Sakin ol bence hamileliginde verdigi bi stres var sende hormonlar degişiyo çabuk sinirleniyo insan düzelir barışırsınız . Haa sana abla tavsiyesi cnm başkaları için asla eşinle kötü olma geçmi geldi gidemedinmi et arkadaşlarına telefon eşim geç gelicekmiş kusura bakmayın de idare et yni sen niye azının tadını kaçırıyosunki yuvan yıkılsa nolucak o arkadaşların iki gün vah vah der unuturlar olan sana olur karnındakine olur. Zıtlaşmalar başladımı sonu gelmez relaks olmaya çalış yani
ben evimdeyim,annemler evlerindeler,eşimi bilmiyorum nerde.biraz donuk yazabilirim kafam hiç iyi değil kusura bakmayın emi...
Sebep banada eften püften geldi yani. Bence bunun altında yatan başkaşeylerde olması lazım. Böyle basit bi tartışmadan ayrılık konusu açılmaması gerekiyor. üstelik siz hamilesiniz bu durumda nasıl sizi üzebiliyroki eşiniz. Bu erkekler harbiden düşüncesiz yaaaaa akannehir
4 yıllık evliyim kılzar,tabiiki bu sadece bu gecelik olay.bomba kesinlikle başkadır...
benim artık sinirlerim dayanmaz hale geldi,eski konulardan bellidir.bide çok yanlız bırakıldım ben kendi ailem tarafındandan da...benim abim 4 yıllık evliyim belki 6 kere kapımı açmmaıştır,ben çağırdıysam gelmiştir,annemlerde,hep ben koştum,ben gittim,anlatılcak çok şey var aslında...insan sahipsiz kalınca elin adamı istediği herşeyi yapıyoo..........
Şekerim bu erkek milleti var ya kadınlar dogurmadan onlar önceden lohusalık senduromuna giriyolar . Bazı şeyler yaşanmıyo ya başlarına vuruyo zaar. alsanaalsanasmile
hani diyolar ya iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta yalan...
beni bu halde boşanma kağıtlarını yollarım deyip çekti gitti.ne mi yaptım?
sarhoşken başında sabaha kadar bekledim,dayak yedim sustum oturdum,odun kafalı kardeşleyle uğraştım,kendi kafasızlığı yüüznden yaptığı hataları bize maddi manevi öle bedeller ödetti ki gık demedim.buları ben haketmedim(
cep telefonu kullanmıyo,kardeşçezine verdi,çalınmış onunkisi..biz alışığız herşeyimiz vermeye,en sonunda gururumuzuda verdik,bir o kalmıştı((
bende 8 aylık hamileyim eşimin nazlarından bana naz yapmaya fırsat kalmadı saolsundelikafaduldenkafamçokkarıştı
Aman boşver olsada arama bence bi tarafları kalkmasın aman bak hemen nasılda etekleri tutştu arıyo demesin . sakinleş koy elini karnına korkuttun çocuguda annesin sen yakışıyomu hiç aaa
eve geldimi kötü davranma sesiz kal bakalım sakinleşince ne dicek boshayallersmile
Hayırlı evlat olsun işallah cnmm
valla tecrübe konuşuyo cnm fazla dır dır yapmamak lazım heriflere ama fazlada yüz vermicen yanii cnm şunu istiyo bunu istio de gezdir biraz bakkal bakkal son zamanların kızz sen yap nazıı az kalmışş kaydirigubbakcemile3
Aman boşver olsada arama bence bi tarafları kalkmasın aman bak hemen nasılda etekleri tutştu arıyo demesin . sakinleş koy elini karnına korkuttun çocuguda annesin sen yakışıyomu hiç aaa
eve geldimi kötü davranma sesiz kal bakalım sakinleşince ne dicek boshayallersmile
hani diyolar ya iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta yalan...
beni bu halde boşanma kağıtlarını yollarım deyip çekti gitti.ne mi yaptım?
sarhoşken başında sabaha kadar bekledim,dayak yedim sustum oturdum,odun kafalı kardeşleyle uğraştım,kendi kafasızlığı yüüznden yaptığı hataları bize maddi manevi öle bedeller ödetti ki gık demedim.buları ben haketmedim(
siddet varsa bu evlilikden hayir bekleme.son mesajina kadar etten puften sebeplerle ayrilmamalisiniz yazacaktim ama sana dayak atan bir adam kocada olmamali bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?