Hamileyken boşanıyorum...

kusura bakma cnm ama kocandan önce sorun senin ailende damadı içir içirde eve yolla töbe töbe olucak şeymi bu

evet kendi kızkardeşinin koynuna yolluyo içirip bunlar evde ne...... yapar diye düşünmüyo ne tuaf ile normal gelmedi bana

Sanıım arkadaşın eşinin bi ailesi olmadığı için kızın ailesini kendi ailesi gibi görmüş. Kendi aileside arkadaşımızı gelinleri gibi görmüşler. Roller değişmiş yaniii

bende şoktayım canım bende,dudağım patladı.eşim gittikte sonra diorum ki anne bu geceki olayda bu haldeyken beni suçlıycak bişey buldunuz ya bravo diorum..hani yegemin dediğ şey abin götürmezdi hayyata muhabbeti.sonuç bumudur,çözüm bumudur diom,bana diokii şimdi abinle yangeneme taktın onlar sana apıolar bilmemki dior((

Eşiniz sürekli gidip sizin ailenize, annenize şikayet ediyor sizi.
Kimse de sesini çıkarmıyor, hatta bir de üstüne size kızıyorlar.
Aileniz baştan tuhaf.
Zaten sizi hiç sahiplenmemişler ya en başından beri.
ıçki adamı yoldan çıkarır, öyle kolayda bırakılmaz.
Size yapmadığını bırakmıyormuş.
Boşanmak daha hayırlı görünüyor.
Belki dönecek vazgeçtim diyecekte, sonra ne olacak.
Siz de bu aile olduktan sonra, damadının sırtını bu kadar sıvazladıktan sonra,
daha çok eziyet eder bu adam size.
Allah yardımcınız olsun.

benim kızkardeşim eşine demişki evlenirken bana kızsan bile yalnızken uyar kimsenin yanında uyarma ikaz etme ve eşi asla başkasının yanında belli etmez çok kızssa bile

ve bizim sahip çıkanımız yok kimsesiz kardeşleriz eşinin iyi olması önemli her erkek kimsesiz buldu diye ezmezlmaz:

ve bu dediğim insanlar ünüversite mezunu değil

evet belki boşanmak çozum olabilir ama arkadaşımızda böyle bi aile varken boşanamaz eşinden

ben üniversite terkim işletme okuyodum ama bıraktım,mesleğm yok maalesef(

sende çok kabahat var güzelim hergün ailenle iç içe olmak zorundamısın gelmesinler sık sık her kez aile desteğiylemi yaşıyor

içip içip dayak atan adamdan keşke hamile kalmasaydın ama iş işten geçmiş artık.Allah yardımcınız olsun umarım geleceğinizi düşünüp öyle karar verirsiniz.

evet belki boşanmak çozum olabilir ama arkadaşımızda böyle bi aile varken boşanamaz eşinden

bazı durumlarda kararlı olmak zorundayız cnm gerekirse onlarada karşı gelecek bu tutumu belkide boşanmadan iki tarafıda kendine getire bilir

ailem beni haksız buluyo çünkü ağır depresyon geçirdim hala hasta sanıyolar,ama doktor bile diyoo çevre hasta etmiş,inandıramamış kimseyi,anlatamamış derdini,yoook onlar biliolar...
bide eşim çok laf yapar ağzı,müthiş hemde,ağzın açık sabaha kadar dinlersin,bal akar ağzından,cimli cumlu gibi...bide bikaç defa döndüm ben ailemn yanına çok ağır şeyler olmştu.ama 3 gün boyunca babam senin yüüznden ölücem ben,neden evlendin,kahveye çıkamıyom senin yüüznden,kalbim sıkışıyo,kriz geçiriyomm,konuşmaz susar,trip atar,annemle kapışırlar be ordayken,annem sürekli evlenemiycen die aklın çıktı ya bıdı bıdı.bende mecbur dönüp geliodum eve,sonrada arkamdan diolarki biz seni almadık mı?SEn nem üzeirme hastalığını yüklüosun baba,SANA bişey olsa ben vicdan azabıı nasıl taşırım??mecbur dönüyodum...

6 aylık hanilesin ve dudağın patlak
pes valla
söyliyecek pek bi şey yok gibi
mirayhale sana kesinlikle katılıyorum arkadaşım

onlar gelmediler ben gittim kızlar,abimin iki evladı var canlarım benim.onlara annem bakıyoo,hadi yardımcı olayım diee,işimi bitirip gidiyorum.ama kabahatli gee benim(

boşver güzelim sen aileni sen artık annede olucaksın kimseden medet bekleme kendine güven sen öyle hasas kırılgan bir tipsin herhalde milletin hakkından gelemiyorsun dediğim gibi istersen güçlü olursan herşey çözümlenir hayatında kararlı olmalı yerine göre kırıcı olmalısın

onlar gelmediler ben gittim kızlar,abimin iki evladı var canlarım benim.onlara annem bakıyoo,hadi yardımcı olayım diee,işimi bitirip gidiyorum.ama kabahatli gee benim(

Gitme canm artık ailene, eşinide yollama Artık araya mesefe koymanın zamanı gelmiş sanırım. Ne kadar ailende olsa herkez haddini ve yerini bilmeli

hee bide şim sürekli tehdit eder,kendimi asıcam,öldürücem şöle böle,ama ertesi gün döner eve.o gece çıldırmış gibi ağlamaktan beklerim ben sabah olmaz.kafayı sıyırdım iyicene......

aman iyilik bilene geçti onlar eskidendi kimsenin iyilik falan bildiği yok sen yeğenlerini boşver sadece kendi bebeğini düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…