Suan cok otuyum hizli yaziyrm ayrica sizin tavrinizdan daha duzgun benceeOgretmen olduğunuza emin misiniz?
Ne biçim bir Türkçe bu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suan cok otuyum hizli yaziyrm ayrica sizin tavrinizdan daha duzgun benceeOgretmen olduğunuza emin misiniz?
Ne biçim bir Türkçe bu?
Oncelikle cevabiniz icin cook teşekkür ederim.anlatamama ragmen gayet iyi anlamissin:) insan isin icindeyken durumu farkedemiyr.yazdiklarn cok iyi geldi sagol.ama yastigini aldi gitti iki gundr diger odadan yanima gelmiyor.gurur yaptm bende.ne yapmaliyim sizce?Erkekler maddi olarak skntiya dustuklerinde agresiflesiyorlar.bir de cocuk olacak bezi mamasi hastanesi ilaci ustu basi...diye dusunup iyice strese giriyorlar..siz de hamilesiniz hormonlar tavanda geziyordur.
ikiniz de kendinize gore haklisiniz
ikiniz de olaya fazla tepki vermissiniz bence...
baska skintilariniz var mi bilmiyorum ama gonul alma isleri bazen kadinlara da dusuyor.guzel guzel konusun dertlesin birlikte yapin yapacaginizi....
annenin ablanizla paylasmakta yanlis bir sey yok esinizede guzelce anlattiniz mi...cocugumuz olacak heecanliyim annemle ablamla paylasiuorum bilmediklerimi soruyorum vs vs....sence neler almali vs vs
ben bu yaklasima normal.bir erkegin celallenecegini sanmiyorum tabi.karsinizdakinin tahtalari eksik degilse....
Bizim bir arkadaşımız eşimle bana gelinleri ile ilgili bir şey söylemişti, çok garip gelmişti bana. Bizim yanımızdayken kendi ailesinden bahsetmesin, çok sevsin ama bunu bize söylemesin, sürekli ailesinden bahsedince ya da onlarla yaptığı şeylerden bahsedince geriliyoruz demişti... Kimi insanlar böyle demek ki, ben ona da söyledim, ne acayip bir istek diye. O da evet mantıksız olabilir ama, rahatsızlık veriyor sonuçta demişti.Aynen cnm yaa .ki bide gurur yaptim zoruma gitti cok.gercekten cook merk ediyorum ablamla annemle alacagim esyalari konusmam anormalmi? Kimsenin hicbirseye yorum yapmasina tahammulu yok.bunu aile sirrimizmis gibi anlattm diye kiziyo ya
Bizim bir arkadaşımız eşimle bana gelinleri ile ilgili bir şey söylemişti, çok garip gelmişti bana. Bizim yanımızdayken kendi ailesinden bahsetmesin, çok sevsin ama bunu bize söylemesin, sürekli ailesinden bahsedince ya da onlarla yaptığı şeylerden bahsedince geriliyoruz demişti... Kimi insanlar böyle demek ki, ben ona da söyledim, ne acayip bir istek diye. O da evet mantıksız olabilir ama, rahatsızlık veriyor sonuçta demişti.[/QUO
cok tuhaf bence.kaldi ki ailemden bahsetmiyorm sadece muhabbet ediyrm. Artik konusurken geriliyrm annemle.acaba bunu anlattim diye kizar mi diye
erkekler bazi konarda cocuk gibi oluyor.esiniz nasil bilmiyorum ama benim basima gelse yastigimi alir ben de yanina skisa skisa yatardim.Oncelikle cevabiniz icin cook teşekkür ederim.anlatamama ragmen gayet iyi anlamissin:) insan isin icindeyken durumu farkedemiyr.yazdiklarn cok iyi geldi sagol.ama yastigini aldi gitti iki gundr diger odadan yanima gelmiyor.gurur yaptm bende.ne yapmaliyim sizce?
sen eminmisin ogretmen olduguna bu yazım şekliyle ve anlatım bozukluguyla ???Ama kapiyi deli gibi yumrukladi pisman ediyon adami evlendigine dedi.her kavgada bunu diyor
uyardmdeme diye israrla diyor ya normal.zaten hassasim napiyim patladm en son dayanmadm
Evet matematik ogretmeniym antalyada.bakin yeterince kötüyüm .tartışmak istemiyorumsen eminmisin ogretmen olduguna bu yazım şekliyle ve anlatım bozukluguyla ???
madem ogretmensin seninde bir gelirin var neden eşinle bebege yaptıgın uç bes parça kıyafet için tartıştın kendnde rahatça alabilirdin ...Evet matematik ogretmeniym antalyada.bakin yeterince kötüyüm .tartışmak istemiyorum
Kendi param var diye kafama göre harcamalar yapamam.tabi ki onun fikrini alirim her seferinde.o da ayni sekilde benim fikrimi alir.simdiye kadar sorun yasamadik bu konuda zaten sorun da bu degil onun sesini yukseltmesi kirici konusmasi.yazimjm hakkinda hsklisiniz.trlefonda hizli yazicam diye dikkat etmiyorm ama haklisinizmadem ogretmensin seninde bir gelirin var neden eşinle bebege yaptıgın uç bes parça kıyafet için tartıştın kendnde rahatça alabilirdin ...
Şimdi bu durumda iki tarafta hatalı hem eşiniz hem de siz eşiniz kapıyı yumrukladığı için ve sesini yükselttiği için siz de sandalye atıp fırlattığınız için ikinizin de birbirinden özür dilemesi gerek,ablanada kibar bir dille söyle her indirim olduğunda seni aramasın şu indirim var bu indirim var diye aramasın sohbet etmek için arasın,alışveriş işinide eşiniz yokken yaparsın ablanla olur biter.Kendi param var diye kafama göre harcamalar yapamam.tabi ki onun fikrini alirim her seferinde.o da ayni sekilde benim fikrimi alir.simdiye kadar sorun yasamadik bu konuda zaten sorun da bu degil onun sesini yukseltmesi kirici konusmasi.yazimjm hakkinda hsklisiniz.trlefonda hizli yazicam diye dikkat etmiyorm ama haklisiniz