• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken Boşanan Var Mı?? Biraz Dertleşmek Etmek İstiyorum. :((

ben ayrıldığıma değil dediğiniz gibi niye biz de böyle devam etmedik diye üzülüyorum. kafası çok gidip geliyodu bi göklere çıkartıyodu beni bi yerlerde sözlü ve davranışlarıyla onu da geçtim fiziksel olarak bile yerlerde sürüklüyodu. üzüldüğüm ayrıldığımız değil, hep olmasa bile çoğu zaman iyi davranmaması. ben onun git gelleriyle uğraşacak durumda değilim çok denedim ama evliliğimizin 3. günü başladı şiddet. elimden hiç bir şey gelmiyor. İnşAllah sizin evliliğiniz çocuğunuz olunca düzelir hiç bir sıkıntınız kalmaz. ufak tefek olur tabii ki. ona bişey diyemem. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

aynen çok kötü. mutlu olmak varken insanlar neden mutsuz olur hiç anlamıyorum. elindekinin kıymetni bilse erkekler. onlarda çok mutlu olcaklar aslnda. ama yok. bizde başarabilenlere ne güzel çiftler diye bakıp keşke bizde böyle ii olabilseydik diyoruz. ama geçmişe bakmamak ileri bakmak lazm. öyle daha çk üzülüyoruz. sende düşünmemeye çalış canm. dediğin gbi hakkmzda hayrlısı neyse o olsn. inş çk mutlu olursun.

aynen çok kötü. mutlu olmak varken insanlar neden mutsuz olur hiç anlamıyorum. elindekinin kıymetni bilse erkekler. onlarda çok mutlu olcaklar aslnda. ama yok. bizde başarabilenlere ne güzel çiftler diye bakıp keşke bizde böyle ii olabilseydik diyoruz. ama geçmişe bakmamak ileri bakmak lazm. öyle daha çk üzülüyoruz. sende düşünmemeye çalış canm. dediğin gbi hakkmzda hayrlısı neyse o olsn. inş çk mutlu olursun.
inşAllah. hayırlısı olsun. cinsiyet değilde biraz yapı ve karakter meselesi. Rabbim sonra utandırmasın.

Back