Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meraba arkadaslar
daha oncede konu acmistm .esimle iki gundur kavgaliyiz benden ayri uyuyo ayri odada takiliyor.cok hassasim ve artik bu sacmasapan kavgalardan bunaldmm.kimseyle konusamiyrz anlatamiyrm da.napmaliym sizce ? Bosanirsam nolir ki diye düşünmeye başladım resmen![]()
Ablamla bebek alisveri yapiyorduk internetten. Mirin kirin etti sikisikiz vakit var diye ben de israr edince sesini yukseltti bagirip cagrmaya basladi.kapiyi yumrukladi en son kriz gecirdim sandalye firlattm duvara .cok kotuydu ve yatagi bile ayirdi
Evet ogretmenimçalışıyor musunuz?
Gurur yaptim ben de.yanima gelmiyo yatahi ayrdi cildrcam .asil sorun ablamla bunlari konusmam.n eymis kendimiz alirmisz .kiz bana tecribesnden yardim etmeye calisiyor halbuki ne var bundakonuşmayı deneyn eşinzle
Ama kapiyi deli gibi yumrukladi pisman ediyon adami evlendigine dedi.her kavgada bunu diyorSiz de biraz agresif davranmışsınız sanki.
hamileliğinde verdiği bir gerginlik var tabi... Benim de üzerimden bu gerginlik 2 ay dolduktan sonra geçmişti. Olur öyle arada sakince isteğinizi anlatın diycem ama anlamayan da anlamıyor işte. erkekler zor. çok zorAma kapiyi deli gibi yumrukladi pisman ediyon adami evlendigine dedi.her kavgada bunu diyor
uyardmdeme diye israrla diyor ya normal.zaten hassasim napiyim patladm en son dayanmadm
Aynen cnm yaa .ki bide gurur yaptim zoruma gitti cok.gercekten cook merk ediyorum ablamla annemle alacagim esyalari konusmam anormalmi? Kimsenin hicbirseye yorum yapmasina tahammulu yok.bunu aile sirrimizmis gibi anlattm diye kiziyo yahamileliğinde verdiği bir gerginlik var tabi... Benim de üzerimden bu gerginlik 2 ay dolduktan sonra geçmişti. Olur öyle arada sakince isteğinizi anlatın diycem ama anlamayan da anlamıyor işte. erkekler zor. çok zor
Kaç aylık hamilesin belki daha erken diye almamanı istemiş olabilir mi.Meraba arkadaslar
daha oncede konu acmistm .esimle iki gundur kavgaliyiz benden ayri uyuyo ayri odada takiliyor.cok hassasim ve artik bu sacmasapan kavgalardan bunaldmm.kimseyle konusamiyrz anlatamiyrm da.napmaliym sizce ? Bosanirsam nolir ki diye düşünmeye başladım resmen![]()
Ama kapiyi deli gibi yumrukladi pisman ediyon adami evlendigine dedi.her kavgada bunu diyor
uyardmdeme diye israrla diyor ya normal.zaten hassasim napiyim patladm en son dayanmadm
Ablanız sizi hangi yönde etkiliyormuş?5aylik.sorun bana verdigi tepki.ablam beni etkiliyor diye kiziyor
Kampanyalar olunca soyluyor sunu al bence uygunmus kullasli da olur diye saadece buAblanız sizi hangi yönde etkiliyormuş?