Hamileyken boşanıyorum...

canım eski konularından anladığım kadarıyla kayınvalidesi vefat etmiş. Ailesinin onlara verdiği bir evde yaşıyorlar. Dolayısıyla konuda bahsi geçen kişi öz annesi.

evet şımarıklık artık onunkisi,fazla yüz delisi...
eşim alkollüyken kaza yaptı keyfi,7,5 milyara patladı hala onun borcundayız geçen seneden beri...
ama ben sıkıntı çekerken maddi olarak deliricem artık kızlar yerine göre harca diyen ailem var.
eşim çok yüz buluyo onlardan çok......

ben şunu anladım kızlar ne kendi ailene nede eşinin ailesine yakın oturmıycasın olmuyo kendi canın kanında olsa birde evlendikten sonra herşey deyişiyoinsanları tanıyamıyosun bile bunlar benim ailemmi diyosun
evlenince eşimizle kenetlenmeliyiz tabi herşey karşılıklı

Peki sen endi ailenle konuşsan önce. Sanırım eşin ailenden çok etkileniyor..

Dayak yiyip susup oturursanız, adam da kendini fasülye sanar. Dayak attığı kadının üzülmesinden korkacak değil hoş...Ben bir nimetim, boşayayımda görsün der...

canım benim annem vefaat etti babam var oda yemin ederim eşimle beni birbirimize düşürür çok fena mesafe koydum eşimde kendi ailesini zor zamanlarında bulamadı yanında bana sığındı yani kimseden kimseye fayda yok eşimle ben aileyiz sadece

anladigim kadariyla gecmisi unutamiyorsunuz annenizle olan iliskiniz mesafeli ve soguk.
cok takilmayin maalesef bazi anneler boyle oluyor dedigin gibi evladina daha farkli davranirsin annenin sana yaptiklarini kendi evladina yapmassin.
takma kafana uzulme su an hassas donemdesin hormonlar altust dengesiz.

canım ben asla tasvip etmiyorum şiddeti ama arkadaşında sinirleri yıpranık birak karşı tarafta aileden biraz sorunlu sabır göstermleri dayanışma içinde olmaları gerek

tek tarafli sabir olmaz ki canim hicbirseyde dayagi hakli cikarmaz bana ters

evliliğe karı koca arsına 3.cü bir kişi girdimi oiş biter zaten ne yapsan boş sen kendi ailenle arana mesafe koy eşini onlardan uzak tut onun ailesinede mesafe koymalısın

evet kızlar eşimde ailemden,ailemde eşimden çok etkileniyolar..
geçen gün yine koptuk yani,
alkolden başımıza gelmeyen kalmadı,eşim başlayınca duramaz yani...
abimlerle felan takılıyolar,yine söleştik 7de eve gelecek,herşey tadında kalcaktı.
7de bi geldi zurna olmuş.
ben dedi tekrar dönücem.hayhay...
saat akaşam geldi 12ye doğru.
nerdesin abinlerleydim.
beni bi güzel kötülemiş ki...
beni arıyo abim yegem bak çocuğa kızma,efendi oturup içtiler.
efendisimi kalmış,tabi dedim,,siz alkollüyken dayak yedinizmi kusmuk temizlediniz mi hayır,
eşim saldırgan oluyo,neden evine yollamadınız beni dinlemiyo sizi dinlerdi..
ben derdimi anlatınca ben kötü oluyorum...

kendi ailenlede onun ailesiylede çok yüzgöz olmuşsunuz çok iyi olmak istiyorsan çözümle üretmelisin
mesala görümcelerin sana hakaretmi etki konuşmayı kesmeliydin ben hakaret boyutu bile olmadı amöa görüşmüyorum

Senin neyini kötülemiş merak ettim doğrusu. Sanırım eşinde senden şikayetçi

bosan gitsin desem iyi olmaz ama bu durumda bilmiyorum ki
terapiste gidin ustune dusmeyin ailenizle araniza iyi bir mesafe koyun
annenize icinizi doktukten sonra... esiniz ailenizden yuz bulmus iyice

ama sadece ailemde arayamam,eşimle daha geçen gün konuştum,girmediğim kılık kalmıyoo,bak .... güzel güzel geçinelim,kimseden fayda yok,sanki ben konuşmamışıım buggn beni şikayete gitti..dudağımı patlattı azcık,onu sölememiş...annem geldi yanında diomki dudağıma bak,eşim dioki anne yaan sölüoo,sadece bağırmasın die ağzını tuttum..annem bakıyo saf saf böle..daha fazla dayanamadım haksızlığğa evdev git dedim...ve gitti.annem demez mi sen kovdun çocuğu herkese anlatıcam,doy artık sen yuvanı bozdun şaka gibi...............................

canım neymiş derdi bu kadar içiyor hemde maddi olarakta çok iyi değiliz diyosun ail bütçesini düşünmesi lazım bebekte olacak kaç yaşındaki senin eşin

kusura bakma cnm ama kocandan önce sorun senin ailende damadı içir içirde eve yolla töbe töbe olucak şeymi bu

Yavvvvvv biraz zor olacak ama sen eşini ailenden uzak tutmaya çalış canım mesafe felan koyyy Ailende hep eşini destekledikçe oda daha çok senin üstüne geliyor sanırım. Ailen yanlış yapıyorrr
:umursamaz:

ya arkadaşım siz millete güvenip mi evlendiniz eşinin bunu kafasına sokması lazım böyle birileri hakem durumunda olursa bu iş yürümezsen sinir krizleri geçirmekte haklısınkeşke kendi ailene yakın oturmasaydın

bu akşammı dudanı patlattı hamile hamile ölemii :1shok: yuhhh artık yaa
bide annen senmi kovdun diye seni suçladı aaa benim evladıma biri böle yapacak dudak nasıl patlatılır gösterirdim ona şoktayım şuan

ve bizim daha çok birbirimize kenetleneceğimiz zaman aslında...
ama olmadı,olmuyor,çok mücadele ettim,tek sorun bende yaşanan olaylardan sonra tedavi gördüm ağır depresyon geçiridm.hamile kalınca ilaç içmedim...çok zor günler geçirdim.bazen sesim fazla çıkıyor,bende öle isyan ediyorum napıım.
ona tahammül edemiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…