hamileyken bosanan var mi?

Erkekler maddi olarak skntiya dustuklerinde agresiflesiyorlar.bir de cocuk olacak bezi mamasi hastanesi ilaci ustu basi...diye dusunup iyice strese giriyorlar..siz de hamilesiniz hormonlar tavanda geziyordur.
ikiniz de kendinize gore haklisiniz
ikiniz de olaya fazla tepki vermissiniz bence...
baska skintilariniz var mi bilmiyorum ama gonul alma isleri bazen kadinlara da dusuyor.guzel guzel konusun dertlesin birlikte yapin yapacaginizi....
annenin ablanizla paylasmakta yanlis bir sey yok esinizede guzelce anlattiniz mi...cocugumuz olacak heecanliyim annemle ablamla paylasiuorum bilmediklerimi soruyorum vs vs....sence neler almali vs vs
ben bu yaklasima normal.bir erkegin celallenecegini sanmiyorum tabi.karsinizdakinin tahtalari eksik degilse....

Oncelikle cevabiniz icin cook teşekkür ederim.anlatamama ragmen gayet iyi anlamissin:) insan isin icindeyken durumu farkedemiyr.yazdiklarn cok iyi geldi sagol.ama yastigini aldi gitti iki gundr diger odadan yanima gelmiyor.gurur yaptm bende.ne yapmaliyim sizce?

Aynen cnm yaa .ki bide gurur yaptim zoruma gitti cok.gercekten cook merk ediyorum ablamla annemle alacagim esyalari konusmam anormalmi? Kimsenin hicbirseye yorum yapmasina tahammulu yok.bunu aile sirrimizmis gibi anlattm diye kiziyo ya
Bizim bir arkadaşımız eşimle bana gelinleri ile ilgili bir şey söylemişti, çok garip gelmişti bana. Bizim yanımızdayken kendi ailesinden bahsetmesin, çok sevsin ama bunu bize söylemesin, sürekli ailesinden bahsedince ya da onlarla yaptığı şeylerden bahsedince geriliyoruz demişti... Kimi insanlar böyle demek ki, ben ona da söyledim, ne acayip bir istek diye. O da evet mantıksız olabilir ama, rahatsızlık veriyor sonuçta demişti.

erkekler bazi konarda cocuk gibi oluyor.esiniz nasil bilmiyorum ama benim basima gelse yastigimi alir ben de yanina skisa skisa yatardim.
erkekler bisey.olsa bu aileyi.nasil gecindiririm diye kafa patlatir durur.size istediklerini alamazsa iyice bunalir. bu dusincelerde bogulmasini da siz onlersiniz destek olarak. hamilesiniz.elbette zorlanacaksiniz.ama bunu birlikte tlatacaksinz.
ogretmenmissiniz bu davranislar en.cok.size yakisir. bosanma dusunmeyin esiniz biraz nazi size gecsin istiyor.:)

Bence uzatmayin derim
İkinizde ozur dileyin
O kapiyi yumrukladigi icin
Sizde sandalyeyi firlattiginiz icin
Önce gidin konuşmaya calisin
Ve verdiginiz tepki icin ozur dileyin
Oda yaptigi icin umarim diler
Veee bu sorunda burda biter :)

Haklisiniz ama o gurur varya....cok tuhaf oldu yaa hic böyle uzamazdi.neyapmaya calistigini da anlayamadm.cevaplarini icin cok teşekkür ederim kizlar saolun.ama ablamla muhabbetimi paylasimimi kabullenmek zorunda

Ikinizde fazla tepki vermissiniz , olayi abartmissiniz...

Ayrica ablanla paylasmak kadar dogal birsey yok .
Esin biraz yanlis dusunuyor.
Ama tum bunlar bosanmak icin sebeb degil ustelik hamileyken.

Hamile olan o mu? sensin, tabiki o gelip özür dileyecek, ayıp yani biraz hassas davransın adam sana. Sen yumuşama öyle alışmasın.

Her kavgamiz yeyer ya cocuk büyütüyorum sanki bune be pisman ediyorsun adami diyor.aramizda 8 yas var.her kavgada deme artik diyorum israrla diyor.asil sorun bu bnm icin sanirim(

madem ogretmensin seninde bir gelirin var neden eşinle bebege yaptıgın uç bes parça kıyafet için tartıştın kendnde rahatça alabilirdin ...
Kendi param var diye kafama göre harcamalar yapamam.tabi ki onun fikrini alirim her seferinde.o da ayni sekilde benim fikrimi alir.simdiye kadar sorun yasamadik bu konuda zaten sorun da bu degil onun sesini yukseltmesi kirici konusmasi.yazimjm hakkinda hsklisiniz.trlefonda hizli yazicam diye dikkat etmiyorm ama haklisiniz

Şimdi bu durumda iki tarafta hatalı hem eşiniz hem de siz eşiniz kapıyı yumrukladığı için ve sesini yükselttiği için siz de sandalye atıp fırlattığınız için ikinizin de birbirinden özür dilemesi gerek,ablanada kibar bir dille söyle her indirim olduğunda seni aramasın şu indirim var bu indirim var diye aramasın sohbet etmek için arasın,alışveriş işinide eşiniz yokken yaparsın ablanla olur biter.

Hamilelik lohusalık sendromu olduğu gibi babalık sendromu da var canım.
Baba adayları da bebeğin sorumluluğu bakımı yetiştirilmesi konusunda kaygılar yaşıyorlar.
Eşin bebeğinizle ilgili her aşamayı birlikte yaşamanızı istiyor sanırım.
3. kişilerden önce ikinizin zevki ve kararıyla seçim yapılmasını isteyebilir.
Ablanın fikirlerini önemsediğin için kendini 2. plana atılmış hissedebilir.
Aslında isteklerine bir süre direniş göstermesen herşey yoluna girecektir.
Sen direndikçe eşin de direnecektir. Karşımızdakini değiştiremeyeceğimize göre
değişime kendimizden başlamalıyız. Sen peki demeye başlarsan bir süre sonra
eşin de sana peki demeye başlayacaktır.

Peki o söylenen sözler ??? Her kavgada pisman ediyorsun adami evlendigine cocuk mu büyütüyorum ben bu ne ya denmesi normal mi?? Biktim her seferinde bunu bana söyleme demekten

ablanızın söylediklerini eşinize eşinizin söylediklerini ablanıza söylemeyin.
ablanız bi kampanyayı mı haber verdi git eşine bak böyle bi kampanya buldum nasıl diye sor.
eşim bana bağırdı diye ablana gidip anlatma. yarın öbürgün siz barışırsınız ablan annen dışardan acaba hep mi ağlıyo diye üzülür.

Ablama anlatmadm aslinda.oyle bir sinir krizi geciruyordum ki tam ablam aradi sonra konusalim deyip kapattim. Anladi terslik lldugunu bi sekilde.ama o ablama anlattim diye sanirim bunu yspiyor.ama ben üniversite hayatim dahil arkadasim bildigim bir kisi vardi bir de ablam annem.herseyimi onlarla paylasirdim ben simdi evleneli 9 ay oldu ve bu duruma alışmakta zorlanıyorum sanirim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…