahibi olmayı çok şükür tek başıma bakabilecek gücüm var işim var ayaklarımın üzerinde duruyorum ama çok ağrıma gidiyor yaşadıklarım ailem arkamda şimdi gitsem kabul eder evin içinde iki yabancı gibiyiz artık küfür hakaret şiddet evet şiddet ya gerçekten nasıl bunu kendime yaşattım aklım almıyor cahil bir insan değil ikimizde okumuş iyi yerlere gelmiş her şeyi kendimiz yapmış didinmiş insanlarız nasıl oldu da böyle oldu anlamıyorum tek dileğim kızım için daha sağlıklı bir hayat kurmak ama acemiyim ne yapacağım bilmiyorum
Şiddet ilk ne zaman başladıHayır hep eder ama bana değil iş deseniz gayet iyi hayalini kurduğu işe girdi hemde umrunda olmadığı kızı sayesinde işsizdi hamile olduğumu öğrendiğimiz gün teklif aldı
Yanlış anlamayın ama adamın ne mal olduğu belliymiş zaten.Benden başkası çekmez dedikçe kendi degerinizi düşürmüşsunuz.Kendi hayatınızın hiç kıymeti yok mu böyle adamları,sevgili, eş,baba,yapıyorsunuz ne uğruna??Aldattığını düşünmüyorum açıkçası hayatımda gördüğüm en cimri insandır başkasına çay bile ısmarlamaz benden başkası da çekmez zaten onu :)
Bunca sene sevgililik, aynı evde yaşamak evlenmek çok farklı. Hangi sebepten surekli kavga ediyosuniz? Hamile halinizle fiziksel siddettemi var ?Merhaba inanın bunları yazarken boğazım düğüm düğüm en güzel zamanlarımı ağlayarak karnımdaki kuzumu strese sokarak yaşıyorum. Biz eşimle 9 yıllık bir ilişki ve sonrasında evlilikle birleştirdik hayatımızı daha 1 yıl olmadı evleneli :) daha 1 yıl olmadan boşanma kararı aldık ki hamileyim inişli çıkışlı bir ilişkimiz vardı ama hiç bu kadar yıpranmamıştık ben onu tanıyamamışım eee niye çocuk yaptın diyeceksiniz ben yemin olsun hamileyken tanıdım böyle olduğunu pişman değilim hamile olduğum için hep istemiştim 1 çocuk sahibi olmayı çok şükür tek başıma bakabilecek gücüm var işim var ayaklarımın üzerinde duruyorum ama çok ağrıma gidiyor yaşadıklarım ailem arkamda şimdi gitsem kabul eder evin içinde iki yabancı gibiyiz artık küfür hakaret şiddet evet şiddet ya gerçekten nasıl bunu kendime yaşattım aklım almıyor cahil bir insan değil ikimizde okumuş iyi yerlere gelmiş her şeyi kendimiz yapmış didinmiş insanlarız nasıl oldu da böyle oldu anlamıyorum tek dileğim kızım için daha sağlıklı bir hayat kurmak ama acemiyim ne yapacağım bilmiyorum
Şiddet derken ? Hamileye mi şiddet ? Nerenize nasıl vuruyor ?Merhaba inanın bunları yazarken boğazım düğüm düğüm en güzel zamanlarımı ağlayarak karnımdaki kuzumu strese sokarak yaşıyorum. Biz eşimle 9 yıllık bir ilişki ve sonrasında evlilikle birleştirdik hayatımızı daha 1 yıl olmadı evleneli :) daha 1 yıl olmadan boşanma kararı aldık ki hamileyim inişli çıkışlı bir ilişkimiz vardı ama hiç bu kadar yıpranmamıştık ben onu tanıyamamışım eee niye çocuk yaptın diyeceksiniz ben yemin olsun hamileyken tanıdım böyle olduğunu pişman değilim hamile olduğum için hep istemiştim 1 çocuk sahibi olmayı çok şükür tek başıma bakabilecek gücüm var işim var ayaklarımın üzerinde duruyorum ama çok ağrıma gidiyor yaşadıklarım ailem arkamda şimdi gitsem kabul eder evin içinde iki yabancı gibiyiz artık küfür hakaret şiddet evet şiddet ya gerçekten nasıl bunu kendime yaşattım aklım almıyor cahil bir insan değil ikimizde okumuş iyi yerlere gelmiş her şeyi kendimiz yapmış didinmiş insanlarız nasıl oldu da böyle oldu anlamıyorum tek dileğim kızım için daha sağlıklı bir hayat kurmak ama acemiyim ne yapacağım bilmiyorum