• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyken bosanan var mi?

cnmoglm

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2014
48
5
13
35
Meraba arkadaslar
daha oncede konu acmistm .esimle iki gundur kavgaliyiz benden ayri uyuyo ayri odada takiliyor.cok hassasim ve artik bu sacmasapan kavgalardan bunaldmm.kimseyle konusamiyrz anlatamiyrm da.napmaliym sizce ? Bosanirsam nolir ki diye düşünmeye başladım resmen :(

canım sorun ne boşanma en son çözüm

Meraba arkadaslar
daha oncede konu acmistm .esimle iki gundur kavgaliyiz benden ayri uyuyo ayri odada takiliyor.cok hassasim ve artik bu sacmasapan kavgalardan bunaldmm.kimseyle konusamiyrz anlatamiyrm da.napmaliym sizce ? Bosanirsam nolir ki diye düşünmeye başladım resmen :KK43:

Konusmamanizin sebebi nedir?

Ablamla bebek alisveri yapiyorduk internetten. Mirin kirin etti sikisikiz vakit var diye ben de israr edince sesini yukseltti bagirip cagrmaya basladi.kapiyi yumrukladi en son kriz gecirdim sandalye firlattm duvara .cok kotuydu ve yatagi bile ayirdi

Ablamla bebek alisveri yapiyorduk internetten. Mirin kirin etti sikisikiz vakit var diye ben de israr edince sesini yukseltti bagirip cagrmaya basladi.kapiyi yumrukladi en son kriz gecirdim sandalye firlattm duvara .cok kotuydu ve yatagi bile ayirdi

Bu mu ayrilma sebebiniz. Esiniz durumunuzun olmadigini söylemiş. Tamam yaptığı dogru degil ama sizin israriniz da iyi değil. Bunun için de bosanma olmaz tabiki.
Sadece biraz hatalarinizdam ders cikarmak icin ayrı durmaniz iyi
.

Haklisiniz durumumuz gayet iyi sadece takintili biri.sorun hep böyle basit kavgslar yapiyrz kaba davraniyor bi anda patlıyor ben istegimi dile getrmeye xalisrken kavgaya donustruyor. Suan yan odada ve tek kelime eiyrz napmaliy. Bilemedm gerginligim bebege yansiyr

Ama kapiyi deli gibi yumrukladi pisman ediyon adami evlendigine dedi.her kavgada bunu diyor
uyardmdeme diye israrla diyor ya normal.zaten hassasim napiyim patladm en son dayanmadm
hamileliğinde verdiği bir gerginlik var tabi... Benim de üzerimden bu gerginlik 2 ay dolduktan sonra geçmişti. Olur öyle arada sakince isteğinizi anlatın diycem ama anlamayan da anlamıyor işte. erkekler zor. çok zor

hamileliğinde verdiği bir gerginlik var tabi... Benim de üzerimden bu gerginlik 2 ay dolduktan sonra geçmişti. Olur öyle arada sakince isteğinizi anlatın diycem ama anlamayan da anlamıyor işte. erkekler zor. çok zor
Aynen cnm yaa .ki bide gurur yaptim zoruma gitti cok.gercekten cook merk ediyorum ablamla annemle alacagim esyalari konusmam anormalmi? Kimsenin hicbirseye yorum yapmasina tahammulu yok.bunu aile sirrimizmis gibi anlattm diye kiziyo ya

Meraba arkadaslar
daha oncede konu acmistm .esimle iki gundur kavgaliyiz benden ayri uyuyo ayri odada takiliyor.cok hassasim ve artik bu sacmasapan kavgalardan bunaldmm.kimseyle konusamiyrz anlatamiyrm da.napmaliym sizce ? Bosanirsam nolir ki diye düşünmeye başladım resmen :KK43:
Kaç aylık hamilesin belki daha erken diye almamanı istemiş olabilir mi.

Ama kapiyi deli gibi yumrukladi pisman ediyon adami evlendigine dedi.her kavgada bunu diyor
uyardmdeme diye israrla diyor ya normal.zaten hassasim napiyim patladm en son dayanmadm

Ogretmen olduğunuza emin misiniz?
Ne biçim bir Türkçe bu?

Back
X