Evet bu gece yaşanan olay yani şu geç kalma olayı sıradan bir evlilik tartışması iken birden tabir-i caizse herşey zıvanadan çıkmış.
Neden acaba?
Ayrıca şu annem diye bahsi geçen kişi sizin anneniz mi kayınvalideniz mi?
(Biz burada kayınvalidesine annem denilmesine pek alışık değiliz de)
evet şımarıklık artık onunkisi,fazla yüz delisi...
eşim alkollüyken kaza yaptı keyfi,7,5 milyara patladı hala onun borcundayız geçen seneden beri...
ama ben sıkıntı çekerken maddi olarak deliricem artık kızlar yerine göre harca diyen ailem var.
eşim çok yüz buluyo onlardan çok......
hani diyolar ya iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta yalan...
beni bu halde boşanma kağıtlarını yollarım deyip çekti gitti.ne mi yaptım?
sarhoşken başında sabaha kadar bekledim,dayak yedim sustum oturdum,odun kafalı kardeşleyle uğraştım,kendi kafasızlığı yüüznden yaptığı hataları bize maddi manevi öle bedeller ödetti ki gık demedim.buları ben haketmedim(
evet şımarıklık artık onunkisi,fazla yüz delisi...
eşim alkollüyken kaza yaptı keyfi,7,5 milyara patladı hala onun borcundayız geçen seneden beri...
ama ben sıkıntı çekerken maddi olarak deliricem artık kızlar yerine göre harca diyen ailem var.
eşim çok yüz buluyo onlardan çok......
aslında bende çok senenin birikmesi yaşandı kızlar bu gece patladı...
annem bana hayatı boyunca bir kere haklısın dememiştir,kızım bile dememiştir,abimi hep oğlum diye sevmiştir.ahalleni tanımadığı komşuları evine bi yicek götürür,yada başka gelinlerimiz dayımın eşi olsun bayılır överken kendinden geçer,ben yapayım,geçiştirir yada se yapamasın der hevesimi kursağıma dizer.ömrü abimn çocuklarına bakarak geçti,bense o yorulmasın diye oa yardıma koşarak.
bir problemim olduğunda anlatırken beni ya dinlemedi yada marazı sen çıkarıyosun dedi,eşim laf yapmayı çok sever,gerektiğinde iki yüzlü olabbilir.babamsa hiç konuşmaz sırf triptir.ne derman olur,deddi varsa ikiye katlar..
ve her seferinde hep problemsin derler,bak abin ölemi yengen ölemi...eşimde bunları duyar her seferinde sana kimse öze göstermiyo benden ne bekliyosun ki havalarına girdi son 1 yıldır.ama ben bunları kızıma yaşatmıycam kızlar....
canım ben asla tasvip etmiyorum şiddeti ama arkadaşında sinirleri yıpranık birak karşı tarafta aileden biraz sorunlu sabır göstermleri dayanışma içinde olmaları gerek
evet kızlar eşimde ailemden,ailemde eşimden çok etkileniyolar..
geçen gün yine koptuk yani,
alkolden başımıza gelmeyen kalmadı,eşim başlayınca duramaz yani...
abimlerle felan takılıyolar,yine söleştik 7de eve gelecek,herşey tadında kalcaktı.
7de bi geldi zurna olmuş.
ben dedi tekrar dönücem.hayhay...
saat akaşam geldi 12ye doğru.
nerdesin abinlerleydim.
beni bi güzel kötülemiş ki...
beni arıyo abim yegem bak çocuğa kızma,efendi oturup içtiler.
efendisimi kalmış,tabi dedim,,siz alkollüyken dayak yedinizmi kusmuk temizlediniz mi hayır,
eşim saldırgan oluyo,neden evine yollamadınız beni dinlemiyo sizi dinlerdi..
ben derdimi anlatınca ben kötü oluyorum...
abimlerle felan takılıyolar,yine söleştik 7de eve gelecek,herşey tadında kalcaktı.
nerdesin abinlerleydim.
efendisimi kalmış,tabi dedim,,siz alkollüyken dayak yedinizmi kusmuk temizlediniz mi hayır,
nerdesin abinlerleydim.
ama sadece ailemde arayamam,eşimle daha geçen gün konuştum,girmediğim kılık kalmıyoo,bak .... güzel güzel geçinelim,kimseden fayda yok,sanki ben konuşmamışıım buggn beni şikayete gitti..dudağımı patlattı azcık,onu sölememiş...annem geldi yanında diomki dudağıma bak,eşim dioki anne yaan sölüoo,sadece bağırmasın die ağzını tuttum..annem bakıyo saf saf böle..daha fazla dayanamadım haksızlığğa evdev git dedim...ve gitti.annem demez mi sen kovdun çocuğu herkese anlatıcam,doy artık sen yuvanı bozdun şaka gibi...............................
ama sadece ailemde arayamam,eşimle daha geçen gün konuştum,girmediğim kılık kalmıyoo,bak .... güzel güzel geçinelim,kimseden fayda yok,sanki ben konuşmamışıım buggn beni şikayete gitti..dudağımı patlattı azcık,onu sölememiş...annem geldi yanında diomki dudağıma bak,eşim dioki anne yaan sölüoo,sadece bağırmasın die ağzını tuttum..annem bakıyo saf saf böle..daha fazla dayanamadım haksızlığğa evdev git dedim...ve gitti.annem demez mi sen kovdun çocuğu herkese anlatıcam,doy artık sen yuvanı bozdun şaka gibi...............................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?