Hamileyken boşanıyorum...

arkadaş çok doğru yazmış.. geç gelirse gelsin. bazı adamlar öyledir zaman mefhumu yoktur. idare et sende. eşimin huyu böyle de gül geç. ya da randevuları eşine 15 dk erken ver ona göre gelsin.

ben evimdeyim,annemler evlerindeler,eşimi bilmiyorum nerde.biraz donuk yazabilirim kafam hiç iyi değil kusura bakmayın emi...

sen git güzel bir duş al rahatla sonra eşin olucak kütüğe güzel bir mesaj yaz canım

4 yıllık evliyim kılzar,tabiiki bu sadece bu gecelik olay.bomba kesinlikle başkadır...
benim artık sinirlerim dayanmaz hale geldi,eski konulardan bellidir.bide çok yanlız bırakıldım ben kendi ailem tarafındandan da...benim abim 4 yıllık evliyim belki 6 kere kapımı açmmaıştır,ben çağırdıysam gelmiştir,annemlerde,hep ben koştum,ben gittim,anlatılcak çok şey var aslında...insan sahipsiz kalınca elin adamı istediği herşeyi yapıyoo..........

Şekerim bu erkek milleti var ya kadınlar dogurmadan onlar önceden lohusalık senduromuna giriyolar . Bazı şeyler yaşanmıyo ya başlarına vuruyo zaar. alsanaalsanasmile

cep telefonu kullanmıyo,kardeşçezine verdi,çalınmış onunkisi..biz alışığız herşeyimiz vermeye,en sonunda gururumuzuda verdik,bir o kalmıştı((

canım inan bir tek sen değilsin ilk yıllarda böyle bocalamalar olurki çok normalinan bende biraz sinirli olsam aynı olur bazen iş sende bitiyo benim eşimden başka hiç kimsem yok hayatta senin en azından annen var canım kendini üzme normal bunlar

hani diyolar ya iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta yalan...
beni bu halde boşanma kağıtlarını yollarım deyip çekti gitti.ne mi yaptım?
sarhoşken başında sabaha kadar bekledim,dayak yedim sustum oturdum,odun kafalı kardeşleyle uğraştım,kendi kafasızlığı yüüznden yaptığı hataları bize maddi manevi öle bedeller ödetti ki gık demedim.buları ben haketmedim(

Şekerim bu erkek milleti var ya kadınlar dogurmadan onlar önceden lohusalık senduromuna giriyolar . Bazı şeyler yaşanmıyo ya başlarına vuruyo zaar. alsanaalsanasmile

bende 8 aylık hamileyim eşimin nazlarından bana naz yapmaya fırsat kalmadı saolsundelikafaduldenkafamçokkarıştı

aman ne boşanması tehdit bunalar gelir yakında merak etme kendini üzme boşa :1hug:

cep telefonu kullanmıyo,kardeşçezine verdi,çalınmış onunkisi..biz alışığız herşeyimiz vermeye,en sonunda gururumuzuda verdik,bir o kalmıştı((

Aman boşver olsada arama bence bi tarafları kalkmasın aman bak hemen nasılda etekleri tutştu arıyo demesin . sakinleş koy elini karnına korkuttun çocuguda annesin sen yakışıyomu hiç aaa
eve geldimi kötü davranma sesiz kal bakalım sakinleşince ne dicek boshayallersmile

bir şey anlatayım bugün eşim para aldı çarşıya gidiyoruz benimde elektirik süpürgesi çok eskidiama evde hiç bahsetmemiştim baktım hava sıcak sinirli gibi dedimki en iyisi söylemiyim sakinken söylerim
sonra eve gelince maç izlerken söyledim bakarız yarın dedi yani böyle canım sabır ve uygun zaman

bende 8 aylık hamileyim eşimin nazlarından bana naz yapmaya fırsat kalmadı saolsundelikafaduldenkafamçokkarıştı

Hayırlı evlat olsun işallah cnmm
valla tecrübe konuşuyo cnm fazla dır dır yapmamak lazım heriflere ama fazlada yüz vermicen yanii cnm şunu istiyo bunu istio de gezdir biraz bakkal bakkal son zamanların kızz sen yap nazıı az kalmışş kaydirigubbakcemile3

siddet varsa bu evlilikden hayir bekleme.son mesajina kadar etten puften sebeplerle ayrilmamalisiniz yazacaktim ama sana dayak atan bir adam kocada olmamali bence.

canım ya arasıra arayıp şımartsada birşey olmaz benim kocada yeni gelin gibi naz yapmayı severdelikafadulden

Evet bu gece yaşanan olay yani şu geç kalma olayı sıradan bir evlilik tartışması iken birden tabir-i caizse herşey zıvanadan çıkmış.
Neden acaba?
Ayrıca şu annem diye bahsi geçen kişi sizin anneniz mi kayınvalideniz mi?
(Biz burada kayınvalidesine annem denilmesine pek alışık değiliz de)

inan bana canım aynı anlattığım gibi bir kere masaj yapmadı bana hep şikayet ölüyorum bacaklarım ağrıyo fenayımhep ben yapıyorum masaj falan hoşuna gidiyo
saol güzelim amina.s.

Aynen arkadaşa katılıyorum. Senin eşin biraz şımarıklık yapıyor gibime geldi. Eski konularına baktımda sen zaten bunun ailesinden çok çekmişsin bide utanmadan o seni üzüyor. Eninde sonunda gelir eve kolay değil öyle hamile kadını bırakıp gitmek. Ama gelincede sen kendini ağırdan sat hatta konuş onunla nasıl olurda bu hamile halimle beni üzer ve beni yalnız bırakıp gidersin de... Ben sana şimdi güvenip sırtımı yaslayamayacsam bi daha ne zaman güvenicem felan de... Aklı başına gelsin....

kelimelerin bittigi an yanii dayak varsa bişey diyemem ben 11 yıllık evliyim elini bile kaldırmadı eşim bana kadınlar erkeklere Allahın emanetidir.
Çocuk için keşki acele etmeseymişsin cnm yaaa

aslında bende çok senenin birikmesi yaşandı kızlar bu gece patladı...
annem bana hayatı boyunca bir kere haklısın dememiştir,kızım bile dememiştir,abimi hep oğlum diye sevmiştir.ahalleni tanımadığı komşuları evine bi yicek götürür,yada başka gelinlerimiz dayımın eşi olsun bayılır överken kendinden geçer,ben yapayım,geçiştirir yada se yapamasın der hevesimi kursağıma dizer.ömrü abimn çocuklarına bakarak geçti,bense o yorulmasın diye oa yardıma koşarak.

bir problemim olduğunda anlatırken beni ya dinlemedi yada marazı sen çıkarıyosun dedi,eşim laf yapmayı çok sever,gerektiğinde iki yüzlü olabbilir.babamsa hiç konuşmaz sırf triptir.ne derman olur,deddi varsa ikiye katlar..

ve her seferinde hep problemsin derler,bak abin ölemi yengen ölemi...eşimde bunları duyar her seferinde sana kimse öze göstermiyo benden ne bekliyosun ki havalarına girdi son 1 yıldır.ama ben bunları kızıma yaşatmıycam kızlar....

siddet varsa bu evlilikden hayir bekleme.son mesajina kadar etten puften sebeplerle ayrilmamalisiniz yazacaktim ama sana dayak atan bir adam kocada olmamali bence.

canım ben asla tasvip etmiyorum şiddeti ama arkadaşında sinirleri yıpranık birak karşı tarafta aileden biraz sorunlu sabır göstermleri dayanışma içinde olmaları gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…